Evet bulur çabalayıp bulur
Evet bulur çabayla olmaz zamanla
Hayır her insan bulamaz çabalasa bile
Hayır bulamaz her insan için bir ruh eşi yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bunu anlamıyorum. Ruh eşi ne oluyor, ruh ikizi ne oluyor? Nasip nerede oluyor bu durumda, peki ya imtihan? Daha bunlara cevap veremezken sorunuzun bende bir yanıtı yok sanırım
Bana göre ruh eşi iki ayak gibi birlikte uyumlu hareket ederek yol alır ruh eşinle sende o iki ayak gibi düşün. Nasip nerede bilemem imtihan her zaman veriyoruz. Önemli olan olacaklara rağmen mutlu kalabilmek. İnsan bence her durumu eşiyle atlatabilir ve yapabileceği en büyük ve güzel yatırımda eştir umarım hepimiz gönlümüzce hayırlı eşlerle birlikte oluruz.
O kadar çok fikir var ki bu konuda.. resmen her kafadan ses çıkıyor. Birisi her şey mükemmel olamaz nasibinde olan sınavın da olabilir diyenler de var, dünyanı cennete çevirecek biriyle evlenme ihtimalin de var diyenler de. Mükemmel insan yok zaten ama uyum ve sağlam bir bağ kurmak mümkün. Amin, cümlemize
Çaba ile alakalı değil. Arti buldum sanırsın. Kalbin seni kör ettiği için. Kusurları olan birini kusursuz gorursun. Bu da hayal kırıklığına neden olur.. m
Cevap
4Cevap
Ruh eşimi aramaktan vazgeçtim varsa ruh öküzümü arıyorum
Ben arayıp bulduklarından hiç mutlu olmadım. Hediye gibi olur ummadığım yerden olursa diye düşünüyorum ahahah
Tabiki herkes bulmaz. Önemli olan tek mutlu olabilmek
Fıtratımız tek başına bir ömür geçirmeye müsait mi sence biz insanlar çift yaratılmışız. Düzene uyarak tek yaşayabileceğimizi sanmıyorum.
ruh eşi diye bir şey yoktur
Ne vardır peki?
Inancimiz kalmadi vallahi.
Neden ki daha çok gençsin 107 yaş ne demek çıtırsın daha dur ne gördün ki sen ansjajs
Ahahahaha
Umarım buluruz bir gün...
Umarım
bulur tabiki
Bulduğumu sandığımdan 6 yıl sonra aldatıldım. İnşallah buluruz.
Ruh eşi diye bir şey yok.
Evli misiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?