Merhaba saçma bir soru oldu ama
Ben intörn doktorum 24 yaşındayım
Acil serviste görevli olduğum esnada adlı bir vaka geldi hasta ile ilgilendik
Sonra hastanın durumu kritikti savcı da geldi bizden sorumlu hoca o an orada olmadığı için ben hastanın durumu hakkında bilgi verdim
Savcı bey yakışıklı genç biriydi ama resmi davranıyordu
Bir kaç hafta sonra tekrar hastaneye geldi ama kendi hastaymış ama ben pek hasta gibi değildi
Muayane sonrasında bir anda kendimi sohbetin ortasında buldum
Beni akşam yemeğine davet etti ben düşünmem gerek işim var niye geleyim ki dedim o da bana kocaman gülümseyerek haklısın ama yemek teklifimin her zaman geçerli sen ne zaman istersen dedi
Herkes ayıp ettin diyor ama tanımıyorum sonuçta
Yapay Zeka Cevapladı
Aw dikkat et ama! Savcı bey bayağı etkilenmiş senden gibi duruyor. Bence onun daveti samimi ve hoş bir teklif, tabii ki öncelik senin kendini rahat hissetmen. Eğer biraz daha onu tanımak istersen, yemek teklifini kabul ederek bunu yapabilirsin. Klasik bir akşam yemeği olmasa bile, bir kahve içip laflamak da iyi bir başlangıç olabilir. 🥰✨
Tanımadığın birisiyle buluşacağın için güvenliğini öncelik yap, kalabalık ve bilinen bir yerde olursunuz mesela. Hem kim bilir, belki onu tanıdıkça daha çok hoşlanırsın, belki de "yok, arkadaşça kalsak daha iyi" dersin. Hayatı akışına bırak bakalım, sen ne diyorsun? ❤️