KALBİNİN SESİNİ DİNLE?

Ay kızlar benim Bi derdim var Cook sevdiğim biri var elimden geldiğince hiç bir kızın yapmicağı çabaları gösterdim ama karşı taraf tan tık yok bu allahsız okula sadece iki gün geliyor geri kalan günler de staj görüyor geldiği iki günde bir günü bölümde bende aynı şekilde diyer kalan günde blok sınıflarında ve karşı karşıya sınıflarımız bakışıyorduk yeri geldiğinde süzüyorduk birbirimizi dedim Bi hamle yapacağı yok ben bari yapim belki çekiniyordur diye düşündüm instagramını bulup istek atım onayladı öne çıkaranlarından sadece birini beğendim sonra oda beğendi benden bir tane bir iki gün sonra yazdı naber heh başladı bizim sohbet ama toplasanız 72 saaten az konu yaşa geldiğinde aramızda bir iki yaştan dolayı mırın kırın etti sorun olup olmadığını sorduğum da Bi şekilde çevirdi bana sordu bende açık ve net bir şekilde bir iki yani cok sorun olucağını düşünmüyorum demistim sonraki konuşmalar mesafeliydi sonra elimden başka bişey gelemediği için mesajını beğenip sohbeti kısa kestim sadece birbirimizi gördüğümüzde bakıyoruz ama cok nadir benimle göz göze tam geleceken pat yere bakmaya başlıyor sonra canıma tak etti bende cok saçma geleblir ama inanın Bi kızın yapmadığı Bi cok şeyi yaptım sırasına seni sevdiğim kadar bir duvarı sevseydim şimdi ye çiçek açardı filan yazdım çıkmaz kalemle ama her hafta bir umutla geldim okulum zehir olmuştu o gün geldiğinde tepkisi yoktu boğa erkeği hepmi böyledir anlamadım ama seni sevmiyorum istemiyorum dese gene anlarım ama hem ayranım dökülmesin hem de*ikilmesin hesabı da saçma neyse gene kendisi tepki vermedi bende o yazdıklarımı kazdım sildim ben balık Kadını olarak azcık duygusalık baskın yanımda olan arkadaşlarım sana bakıyor diyolarlar nadir de olsa ama ben bakınca bakmıyor ben başka tarafa bakınca tebessüm ediyor bence bu naz değil artık bunun Bi adı olmalı her zaman erkek Adım atar demiyorum ama Bi kız olarak karşılık beklerdim ama gene canı sağ olsun...
KALBİNİN SESİNİ DİNLE?