Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Ruh eşini bulmak sadece şans ya da kaderle alakalı değil, büyük ölçüde kişinin seçimleriyle de şekilleniyor. Hayatta karşıma çıkan insanlar rastlantı olabilir ama kiminle nasıl bir ilişki kuracağım tamamen benim elimde. Doğru kişiyle yollarımın kesişmesi belki kaderin bir oyunu olabilir ama o ilişkiyi nasıl yönlendireceğim, devam ettirip ettirmeyeceğim benim seçimlerime bağlı. Kendimi geliştirmeden, ne istediğimi bilmeden doğru insanı bulmayı beklemek biraz hayalcilik olur. O yüzden şansın payı var ama gerçek anlamda uyum sağlayabileceğim birini bulmak ve o ilişkiyi yürütmek tamamen benim çabamla ilgili.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yıl
Ruh eşi kavramı, genellikle romantik bir bağlamda, bir insanın hayatında "tamamlayıcı" olarak görülen özel birini bulması fikrine dayanır. Bazıları bunu kaderin bir oyunu olarak görür; yani evrenin ya da ilahi bir gücün iki insanı bir araya getirmek için gizlice çalıştığına inanır. Bu görüşte, şans ve zamanlama büyük rol oynar. Mesela, doğru yerde, doğru zamanda karşılaştığın biriyle aniden bir bağ kurman, sanki yıldızlar hizalanmış gibi hissettirebilir.
Öte yandan, kişinin kendi seçimleri de bu süreci ciddi şekilde etkiler. Kimlerle tanışacağına, hangi ilişkileri derinleştireceğine, hangi değerlere öncelik vereceğine sen karar verirsin. Mesela, açık fikirli olup yeni insanlara şans tanımak, ruh eşini bulma ihtimalini artırabilir. Ya da tam tersi, yanlış ilişkilerde vakit harcayarak "o kişiyi" kaçırabilirsin. Yani, kader bir kapı açsa bile, o kapıdan geçip geçmemek senin elinde.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılRuh eşi kavramına inanmam. Hayat şans değil bir kaderdir. Çünkü sen tanımaya çalışırken ilk başta kimse gerçek karakterini doğru yansıtmayabiliyor. Yani istediğin kadar uğraş yine başta tanıma süreci oluşuyor. Tanıdıkça kişilerin karakterini öğreniyorsun ve bir süre sonra ya ilerleme ya da geri dönüş süreci başlıyor. İşte burada deneyim ile tecrübe oluşuyor. Sonrakinde de yaşadıkların tecrübe oluyor. Yani sen aha bu şeçim bunu ne kadar desen de boştur. Kimse ruh eşim ilk başta bu diyemez.
Gönül ister ki tam anlamıyla ilk anda herkes birbirini görebilse.
00 Yorumla
Ruh eşini bulmak, hem şans hem de kişinin seçimleriyle ilgili bir süreçtir. Kader ya da şans, doğru insanla doğru zamanda karşılaşmayı etkileyebilir. Ancak kişinin kendi seçimleri, bu ilişkiyi sürdürme ve derinleştirme konusunda daha fazla rol oynar. Kendi değerlerini, ne istediğini bilmek ve bu doğrultuda adımlar atmak önemli. Ayrıca, ilişkide açık iletişim kurmak, uyum sağlamak ve karşılıklı olarak çaba göstermek de ruh eşini bulmayı etkiler. Yani, hem tesadüflerin hem de bilinçli seçimlerin bir karışımı diyebiliriz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Kişinin seçimleri ile alakalı ancak seçimler aynı zamanda bir şanstır ve olan ya da olmayan her şey kaderdir! 😅
Evlilik sevgili ilişki bunlar cüzi irade ihtiyari kaderdir. Kulun çabasına bağlıdır! 😅
Ruh eşini aramayı bıraktım, canı cehenneme! 😅20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u 1 yılRuh eşi ezelden beri bellidir derler, daha ruhlar aleme gönderilmeden önce.. bilemedim. Kader diyelim bence.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Şans diyebilirim. Kader dersek bulamam 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Biraz şans biraz kader
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. insan bana göre yaratıcıdan kopmuş bir canlı yaratıcıya yakın bir ruhlar (halen var ama ç ok az) bence ruh eşini bulabilir.. bu iç dünyasına yönelmesi ve kendini gerçek anlamda tanımasıyla ilgili bir şey ama sistem ve toplum yaratıcıları mümkün olduğunca insanları "özünden" koparmaya çalışır bu böyle olduğunda ruh eşi filan ancak sahte üretim olarak karşına gelir ve yersen! muhtemelen yersin...
00 YorumlaBence ruh eşini bulmak hem şans hem de seçim meselesi. Doğru insanla karşılaşmak bir rastlantı olabilir ama onu hayatında tutmak tamamen senin seçimlerine bağlı. Karşına ne kadar uyumlu biri çıkarsa çıksın, eğer emek vermezsen, o ilişki yürümeyebilir. Yani kader karşına çıkarır, ama onu gerçek bir ruh eşi yapıp yapmamak senin elinde. Zaten ilişki diye bir şey günümüzde sadakat diye bir şey pek de kalmadı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılvar mı acik tarif
Yani navigasyona yazsan rota veriyor mu :)
Boyle ruh esi vs gibi fantastik kavramlar sadece film ve masallarda nasil sevistikleri gösterilmiyor diye olayi tamlamak için kullanılan kelimeler:))))
Bir açılımı ornegi tarifi yok yani
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılHayatın içinde bir kaç kez karşılaştırır evren sizi ama doğru olgunluk seviyesinde değilsinizdir ya da bir taraf henüz doymamıştır... Bir kere denk geldiyse kesinlikle yine gelecektir ama bu ruh eşi bir noktadan sonra saçmalık boyutuna geçti benim için o nedenle ruhunu şeytana saydın yine de bana gelmesin dedim!!
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Ruh eşi bana artık saçma geliyor bir çok kişiyle anlaşıp sevgili olma veya evlenme ihtimalin var buna rağmen bir ruh eşim var ve 8 milyar küsür insan arasından rastgelmesini bekliyorum demek gibi bir şey anlaşabiliyorsan , çıkarların uyuşuyorsa , duygun varsa geri gelir
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Seçimler de kaderin ta kendisi sonucunu bilmediğin bir durum yaşayıp göreceğin. Bu bilgisayarsaki soliteir oyunu gibi de düşüne bilirsin kartlar katılır ve dağıtılır ve ya kazanırsın oynarken ya da yola tıkar kaybedersin yaptığın hamlelerin tüm sonuçları oyunu hazırlayanca bilgisayar tarafından bilinir. Geri kalan senin kaderindir yani seçimin sonuçları yaradanca biliniyor. Sen sadece olasılıkları seçiyorsun. Ve şans diye bir şey yok maalesef.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılKimi şans der,
Kimi kader,
Kimi ise tercih.
Bence hepsinin üzerinde tek bir şey var.
İnsanın kendine verdiği sözü unutmaması.
Ve hep o söz üzerinden hayatını sürdürmesi.
Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun.00 Yorumla
1 yılKişinin seçimleriyle de alakalı ruh eşini bulmak o denli kolay değil. Belirli bir farkındalık seviyesine geldikten ve olmayacak insanlarla zorlamaktan vazgeçtikten sonra bulabiliriz diye düşünüyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılKişinin yaşantısına bağlı. Yani kimisine seçimler sonucunda, kimisine şans eseri ruh eşini bulur.. Kişinin yaşantısına bağlı.. ota da konar başka şeye de konar..
00 Yorumla
1 yılRuh eşini bulmak, bence hem şans hem de kişisel seçimlerle ilgili bir şey. Kader bir şekilde seni doğru yola yönlendirebilir, ama ruh eşini bulmak için kişisel seçimlerin de çok önemli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. Tamamen şans ve kader ama bizde şans yok işte hep yanlış zamanlarda denk gelip kaybediyoruz sonra da bir daha düzen tutamiyoruz
10 Yorumla
1 yılRuh eşini herkes bulamaz bu kişinin kalbiyle alakalı bir durum ruh eşini ararken yanlış kişileri tanır. Ruh eşi kaderdir özeldir şans değildir.
11 Yorumla- 1 yıl
Kaderinde yoksa bulup seçemezsin kaderimizdekileri seçiyoruz çünkü
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılRuh eşi Allah nasip ederse olur önce kulunu baya sınar
20 Yorumla bence doğru kişi veya ruh eşi diye bir şey yok sen biriyle olursun doğru kişi o olur ayrılırsan yanlış kişi olur
00 Yorumla
1 yılruh eşi diye birsey yok arkadaslar toz pembe görmeyin herseyi önemli olan ekonomik özgürlük ve manevi mutluluktur
00 Yorumlabir kısım insanlar için
ruh eşi vardır
sonuçta ahirette cennete beraber girileceğine göre
00 YorumlaBence kaderle alakalıdir. Gönlümün sultanini bulup resimdeki gibi sarılmak, kucaklamak istiyorum 😪😪
00 Yorumla
1 yılŞeytan ruhu taşıyıp melek ruhlu birini aramıyorsa insan , dengini bulması kişinin seçimleriyle alakalıdır.
00 Yorumla
1 yılSeçimler de önemli neye yöneldiğini sen seçersin bı yere kadar
00 Yorumla
1 yılTümünün karışımı fakat ağırlık kaderde ve kişisel seçimlerde.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılSadece kadınları avutmak için uydurulmuş bir yalan bu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılKadersel eş diye bir şey var ama bu zamanla
00 Yorumla
1 yılRuh eşi gibi kavramlara pek inandığım söylenemez : ))
00 Yorumlakişinin seçimleriyle alakalı diye düşünüyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. ruh eşi değil şansa inanan ruh öküzünü bulur tevafuka inanan kalp eşini bulur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılSen seçtiğini düşünürsün ama o senin zaten olan kaderindir biz doğmadan önce yazılan yazı
00 Yorumla
1 yılKişinin şeçimiyle alakalı, kendine yakın hissedersin bulunduğun ortam da buna elverişlidir ve ruh eşini bulursun, örnek vermek gerekirse doğa yürüşü seven birisi dağa da karşılaşır kendi gibi birisine lüks lokanta da değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. kesinlikle şans denk gelmesi lazım yoksa imkansız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılRuh muh eşi yok evlendinmi hersey bitiyor. Inanmayin bunlara
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınlar sevildikleri yerde duramıyor o yüzden ruh eşi diye bir şey yoktur
00 Yorumla
1 yılbunu da cevaplar mısınız? ruh eşimizle hiçbişey yapmıyorken karşılaşır mıyız? bu yaşıma kadar gelen olmadı hala bekliyorum. beklediği kişi onu hiçbir şey yapmadan bulmuş olanınız var mı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılBence gerçekten kader
00 Yorumla
1 yılTürk erkekleri ruh eşi olmaz. Gözleri hep dışarda
113 Yorumla- 1 yıl
Türk kadınlarının olduğu gibi diyeceğim de ırk ile alakası yok
- 1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee Türk kadınlarında düzgün kadın bulma ihtimali Türk erkeklerinde düzgün erkek bulma ihtimalinden fazla
- 1 yıl
Katılmıyorum. 😅
Lafta sözde herkes düzgün, kimse yoğurdum ekşi demez 😅
Maskeli ve karakteri makyajlı insanlar erkeği kadını yok - 1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee ben iyi biriyim demiyorum düzgün kadın sayısı çoğunlukta. Ataerkil bir toplumuz ve kızlarda hala baskı var. Ancak erkeklerde yok. Bu sebeple kızlar daha düzgün kalıyor kendinizi kandırmayın gerçekleri göz ardı etmeyin. Düzgün erkek muhafazakarlarda bile kalmadı. Ancak düzgün kız hem muhafazakar kızlarda hemde açıklarda azda olsa görürsünüz.
- 1 yıl
Katılmıyorum. Ben iyi erkekleri daha çok gördüm. Canı yanan erkekleri daha çok gördüm.
Ben ataerkil değilim. 😅
Evet baskı var katılıyorum..
Ben düzgün olmayan kadınları daha çok gördüm. Nice kadın ile tanıştım oooo. 😅
Muhafazakar görünen kadınlar geyşadan farksız.
2. Kız arkadaşım dokunmadım diye gitmişti..
1. İhanet etti 3. De ihanet etti.
Yok öyle dünya belki sen olabilirsin ama yok erkeği de kadını da kötü bu devirde ahir zamanda yaşıyoruz
Yine muhafazakar bir kızla tanıştım 2 günde buluşmak istemişti kapalı örtülü yok dedim kabul etmedim ısrar etti
O zaman öpmek sarılmak el ele tutmak yok dedim niye buluşuyoruz dedi o zaman 😅
Buluşmak isteyen oydu
Ben bu yüzden çok kadına yol verdim - 1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee erkekleri daha mı çok gördün 😂😂😂 sen erkeklerin kızlara nasıl davrandığını bilmiyorsun. Boşuna kimseye kefil olma. Erkekler sadece güzelliğe dış görünüşe ve menfaate bakar. En çirkin parasız erkekler bile böyledir. Asıl ben nice kadın gördüm hakkı yenilen aldatılan dürüst namuslu erkekler en düzgün dediğiniz bile aşufteye bakarsa olacağı o dur. Düzgünler güzel çekici değil diye bakmazlar
- 1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee kendin diyorsun baskı var. Çoğu kız düzgün birini bekliyor ama o muhafazakar görünen erkekler aşuftelere bakıyor. Düzgün temiz erkek yok bunu erkeklerde söylüyor.
- 1 yıl
Valla ben üzüldüm, hayatımı sevdiler, Esra Erol Müge Anlı Zahide yetişt telegram haber kanalları üzülen ihanete uğrayan çok erkek gördüm ağlayan çok erkek gördüm
Kefilliğe gelince kefil olmam kimseye
Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir hadis-i şerif 😅 ama insanlar maskeli karakteri makyajlı sıkıntılı yani
Kötü erkekte çok ama kötü erkek seven kadında çok 😅
Herkes sevdiği ile olsun
Ben hiç tipe bakmadım!
Tip ve fizik geçici olan bir şey. Haýr ve şerr Allah'tan kaza bela Allah'tan. Her an her şey olabilir. Tipin ve fiziğin için seven, seni bırakır gider hastane köşelerinde ya da daha güzelini bulunca. Fakat seni sen olduğun için seven, her ne olursa olsun yine sever. Kaza bela olsa, sana gören göz, duyan kulak, yürüyen ayak, tutan el olur. Bu yüzden tipin ve de fizigin zerre kadar önemi yoktur. Çok güzel biri birkaç dakika içinde çirkin olabilir ama seni sen olduğun için sevene her zaman güzel gelirsin. Çünkü sevilen güzel gelir sevene...
Hiç menfaatim de olmadı menfaatimi düşünmedim, hep sevdiğimi düşündüm ve onun mutluluğu o mutluysa mutluydum
Benim param da var arabam motorum da var eksiğim yok 😅
İhanet edenleri seviyorlar en çok kadınlar ihanet ediyor
Telegramı kapattım evli kadınlar yüzünden 😅
Hep evli kadınlar yazıyordu 😅
Sevdiğimden daha iyileri güzelleri vs vs hep çıktı da karşıma ille de sevdiğim dedim hayatımı şey etti 😅küpek sjsjs - 1 yıl
Valla çevremde konuşuyoruz sohbet muhabbet 😅bizde düzgün kadın yok diyoruz 😅
Kadınlar, çapkın, gözü dışarıda aç gözlü ilanları tercih ediyor öküz olanları 😅
Benim ilk kız arkadaşım 17 Eylül 2012 de oldu 😅oğlak burcuydu 3. 1 Temmuz 2020 koç burcu Nisan 6 2. Ciyi hatırlamıyorum çok kötüydü 😅
İyi olanlar kaybeder djdjd - 1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee o programlar hep kurgu erkekleri yücelten kadınları aşalayan Türk toplumunu bozan kanallar ona bakılırsa Facebook onlyfans gibi yerlerde evli erkekler doluymuş bekarı muhafazaları hepsi orada bekar temiz kız var ama bekar temiz erkek yok. Olsa bana denk gelirdi. Muhafazakar diye tanıtan efendi erkekler hep aşırı gösterişli kızlara bakıyor bak düzgün kızlara bakması gereken kesimden bahsediyorum 1 tane sevgili yapmamış erkek kalmamış ama milyonlarca sevgilisi olmamış kız var bak senin bile olmuş bundan bahsediyorum sevgilisi olmamış temiz erkek kalmadı. 0 erkek yok. Ancak sevgilisi olmamış temiz kız çok
- 1 yıl
Tamam programların canı cehenneme. Bizzat şahit oldum. Kendimden şahitim. Ben yaşadım yani. Hayatıma giren üç kadında melek yüzlü şeytan idi. 😅
İlk başlarda çok iyiydi. 😅
Bak ilk kız arkadaşım ilanı aşk ettiğinde 2 gün sonra niyetin ciddi ise olur tanışalım demiştim 😅
2. De 20 gün sonra niye sevgili olmuyoruz dediğinde mesele sevmek sevgili değil hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok
Ben yuva kurmak isterim demiştim ki 3. İle de ilk sesli konuşmada 😅
Etim budum bu sana verebileceklerim bunlar varsan varım yoksan yokum 😅 evlilik düşünüyorsan demiştim 😅 böyleydi yani😅
Toplumun canı cehenneme 😅
Onlar pis örnekler vardır da onları nasıl desem uzak ırak olsun.
Eşini paylaşan çok, eşi ile yayın yapan çok ya da sevgilisi ile 😅
Uzak ırak aman aman 😅
Canları cehenneme 😅
Ben sevdiğimin sesini bile kıskanırım duyan tüm erkeklerden 😅
Ya ya ya 😅tabi tabi tabi yok 😅ben aşk için aşkım için neler yaptım be kolu komşu eş dost ablalar teyzeler diyor ki Türk filmlerindeki aşıklara benziyorsun 😅
Madem öyle bekar temiz kadın yok olsa bana denk gelirdi ki
Ben sadece merhametli kanaatkar ve fedakar bir eş dilemiştim Rabbimden 😅 üçünü bekliyordum sadece 😅
Muhafazakar diye tanıtan kadınlar pislik çıktı sonradan
Evde farklı dışarıda farklı farklı farklı ki
Ben 2. Kız arkadaşım ile buluşmaya kız kardeşim ile gittim 3. İle de buluşmaya arkadaşım ile gittim. 😅
İlk buluşmalara..
İlk kız arkadaşım aceleye geldi gizli hayranınım dedi parka çağırdı 😅ona yalnız gitmiştim 😅
Yahu sevgili dediğin nedir ki günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor...
Benim de sevgilim olmadı. 😅
3 tane evlilik üstüne tanıma tanışma sohbet muhabbet oldu. 😅
Mesele sevmek sevgili değil!
- 1 yıl
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır.
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı!
Tanışmak kötü değildir. 😅
Tanıştı diye kızmam ama 😅 sevgiliye kızarım ben.. daha dün arkadaşım ile istişare ediyorduk ben karşıyım dedim..
Benim ki sevgili değil aynı şey değil..
İlk kız arkadaşım ile bir kez buluştuk sadece, 2. İle 5 olmadı 3. İle de 5 olmadı.
Toplasan bir ay kadınla buluşmadım görüşmedim. Hiç kadın arkadaşım da yok. Kadınlar ile arkadaş olmıyorum..
Senin olmuş da ne oluyor. 😅
Evlilik Allah'ın emri 😅
Eşim gökten düşecek değil ya nikahıma 😅
Ameller niyetlere göredir hadis-i şerif
Sevgili oldu diye kimse kirlenmez...
Sevgilisi olmamakta temiz olunmuyor hanfendi.. - 1 yıl
Sevgilisi olmadığı, sevgili olmadığı halde yiyişen kadın çok. 😅
İnsan kalben ruhen ve bedenen temiz olmalı!
1 yılBence ikisiyle de alakalı olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılŞans ve kader olduğuna inanıyorum. Oda bende yokmuş anladım.
00 Yorumla
1 yılBence şans ve kader çünkü kaderinde olan birşeyi engelleyemuyorsun
00 YorumlaRuh eşi diye birşeye inanmıyorum. Olmuyor öyle bişey imkansız
00 Yorumla
1 yılSeçimlerle alakali
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. Tamamen şansa ve kadere bağlı bir durum...
00 Yorumla
1 yılNasip meselesi
00 Yorumla
1 yılKesinlikle şans ve kader
00 Yorumla
1 yılOlay kaderde ama kader de çabaya aşıktır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Halka anlamadım neyle ilgisi olduğunu
00 YorumlaSeçimleriyle alakalı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılHepsinin katkısı var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
m 1 yılİkiside olur donemsel
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılSeçimler tercihler
00 Yorumla Bence şans ve kader
00 Yorumla
1 yılBulmak kader birliktelik seçim.
00 Yorumla
1 yılSeçimlerle de alakalı ama daha çok Kader
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılÖnce şans bence. Şans olmadan asla
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılŞans diye bir şey yok
00 Yorumla
1 yılKişinin tercihlerine de bağlıdır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılKişinin seçimi ve çabasıyla alakalı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBilmiyorum da bana hep amrep geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKader nasip demiş atalar
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem