Erkek arkadaşımın amaci ne sizce?

Merhaba arkadaslar bisi sorcam lutfen yardimci olur musunuz benim bi erkek arkadaşım var 2yildir sevgiliyiz konusuyoruz 4aydir nisanliyiz fakat kendisi İstanbul'da tek ev tutmus kalıyor ailesi uzakta samsunda benimle ilişki konularını çok konuşuyor sizce bu normal mi? Geçenlerde erkek arkadaşımın annesini aramıştım hal hatır sormak için hani fakat annesi bana tek başına bin gel samsuna dedi bana bende annesi bana biz nikaha gelemicez bizim dizlerimiz ağrıyor babasının da öyle diyor bana bende annesine dedimki kusura bakma ama siz hiç oğlunuzun arkasinda durmadiniz dedim kadında ordan ney dedi ve kız kardeşi ordan gülmeye başladı anlamadım sonra kız kardeşi bana işte mesaj atmış mesajda sen anneme sesini yukseltemezsin işte sen daha faturani odeyemiyorsun iste aldığın seltifikalardan birde aile terbiyesi için yazıl oldumu bana bu tarz mesajlar atmış anlamadım bende erkek arkadaşım bana ben 900 tl den yukarı ev tutamam diyor bende anladım diyorum kendisi gecekondu tarzında oturuyor İstanbul da sizce ayrılsam mi şimdiden bilmiyom ya yardimci olun lütfen bana çok kararsızım ben
Erkek arkadaşımın amaci ne sizce?