1,5 2 seneye yakın bir ilişkim var. Her konuda çok iyi anlaşıyoruz. İyi anlaşmaktan kastım tabiki hayali bir dünya değil yeri geldiğinde kavga ediyoruz, yeri geldiğinde iyi vakit geçiriyoruz vs. Ailesi ilk günden beri beni hiç istemediler en önemli sebebi kürt olmaları ve benim onlara uyum saglayamayacagimi düşünmeleri. Hakkımda bir sürü şey kendileri uydurdu, kendileri inandı, sürekli sevgilimin üstüne gittiler sesimi çıkarmadım bende onu bunaltmıyım diye ama bir süre sonra bana da geldiler artık.
Bir şekilde ikna oldular annesiyle iletisim kurdum önce sonra babası. İş anneler ve kadınların tanismasina kadar geldi hersey çok güzel geçti. İsteme söz nişan beraber olacak ama tarihler erken dolduğu için nişan yerini seçtik. Gittiğimiz yerde olmasa da sonrasında sırf mekandaki servisleri beğenmedim diye kıyametler koptu, sonra düzeldi dedik yeri tuttuk arkasından ben kınayı karışık istemiyorum düğün kina karışık gerek yok biri olsun dedik herkes bir fikir sunuyor dolduruyorlar sürekli. Babası her doldurdukları doldurduklarinda erken hala vazgeçebiliriz modunda. Sevgilim annesiyle kavga ediyor diye annesi kendi kendine triplere giriyor. Akrabaları bana karşı çok iyi davranırken bir bakıyorum arkamdan sallıyorlar. Artık dayanamıyorum.
Benim zaten hayatım yeterince problemli ve zor. Onun yanındayken kendimi çok iyi hissediyorum. Gözüme bir damla uyku girmiyor tüm agresif daveanislarimi alttan alıyor. Onu bırakırsam artık benim için hersey biter. O sürekli ailesiyle kavga ediyor beni korumak için bazen korkuyorum ya evlenince değişirse diye... Ailesi kotu insanlar değil aslında öyle sürekli gelme huyları yok, birbirlerine yardımcı oluyorlar, eğlenceli insanlar ama bana karşı garezleri var. Çok kötü durumdayım uyku uyuyamıyorum rüyamda bile onlarla kavga ediyorum, ne alacağımı düşünüyorum vs vs
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer