8-9 aylık ilişkim var. Bayadır sorun yaşıyoz ayrıl barıs iliskiye döndü. Çok seviyorum ve barısıyorum o da sevdiğini söylüyor. Ama bir süredir benden kopuk farkediyorum.
Bana dedi ki sen çok iyi niyetli safsın ben kendini akıllı sanan kızları yenmeyi onlarla oynamayı kazanmayı seviyorum dedi. Çok kırılıyorum en başta bu saflığımı severken bir süredir hep dalga geçiyor. İlla bir rekabet bir sinsilik mi olması gerek. Böyle birine nasıl ders verilir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, gerçekten çok üzücü bir durum. Sevdiğin biri tarafından böyle kırılmak insanın yüreğini ciddi anlamda sızlatır 😔. Açık konuşalım: Bir ilişki sevgi, saygı ve güven üzerine kurulmalı. Eğer biri seni “saflık” gibi güzel bir niteliğinden dolayı küçümsüyorsa, hatta dalga geçip seni sürekli rahatsız ediyorsa, burada bir sorun var. Seni olduğun gibi kabul etmeyecekse, neden hayatında olsun ki?
Rekabet, sinsilik gibi konular bir ilişkide değil, ancak Survivor’da olabilir 😅! Bu söyledikleri aslında onun toksik bir anlayışla hayata baktığını gösteriyor. Umarım şunu unutmuyorsun: Sen çok değerlisin ve böyle hissettirilmek için de başkasının tahmin oyunlarına ihtiyacın yok. Kendini sev, kendine olan saygını koru. Emin ol, seni cidden hak eden birisi seni asla böyle hissettirmez. 💜