Diğer Ne yapmalıyım ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yalnızlıktan delirdim psikolojim çok kötü6 senedir yalnızım konuşmayı unuttum. Güncellemeler1 yıl Bugün dışarı çıktım bir mekana oturdum tek başına oturan bir ben vardım çok zoruma gitti :( Ne yapmalıyım ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
fewobligation Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Aynı sorundan ben de muzdaripim, insan içine çıktığım zaman diken üstünde hissediyorum 0 0 Yorumla
Eylülgns2 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 472 cevap paylaştı. Niye arkadaş aile nerde 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ailem şehir dışında işim farklı şehirde Yorumla Eylülgns2 1 yıl Is arkadaşı da mı yok Yorumla
Dismanio Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Bir de bayıl istersen feriha 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla
PusulamRüzgarrr Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Arkadaşın yok mu hiç 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Var ama şehir dışında hepsi Yorumla Soran 1 yıl Burada yalnızlıktan öldüm resmen Yorumla PusulamRüzgarrr 1 yıl İşte de mi arkadaşın yok ailen vs Yorumla Soran 1 yıl İş çevrem çok kötü arkadaşlık kuramadım Yorumla PusulamRüzgarrr 1 yıl Ailen kuzenlerin onlar da mı yok Yorumla Soran 1 yıl Ailem şehir dışında Yorumla PusulamRüzgarrr 1 yıl Kanka bilemedim ya bnde yalnız bir insanım ama bu kadar değil Yorumla Soran 1 yıl Öldüm resmen o biçim Yorumla PusulamRüzgarrr 1 yıl Abartma 😂 Yorumla Soran 1 yıl 6 senedir çok yalnızım çok kötü kaburgalarımdan sıkılmis gibi bunalıyorun Yorumla
alone_wolf_ak Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Uzunmuş be 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Çok kötü haldeyjm yüzüm bile çöktü yaşlı duruyorum Yorumla alone_wolf_ak 1 yıl Biraz eglenmen lazım ya knkam Yorumla Soran 1 yıl Bir dakika olsun kafamı dağıtıp deşarj olduğumu hatırlamıyorum Yorumla alone_wolf_ak 1 yıl Knkam biraz alkol al bir mekana git ben öyle yaptım Yorumla Soran 1 yıl Sağol ama ben alkol kullanmıyorum Yorumla alone_wolf_ak 1 yıl Nerde yaşıyorsun peki Yorumla alone_wolf_ak 1 yıl Ne yapılır orada mesela Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ailen nerde 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Başka şehirde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen okuyon mu Yorumla Soran 1 yıl Çalışıyorum işim var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne işi kimse yok mu orada Yorumla Soran 1 yıl İyi bir mesleğim var ama buradaki insanlar saçma sapan hayat yaşıyorlar. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ilginc merak ettim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Biraz dertlesmek ister misin Yorumla Soran 1 yıl Biliyor musun çok kötü bir haldeyim yıllardır her gün 3/5 saat uyuyorum haftasonu hariç Yorumla Soran 1 yıl İsterim ama hesaplar gizli nasıl olacak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben gizliden cikiyim iki dk yaz bana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur mu Yorumla Soran 1 yıl Xper yetersiz benim yorum yapayım sana olur mu Yorumla Soran 1 yıl Peki Yorumla Soran 1 yıl Ettim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aynı sorundan ben de muzdaripim, insan içine çıktığım zaman diken üstünde hissediyorum
Niye arkadaş aile nerde
Ailem şehir dışında işim farklı şehirde
Is arkadaşı da mı yok
Bir de bayıl istersen feriha
Nasıl yani
Arkadaşın yok mu hiç
Var ama şehir dışında hepsi
Burada yalnızlıktan öldüm resmen
İşte de mi arkadaşın yok ailen vs
İş çevrem çok kötü arkadaşlık kuramadım
Ailen kuzenlerin onlar da mı yok
Ailem şehir dışında
Kanka bilemedim ya bnde yalnız bir insanım ama bu kadar değil
Öldüm resmen o biçim
Abartma 😂
6 senedir çok yalnızım çok kötü kaburgalarımdan sıkılmis gibi bunalıyorun
Uzunmuş be
Çok kötü haldeyjm yüzüm bile çöktü yaşlı duruyorum
Biraz eglenmen lazım ya knkam
Bir dakika olsun kafamı dağıtıp deşarj olduğumu hatırlamıyorum
Knkam biraz alkol al bir mekana git ben öyle yaptım
Sağol ama ben alkol kullanmıyorum
Nerde yaşıyorsun peki
Ne yapılır orada mesela
Ailen nerde
Başka şehirde
Sen okuyon mu
Çalışıyorum işim var
Ne işi kimse yok mu orada
İyi bir mesleğim var ama buradaki insanlar saçma sapan hayat yaşıyorlar.
Ilginc merak ettim
Biraz dertlesmek ister misin
Biliyor musun çok kötü bir haldeyim yıllardır her gün 3/5 saat uyuyorum haftasonu hariç
İsterim ama hesaplar gizli nasıl olacak
Ben gizliden cikiyim iki dk yaz bana
Olur mu
Xper yetersiz benim yorum yapayım sana olur mu
Peki
Ettim