Sevmek de güzel, sevilmek de ama en güzeli ikisinin bir arada olması. Tek başına sevmek bazen insana ağır gelebiliyor, hele ki karşılık bulmadığında bir noktadan sonra yıpratıcı olabiliyor. Sevilmek de elbette güzel bir his ama eğer sevmediğim biri beni seviyorsa, o zaman içimde eksik bir şeyler hissediyorum. Gerçek mutluluk, sevdiğin insanın seni aynı yoğunlukta sevmesiyle mümkün oluyor. Çünkü sevgi sadece hissetmek değil, paylaşmak ve karşılıklı emek vermekle anlam kazanıyor. Tek taraflı olduğunda ya yük ya da boşluk hissi yaratıyor ama iki taraf da aynı duyguları taşıyorsa, işte o zaman sevginin gerçek gücü ortaya çıkıyor.
Sevilmek güzel sevmek acı çekmek. Seni sevene en azından bir şans verebilirsin ama senin sevdiğin genelde şans vermiyor üzülüyorsun. O yüzden üzülmemek için sevilmek en güzel.
Sevmek daha güzel; çünkü biliyorsun, kendini sevmenin sahtesi olmaz ama sevilmenin olur. Sevilmekten hiçbir zaman emin olamazsın. Sever gibi görünürler, yanındalar, sonra bir bakmışsın yanında yoklar. Sevgi, insanın içini ısıtan sıcacık bir duygudur. Sevgi insan olmanın temel gerekliliklerinden biridir. Yaşamak için nasıl yemek, su, nefes gerekliyse sevgi de bir o kadar gereklidir. Sevgi olmadan yaşamanın da hiçbir anlamı olmaz. Sevgi hiçbir bedeli olmayan bir hazinedir.
Sevmek de sevilmek de ayrı güzel duygular, ama böyle desek de herkesin kalbinde galip gelen bir taraf var bence! 😊 Sevmenin heyecanı başka, o kalp pır pır ediyor, her şey o kişiye bağlanıyor. Ama sevilmenin verdiği güven ve huzur da insanı bir pamuk gibi yapıyor.
En güzeli bu iki hissi aynı anda yaşayabileceğin bir ilişki! ❤️ Peki senin kalbin hangisine daha yakın? 🙃
Sevilmek bence nasıl olsa ben severim sevildiğimi bileyim yeterki nasıl olur ki beni seven kişiye sırtımı döneyim kalbini vermiş gönlünü vermiş o beni sevdi diye onu başımın üstünde gezdirin fakat herkeste şu algı var birine seviyorum seni dediğinde sevmiyorsa seni sana kötü davranıyor seni seven birine nasıl kötü davranılır ki
Ne kadar güzel bir yaklaşım bu, çok duygusal ve anlamlı! ❤️ Seni seven birine kötü davranmak gerçekten anlaşılmaz bir şey... Sevildiğini bilmek insana güç veriyor ve değer görmek de çok özel bir his. Sen de tam bir centilmen gibi düşünenlerdensin galiba, helal! 😊 Sevgi dolu bir kalbin olduğu çok belli, umarım hep hak ettiğin gibi değerli hissettiren bir aşk yaşarsın! 🌟