Normal. Fakir bir ülkede bekar birinin açlık sınırının 30bin olduğu ama asgari ücretin 22bin olduğu bir ülkede insanlar sokakta yaşayıp evine ekmek götüremediği için intahar eden babaların annelerin olduğu bir ülkede gelip sorduğun soruya bak. Parası yoksa şu an para vermeden yapılacak etkinlik üret o zaman sende. Oturup origami yapın 5dkdr bir kağıda çizim yapıp değişin gidip bi bankta oturup dümdüz sohbet edin zor mu yani kocaman insan da olsanız küçük gördüğünüz şeylerle parayla alabileceğinizden çok daha iyi şeyler kazanabilirsiniz. Bir süre başka şeyler türetin parası olunca bir yerlere gidersiniz. Önemli olan para kazanma çabası var mı? Bir erkekte para yapma çabası azmi ve yeteneği varsa gerisi önemli değil. Tembel bir zengin olmasındansa çabalayıp eninde sonunda güzel bir iş elde etmesi daha iyidir. Çünkü çabalayan erkek eninde sonunda onu başarır. Ama yorumdaki kızlar ne anlar. Her şey para değil diyip parası olmayanın suratına bakmamayı en iyi bu tip kadınlar yapıyor zaten.
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBen bunu aklı kıt erkeklerin ufak bir testi oldugunu dusunuyorum. Boyle cumle kuruyor ki karsidaki kiz ne diyecek ne yapacak? Birine param yok, suyum buyum yok demek cesaret ister. Hele ki bir erkek icin param yok cumlesi biraz zordur ve kimi egosuna da yediremez. O yuzden bu genelde bunlarin yaptigi ufak bir test gibi. Bunu bana diyen erkek fazlasiyla itici gelir. Param yok bulusamayabiliriz yerine o kadar cok sey denilebilir ve yerine konabilir ki
Bugun surda bulusalim, degisiklik olsun ben kahve yapip getirecegim. Sende kek vs yapabilir misin denebilir. Ya da bugun disarda dolasalim denebilir. Her zaman paran da olsa cafede oturup cay kahve icilmez zaten. Habire insanlarin, kalabaliklarin arasinda, kahve cay, tatli, yemek tarzi seyler yapilmaz.
Insanlarin arasindan sıyrılıp şöyle yasadiginiz yere gore guzel bir parkta, ormanlik alanda yurumek, hava almakta baska bir secenek. Hava soguksa kapali mekanlar, carsilar, avmler vs secenek olabilir.
Kiz bu durumda ne diyebilir mesela? Cay kahve icmedik diye parkta dolasirken hışımla eve mi gidecek? Hayir. Benim eski sevgilim param yok vs demezdi ama surda bulusalim derdi. Bende ya kahve yapar gotururdum. Ya o haber verirdi ben kahveleri hazirlarim diye. Bende kek, kurabiye falan gotururdum yanina. Bazen sadece yaptigimiz kahveyi icerdik. Bunlarin hicbiri olmasa dahi bulusur el ele tutusur 1-2 saat vakit gecirirdik.
Bunu yapti, para harcamayacagi yerde bulustu diye aa parasi yok triplerine girmedim. Olmayadabilir. Parasi varsa da o gun boyle istemis, boyle uygun gormus, daha sakin acik havada, guzel havada bulusmak istemis olabilir, benimle daha basbasa olmak istemis olabilir vs. Cogu kizinda bugun cafeye gitmedik diye dert edecegini sanmiyorum.
Ha bazen o cafeye goturmedigi zaman hava sogukken üşüyüp canım sicak bir seyler ve tatli cektigi siralarda cafeye gidelim mi bu sefer benden olsun dedigimde oldu.
Ama param yok bulusmayabiliriz tarzi cumleler o kadar itici ki. Direkt sogurum yani. Biz kizlar bu kadar halden anlamaz tipler degiliz. Ha oyleyse bile zaten yanlis bir kiz secmis, artik hangi tarafina guzelligine mi, fizigine neresine dustuyseniz haketmissinizdir o kizi. O kizda bir kahve icirip icirmediginize elbet bakar. Kizi obje, sus cicegi gibi sectiyseniz o da sizin daha cok paranizi secebilir. Etki tepki meselesidir bu. Su dunyada neyi dusunur, neyi yansitirsaniz onu alir, onu elde edersiniz.
Param yok bulusmayabiliriz bana gore bir hakarette iceriyor.
Abi bulusmak isteyen insan bir kere parayi falan da bahane etmez. Bulusmak, gorusmek, gormek isteyen insan evin onune, pencerenin dibine kadar da gelir ve gorur o kızı. Mutlaka bulusma ayarlar ve bu bulusma paralı olmak zorunda degil.
Bu cumleyi kuran erkegin direkt ustunu cizerim. Kendi dusuk zekasinca test yapiyor olabilir. Beni yeterince tanimamis olup beni bu sekilde itham etmesi, digerleriyle, kafasindakilerle ayni kefeye koymasi canımi sıkar, amacimin bu oldugunu ima eden bir cumle alttan alttan bu fazla rahatsiz edici.
ben bu kizla anca param varsa bulusabilirim tarzi ufaktan asagilama da iceriyor bence. Bulusmak istememesinin bahanesini bu olarak sunuyor olabilir. Bu cumle nereden tutsan elinde kalıyor yani.
Bu cumleyi bana yazan erkege ya tamam der gecerim. Ya da istedigini veririm. O da abi kiza bir kere param yok dedim daha gorusmedi benimle tarzi triplere de sokarım umrumda olmaz. Bulusmak isteseydi bulusurdu, parayi bahane etmezdi, beni alttan alttan kendince test etmeye kalkmazdi.
Ben kaybetmis olmam, bu gibi seylere onem vermeyen benim gibi kizlari kaybetmis olur. O kaybeder yani ben degil. Boyle kendi beyinlerince ufak testleri de hic cekemem. Bu tarz cumleler erkege olan saygimi da biririr.
Paran yoksa yoktur ama bu bulusmaya engel degil. Baska secenekler her zaman var. Dedigim gibi surekli cafe cafe gezmekte hoş degil. sehirde varsa bir sahile ineriz, denizi izleriz, yuksek bir yere cikar gun batimini bekleriz. Elimizde kendi yaptigimiz termosta kahve de olabilir vs. Vakit gecirmek isteyen bunu parasiz da yapar.
Ama şu cumleyi kuran erkege olsun bulusalim, ben kahve yaparim bir yerde oturur iceriz ne olacak sanki cumlelerle gitmem. Kendinin bu ufacik testinde ne amacladiysa artik kendini hakli çıkartırım ve yol veririm ki karsima dahi cikmasin diye. Ben zaten bulusmalarim da bazen cafelerde gezmekten sıkıldığım siralarda bunlari teklif eden biriyim. Ben teklif etmeden kendisi boyle yapalim, suralarda kahvemizle oturalım derse ona da okey. Ama boyle param yok acındırmalarıyla, boyle ufak testlerle kaybeder beni.
Cunku boyle bir cumle kurmak erkeklerin kendine, erkeklik egosunun kaldiramayacagi bir sey oldugunu biliyorum. Cogu hic param yok diyemez. Cunku toplumda erkegin parasinin olmasi beklenir. Annesi, bacısı dahi bekler. Oyle kolay değildir bir erkek icin gercekten param yok cümlesini kurmak. Oyle basit bir sey degil bu cumleyi kullanmak.
Kendi abimden falan da ben boyle gozlemledim. Her erkegin gururuna yedirebilecegi bir sey degil. Bu cumleyi kuran erkek ya bulusmak istemiyordur ya da kendince boyle desem bu kiz karsiliginda ne der diye test ediyordur.
Her zaman disarda cay kahve icmek, yemek yemekte sıkar. Bir sure sonra zaten sadece bunun icin bulusuyor gibi rutine biner. Erkegin iliskiyi yonetiminde bulusma kafasi boyleyse elbet bu durum rutine biner, surekli para harciyorum kafasina girer ve yanindaki kizi da bu kiz parami yiyor, hep para harcayacagimiz sekilde bulusuyoruz kafasina giriyor.
E abi sen goturuyorsun. Tamam gotur paran varsa erkekte oyle keyif aliyor olabilir bilemem ama iliskiyi bu radde de sen yonetiyorsan cafeye, restorana vs sen goturuyorsan, para illaki harcayacaksin bu yerlerde kizin sucu ne burada? Kiza surda burada bulusalim, sahile gidelim yuruyelim bugun desen hayir mi diyecek? Kız da o gun uygunsa, musaitse olur diyecektir.
Kendiniz iliskiyi bu raddeye getirip getirip kiz para yiyor kafasina giriyorsunuz, yaninizdaki bazi kizlarinda cok gunahini aliyorsunuz. Sonra param yok diyeyim bakalim ne yapacak, bugune kadar yedirdim gibi beyinsizce testlere giriyorsunuz.
Ha gercekten de olmayabilir ama param yok bulusmayabilirizi ben koca bir bahane olarak gordugum gibi bana hakarette goruyorum. Dedigim gibi bu cumleyi kurmak yerine bulusmak istemiyorsan bunu belirtirsin.
Bulusasin varsa paran yoksa suralarda vakit gecirelim bugun dersin biter. Ha kız hala bir yerlerde oturma, para harcama pesindeyse bunu soyluyor, surda otursak vs diye talep ediyorsa o zaman dersin param yok, olmadigi icin zaten bugun seni oyle yerlere goturmedim dersin biter.
42 Yorumla- 1 yıl
Cok haklı bir yorum
- 1 yıl
niye bu kadar haklısın
1 yılevet gayet normal, hergün parası olmak zorunda değil, hergün bi mekanda oturmak hediyeler almak değil sevgi. yeri geldiğinde aç kalabiliyorsan, yeri gelince sen bende var diyebiliyorsan, yeri gelince evde yaptığın bir kek bi poğaça ile gidip baş başa bi yerlerde zaman geçirebiliyorsan sevgi de aşk da odur. ama şimdikiler cebe paraya tipe baktığı için, hergün gezelim yiyelim içelim beni öyle mutlu etsin istiyor malesef
54 Yorumla- 1 yıl
hayatta hiç bir zaman milletin ağzı ile hareket etme. yeri gelince eşitlik diyorlarsa o zaman herşeyde eşit davransın onlar da. sana ayrıl diyen amacı sadece paradır. para ile sevgi arayanında fikri de ne olduğu da bellidir unutma
- 1 yıl
senin yanında olanı, canlı kanlı yaşadığın insanı senden iyi mi bilecekler, olabilir sevmeyebilirde, ama onu çözmesi gereken sensin
Gizli Üye(36-45)1 yılNeden anormal olsun ki adam sana doğru olanı söylemiş belli ki parası yok sen de dert etme gel hesap benden diyebilirdin
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen ne bakıyorsun o kızlara onlar erkeklerle para pul için sevgili olan kızlardır eğer onu seviyorsan bence yanında olmalısın
Cevap sahibi1 yılBu arada EİG seçtiğin için teşekkür ederim 🙏
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa canım, bence bu gayet normal bir durum ya! 😊 Param yok diye açıkça söylemesi aslında samimiyetinin bir göstergesi. Her zaman her şey güllük gülistanlık olacak diye bir şey yok sonuçta. Önemli olan birlikte kaliteli zaman geçirmek, illa çok para harcamaya gerek yok ki! Mesela yürüyüş yapmak, sahilde oturup sohbet etmek, birlikte film izlemek gibi birçok para gerektirmeyen güzel aktiviteler de yapılabilir.
Bence toleranslı olmak, bu durumlarda ilişkinizi güçlendirdiği gibi sizi birbirinize daha da bağlar. 💜 Sen ne düşünüyorsun, çözüm önerileri geliştirilebilir mi? 🌸11 Yorumla- 1 yıl
ah yapay zekacım ne kadar saf ve masum bakmissin ama ben katılmıyorum, gerçekten normal ve eril enerjisi yerinde bir erkek bu durumda olsada gerçekten çok şey hissettiği heyecan duyduğu bir kıza bunu diyemez. öyle bir durum varsa da değiştirmek için buna kafa yorar ve bişekilde o buluşmaya gider gidemezse tatlı bi bahane bulup gönlünü alıcak şekilde konuşur para problemini çözene kadar da karşı tarafa çaktırmadan onun ilgisini kaybetmemeye calısır bu sürede cünkü daha güclü bir erkeğe ilgisinin kaymasından korkar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Normaldir herhalde. Günümüz Türkiyesinde geçim bu kadar zorken bütçesini aşmış, hatta fazla mesai yapmak zorunda kalmış olabilir.
100bin+ kazanan bir erkek bile sorumlulukları nedeniyle kendisine çok nakit ayıramıyor.
33 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılKızlar aşkta maddi madde bağımlılığı yaparsa anormal gelir ama yok yapmazsa normal diyeceklerdir
03 Yorumla- 1 yıl
İşte kadına bu yüzden güç sevici derler. Parası az olan erkeği hatta normal olanı bile secmeyebilirler. Doğaları ayrıdır ama şu zamanda iyice işin cılkını çıkarttılar. Dengeyi kaçırmaya başlayan sonsuz isteklerle kimse mutlu olamaz kimse de o kişiyi mutlu etmek için kılını kıpırdatmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılBence çok saçma paran olmazsa bir yerde oturursun illa para harcanacak diye bir şey yok
10 Yorumla PP ye göre bakımlı birisine benziyorsun bu yüzden bu durumu kötü karşılayacağını düşünüp ayrıl yazmış olabilirler, ancak şöyle bir gerçek var ki 25 li yaşlara dayandıysa ve param yok diyorsa sağlıklı bir ilişki olması zor, çünkü bundan sonra da parasal sorunlar çekeceği anlamına gelir ve iyi olduğu tek konu insan ilişkileri falandır, insan ilişkilerinde iyi olmak sadece zihni oyalar ve nerede ne söyleneceğini bilirsin o kadar, bu sebepten dolayı maddi açıdan kendisini geliştirmiyorsa ben de aynı şekilde ayrılmanı tavsiye ederim yoksa günün sonunda zararlı çıkarsın, sadece aşk için birlikteyseniz ise mesleğine güveniyorsan devam edebilirsin sıkıntı değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Bence gayet normal bir durum. Sonuçta herkesin maddi durumu her zaman aynı olmuyor, bazen gerçekten imkânlar elvermeyebilir. Ama burada önemli olan, bunu nasıl söylediği ve karşı tarafın nasıl karşıladığı. Eğer bir erkek bunu dürüstçe söylüyorsa, bu onun açık ve net biri olduğunu gösterir, bunda utanılacak bir şey yok. Önemli olan, ilişkinin sadece paraya dayalı olmaması. Buluşmak için illa ki büyük harcamalar yapmak gerekmiyor, bazen birlikte yapılan küçük şeyler bile yeterince anlamlı olabilir. Eğer karşı taraf bunu anlayışla karşılıyorsa, işte o zaman ilişki sağlam temellere oturmuş demektir. Ama sürekli bu bahaneyle kaçılıyorsa, o zaman işin içinde başka bir şeyler olabilir.
00 YorumlaOnu bilmemde Kadınların aşkı sadece özellikle en az 185-195 arası boyunuz, tipiniz ve paranız vb. üzerinden şekillenir bunlar yoksa aşkta yoktur. Kadınlar sevgi veya aşk aramazlar. Eğer öyle olsaydı uzun boylu serserileri değilde kendilerine değer verip sevecek erkekleri isterlerdi.
44 Yorumla- 1 yıl
Dünya adaletsiz! Kadınlar her zaman en iyisini ister, ama en iyisi dediğin şey nedir? Uzun boy, keskin hatlar, kalın cüzdan… Eğer bunlara sahip değilsen, senin adın ‘tacizci’ olur, ama yakışıklıysan? O zaman ‘tatlı çocuk’ olursun! Sevgi dedikleri şey yalan! Sadece çıkar, statü ve haz peşindeler. Gerçekten değer veren, sadık bir adam olsan ne yazar? Kadınların gözünde bir hiçsin! Çünkü bu dünyada kurallar basit: Kazanan hep aynı, kaybeden de hep aynı! Ve biz… en baştan kaybettik!
Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Evet, en azından benim için öyle.
Çünkü hele de mevsim kış ise mutlaka bir yerlere giriliyor, bir şeyler yenilip içiliyor veya bir aktiviteye gidiliyor ki o da para.
Eğer uzun süredir beraber isek bir seferlik ben ısmarlayabilirim ancak parasını düzeltince ondan ısmarlamasını da beklerim.
Yani o yüzden hele yeni tanışılan birisi ise bu gayet de kabul edilebilir bir durum.03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
1 yılParam yok buluşamayız biraz tuhaf olmuş çünkü param yok demek yerine başka bir bahane söylenebilir sanki sana bir zarf atmış gibi sende varsa buluşalım demek gibi olmuş benim anladığım anladığım kadarıyla aranızda aşk da yok olsa zaten sen buraya bu soruyu sormazdın diye düşünüyorum o yüzden bir bakalım seni mi koparmaya çalışıyor 😀
04 Yorumla- 1 yıl
O zaman niye yazmaya gerek duydun sende sıkıntı var o zaman sorguluyosun boş boş
- 1 yıl
Asıl boş yapan sensin maden seviyorsun ne demeye param yok buluşamayız diyen erkek diye soru işareti atıyosun sen sevdiğin insanı tanımıyor musun?
1 yılpara pul gelip geçici, yeri gelir kaybedilir yeri gelir yeniden inşa edilir bunu açıkça belirtiyorsa ve seviyorsanız gidin parkta oturun elele en güzel aşklar iyi bir restoranda mum ışığında iyi bir şarapla yaşanmaz.
31 Yorumla- 1 yıl
"Ateş karşısında bozulmayan altın, altın karşısında bozulmayan kadın, kadın karşısında bozulmayan erkek; kalitelidir." - Maksim Gorki
1 yılYeri gelir onun parası olmaz yeri gelir benim param olmaz. Hiç takılmam böyle şeylere. Her zaman cebimiz dolu olacak diye bir kural yok. Hayat zaten zor 20li yaşlarda iş bul çalış hakettiğin maaşı al falan, o yüzden normal karşılarım. Ama benim bu iyimser davranışımı suistimal etmeye çalışırsa işler değişir. Karşılıklı anlayış göstermek lazım yoksa ilişkinin çıkar ilişkisinden farkı kalmaz. Mutluluklar diliyorum 🌼
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı. Erkekler genel de gururlarını ön planda tuttuğu için param demezler karnım aç değil daha yeni kahve içtim gibi şeyler söylerler sana böyle demesi biraz daha ben seninle tekrar tekrar buluşmak istiyorum ama bil yani benim param yok diye açıkça hemen demiş
Buluşmak istemeyebilirsin bi'daha bu seni kötü biri yapmaz herkes herkesi beğenecek hayatına dahil edecek diye bir şey yok ben de sıkıntıya gelemem mesela00 Yorumla
1 yılBana daha önce böyle diyenlere ben sorun değil evden yapar getiririm dedim hep pastalar börekler yaptım parkta oturup yedik böyle yaptığım için değerim bilinmedi bence eğer illa buluşalım diyip lüks mekanlarda oturmak isteseydim değerim bilinirdi belki
00 Yorumla
1 yılEvet normal hemde çok erkekler işsiz güçsüz olduğu için evlilikler bitti sayılır boşamarin yuzde doksanı maddi parasal kadınlar zengin erkek istiyor paran yoksa sevgili yapma evlenme hata yaşama sevgili yapan bayanlar baştan şöyleyin sen zengin mısın para var mı erkeklerde bilsin fakirlerin yaşamaya hakkı yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Para var = kız yok Para çok = kız çok Şimdi şöyle düşün. Madem aşk maddi erkek olarak bak 100 dolar =3.700 tl = bu parayla 1 kere bir kızla çıkarsın :) Her defasında bu parayı harcarsan zaten normal adamsan evlenemezssin hediye bekler vs bekler. Sonu yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Bence bir erkek bunu bir kadına söylüyorsa bunu bir şeyin sitemi olarak söylüyordur. Karşındaki kadın buluşmayı güzel yerlere gidip yemek yemek eğlenmek ve marka şeylerin alışverişi olarak görüyor ve öyle yaklaşıyorsa bir erkek de bundan rahatsız oldugu ve onun yüzüne bunu vurmak için param yok diyordur. Muhtemelen böyle bir cevap alan kadın da bir başkasına yazmıştır buluşalım mı diye 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
1 yılHmm zor durumda. ona önemli değil hallederiz diyebilir kız. diyemiyorsa ev ortamı. Sebeb sadece paraysa 2 taraf birbirine destek olmalı. tamam dyip geçilirse 2 mana çıkar
1 ikinizdede para yoktur tamam dersin
2 erkeği yiyip kendinden bişi katmayıp yardım etmeyip ona harcatmak gibi kötü niyetliysen tamam dersin00 Yorumla
1 yılKadınları geneli paranın olmadığı yerde durmak istemediği için normal , bir-iki birşeyler alıp parka oturmaktan bile aciz bir kısım var sürekli para-marka kullanarak kendini zengin hissetmek isteyen bir sınıf, onlara acıyorum ama inkar edilemeyecek de bir oranda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılBunu söyleyebiliyorsa o an durup düşünmek lazım bence.
Bunu söyleyebilme cesareti olanın nasıl biri olabileceğini.
Bu her zaman erkeğin kadının parasına göz dikmesi olarak algılandığını düşünüyorum.
Tabi bunu alışkanlık olarak göstermeyen biri de olması lazım.00 Yorumla Bence gayet normal. Sonuçta herkesin maddi durumu her zaman iyi olmaz. Önemli olan dürüst olup durumu açıkça ifade edebilmek dürüst olduktan sonra sorun eden varsa onunki sevgi değil. Eğer gerçekten sevgi varsa, illa ki pahalı mekanlarda buluşmaya gerek yok. Birlikte yürüyüş yapmak, parkta oturup sohbet etmek de yeter. Ama burada önemli olan karşı tarafın tepkisi. Maddi durumu anlayışla karşılayan biri gerçekten değerlidir. Sen ne düşünüyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAyrıl diyenler ful hazır yiyici olsa gerek. Onda yoksa sen de vardı sende yoksa onda vardı ortak paydada buluşulur ikinizde yoksa sonra buluşursunuz ya da kış olmasaydı dışarda otururdunuz. Seçenek çook niye parası yoksa ayrılasın ki zaten görüllerde baxıları saçmalamış
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl😘😘🥰
Aşk İlişkileri konusunda 583 cevap paylaştı. Baya anormal hatta seninle bunu paylaşacak samimiyete gelmeside bence çok güzel bunu birde böyle değerlendir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
1 yılDiyebilir tabi ki erkeğin görevi kadını doyurmak mi hayat bu karşındaki insan bunu anlayışla karşılamalı hele de buluşmayı teklif eden kadınsa centilmen ve görgülü bir erkek bence kesinlikle hesabı ödemeli. Ama bu tercih meselesi mecburiyet degil
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılAçık sözle söylemiş. Buluşup kendini de senide rezil etmesini istemezdin heralde? Ayrıl diyen kızlara da hayret ettim. Hem dürüst olun bize karşı derler, dürüst olunca da param yok diyince ayrılacaklar öyle mi ne güzel?
04 Yorumla- 1 yıl
Sadece o sepebten ayrılacak olursan çok mantıksız. İnsanın parası olmaması doğal bir durum. Sana ayrıl diyenlerin hepsi Sabancı holdingin sahibi sanki.
- 1 yıl
Devam o zaman 👍
Gizli Üye(25-29)1 yılSelam,
Bunu bir erkek diyorsa seviyordur ve utanıyordur. Bir erkeğin güçlü olması gerekiyor her konuda. Fizik maddi manevi. Zayıf erkeği bir kadın sevemez maalesef.
Bu durum normal, sen de paran yoksa bile buluşalım seni seviyorum de yeterli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÜlkenin yüzde 65 i asgari ücret veya bir tık üstü paraya çalışıyor.
Yani bu orana vurursan, enflasyonuda hesaba katarsan olasılık oldukça yüksek.
Ben yetemeyeceğimi bildiğim için hiç girmiyorum karşı tarafla münasebete kimseye durduk yere ümit vermemek gerek.
Bakamayan adamda kadın derdine düşmesin, denklem basit.
Ama sebep olanların yatacak yeri yok, şahsım adına olurda bir yanlışa düşersem nefsi duygulardan. Günahı vebali bu ortamı bu şekle sokanlarındır. Allah şaşırtmasın.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılBuluşmak için parayı ortaya atan erkekle olmaz. Buluşmak isteyen parkta bile olsa simit çay alır, yine buluşur. O kadar parası yoksa da sevgili olmasınlar bir zahmet.
11 Yorumla
1 yılgerçekten normal ve eril enerjisi yerinde bir erkek bu durumda olsada gerçekten çok şey hissettiği heyecan duyduğu bir kıza bunu diyemez. öyle bir durum varsa da değiştirmek için buna kafa yorar ve bişekilde o buluşmaya gider gidemezse tatlı bi bahane bulup gönlünü alıcak şekilde konuşur para problemini çözene kadar da karşı tarafa çaktırmadan onun ilgisini kaybetmemeye calısır bu sürede cünkü daha güclü bir erkeğe ilgisinin kaymasından korkar
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sonuçta bir yerden bir yere gitmek bile parayla. Tamam para önemli değil diye düşünüyor olabilirsin ama illa maddi bir şey ler yapmanız gerekebilir çocuğunda parası olmadığı için mahçup duruma düşmek istemiyor
00 Yorumla
1 yılDürüstçe söylemiş. Buluşmayalım yerine farklı aktiveteler yapabiliriz deseydi daha hoş olurdu. İlla para harcıycaksınız diye bir şey yok sonuçta, amaç birlikte hoş zaman geçirmek olmalı. Ayrıl diyenleri de dinleme, ayrıl ayrıl diye diye kendilerininde ilişkileri yoktur allah bilir
04 Yorumla- 1 yıl
Yani ben açıkçası buna çok katılmiyorum, evet abur cubur olsa bi aktivitede yapsan guzel olur ama biseler yemek gerekiyor diye kisit koymayin bence kendinize
- 1 yıl
Hmm, uzak mesafe ilişkisimi sizinkisi, ne kadar süredir birliktesiniz, yaşlarınız kaçtı
- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılSenin için yoktur parası en son ben bu cümleyi duydum fazlasıyla ben ödedim görüşmek için şimdi başkasıyla evlencek kızın heryeri altın serrolar istediğine basar parayı uzaklaş sana değer veren bulup buluşturan birini bul kendine değer ver
01 Yorumla- 1 yıl
aw yine bi erkeğin halt etmesiyle bütün ihale diğer erkeklere yıkıldı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılDegil, para olmadanda degerli vakit gecirilebilir.
Benimde soruma bir bakabilirmisiniz?
01 Yorumla- 1 yıl
Napılır mesela
1 yılOnemli degil askim ben evden bisiler yapip getirim piknik yapariz deniz kenarinda para onemli degil ; dersen kalbini fethedersin
30 Yorumla
1 yılBence mazeret çünkü insan oğlunun isteyipte yapamayacağı hiç bişey yoktur Ferhat şirin için dağı delmisse oda bir buluşma için param yok demesi sacmaa sende ben bişey istemiyorum seninle olmak en büyük isteğim demen onun mazeretini öldürür o açıdan sana ilgisini belli eder🤷
10 Yorumla
1 yılNormal tabi açık açık söylüyor işte. İnsan gibi. Buluştuğunda ödenecek şeyleri kendi ödemek istiyor ya da alman usulü olsa bile ödeyecek parası yok demekki.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal değil. Buluşmayabilir ama para lafını yapmaz. Başka şekilde bunu yansıtır. Benim eski sevgilim de para lafını çok yapardı bu ay sıkışığım derdi üzülürdüm tamam derdim. Meğersem iki kız idare ettiği için sıkışıkmış 🙂
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEn iyi cevap seçtiğiniz görüşler size geçici bir tatmin sağlar duymak istedikleriniz onlar ama çoğunluğun dediğine kulak asın derim sonra pişman olmamak için erkek adam para lafını yapmıyor. Parası olmasa dahi arkadaşlarından borç para alır seni seviyorsa yine gelir yanına özleminden duramaz haberin olsun.
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum. Sürekli olan bir durum değilse bir kere görmezden gelip anlayışla yaklaşabilirsin ben sürekli olan bir durum zannettim
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılTürkiye koşullarında artık normal bi söylemdir. dışarı çıktın en kötü bi sahilde bile otursan oraya gidene kadar para harcaman gerekiyor. olası bi durum için yine paranın olması lazım.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi evden bir şeyler getirelim dese hemcinsim yine ayrılırlar bence. 😃
Bilemiyorum karşıt cins çok detaycı oluyor. 🤣
02 Yorumla- 1 yıl
evet kızlar hep ayrıl demiş ama ben anlayısla karşıladım ben de oderım
- 1 yıl
Demek ki az bulunan nesildensin kardeşim.
Mesele o bu değil zaten maddi olarak. Biraz anlayış bile hayatın en mutlu şeylerini getirir.
1 yılEğer sorumsuzsa, çalışmıyorsa, her şeyi karşı taraftan bekliyorsa tabiiki normal değil. Ama o an parası yoktur borcu vardır ya da asgari ücret kazanıyordur elinden geleni yapıyordur parası yoktur o zaman normal bir şey ama biraz da bahane gibi duruyor sonuçta her şey para değil. Yani ne biliyim en azından parkta buluşalım diyebilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı.
m 1 yılBir kız buluşmak istiyorsa. O erkek de o ışık varsa o parayı her türlü bulur. Ne bilim 500 bulursun yine bulusursun.
02 Yorumla- 1 yıl
🙈🙈🙈
1 yılDememesi gerekli. Yoksa bile başka zaman buluşalım diyebilmeliydi. Muhabbette bu konunun geçmesi kıllandırır beni.
03 Yorumla- 1 yıl
Mesafe koyarım sanırım.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılSevgilimin parası olmadığı zaman ben ibandan atıyorum buluşuyoruz her şeye çözüm var yeter ki buluşmak iste
10 Yorumla Bence normal ve kendini kadının yanında rahat hisseden erkektir
Bence bunu söylemesi çok güzel bir durum10 YorumlaBuluşmak için illa para lazım değil.. Evden getirilen bir şeylerle dışarıda bir parkta da buluşma olabilir.
10 Yorumla
1 yılNormal herkesin parasının olmadığı zamanlar olabilir , seven kadın da destek olabilir , aslında seni seviyo ve sana guveniyo anlayışla karsiliycagin için dürüst davranmis
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBende var derim sonuçta herzaman o ödüyordur arada benim de hesabı ödemem de sorun yok bence
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. Gayet normal parası olmayadabilir en azından bide hastayım vs diye kıvırtmamışta adam gibi dürüstçe söylemiş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Harbi adammış desem de bazı çakallar bu numarayı yapıyor.
03 Yorumla
1 yılBen erkek olsam param yok demem bahane uydururum param yok ne yani tamam olmayabilir normal ama öyle de denmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBaba parası ise kdkd zor yawrumm kdjd kendisi çalışıyorsa ve böylede cümle kuruyorsa beni soğutur değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGayet normal ama devamlı diyorsa oturup konuşmak düşünmek gerekir çünkü evlilik vs olduğunda bu cümleyi kullanamaz bir erkek adam ayrıca burada ayrıl diyenler. Önce kendilerine erkek arkadaş manita yapsınlar gerçek hayatta ondan sonra sana akıl versinler evde kalmışlar ayrıl ayrıl demiş
014 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNişan evlilik olacak gördüğüm kadarı ile gençsin güzelsindir de şimdi bu zamanları param yok param yok diye geçiştiren biri söz nişan düğün bu gün 1 milyonu geçiyor Erkek adam param yok deme lüksü yok kendi hayat kalitesini düşürecek senin hayat yaşantını yüksek tutmaya çalışacak en kötü baba evi konforunu vermek zorunda ama param yok param yok olmaz sen daha iyi tanırsın onu o yüzden ileriyi düşünerek karar ver önce otur konuş bu dediklerimi yüzüne söyle ondan sonra bir süre gözlemle Bende nişanlıyım 17 saat çalışıyorum iki iş yapıyorum niye nişanlım bir şey istiyor çeyizine ben tak alıyorum bir yere gidiyoruz tak ödüyorum hesabı oda parasını çeyizine harcıyor
Cevap sahibi1 yılBen ödetmiyorum arada zorla ödüyor tabi ama ben istemem o ödesin çünkü çalışmıyor ben kendini yorma dedim oda sağolsun evinde yatıyor
Cevap sahibi1 yılBir defa dedi diye hemen buraya mı sorulur sende 😂 Normal devamlı param yok diyorsa sıkıntı sende varya pek akıllı değilsin galiba oysa kadın akıllı uyanık olur
Cevap sahibi1 yılÇalışıyordu işten çık dedim çıktı işsizlik maaşı alıyor nişan düğün girme işe dedim sağolsun oda girmedi
Cevap sahibi1 yılYoo nedenmiş
Cevap sahibi1 yılBen çalışıcam o yiyecek canı sıkılınca gezecek vs
Cevap sahibi1 yılNeresi saçma ki bunun özelden devam edelim istersen ama saçma değil
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılA normal, evde termosda çay yaparım yanında da poğaça yaparım yeriz sahil kıyısında. Bana öyle bahanelerle gelmesin 😕
00 Yorumla günümüzde Özellikle sıkça yaşanan bir dur, kadınlar tarafından '' Erkek dediğin paralı olacak '' algısı yaratıldığı için normal karşılıyorum.
00 Yorumlaherkesin geliri enflasyon oranında arttığı için parayı koyacak yer bulamıyoruz tabi. gayet normal, kimse para basmıyor
00 Yorumla
1 yılGurursuz bir erkektir öyleyse bile bunu sana söylemesine ne gerek var kız icinde geçerli bu durum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDürüstçe söylemiş normal bir durum sen ne düşünüyorsun o önemli kimin ne dediğinin bir önemi yok
00 Yorumla
1 yılparası olmasa da olur evden birşeyler koyar yeriz nolacak her şey para değil onun parası bile olmasa ben ne güne duruyorum
00 Yorumla
1 yılBana normal gelmiyor. Buluşmak isteyen erkek gerçekten seven erkek parasını kazanır buluşmanın da bir yolunu bulur.
00 Yorumla
1 yılCay icecek de mi parasi yok?
Ona da yok ise evde sandvic hazirlayip da parkta yemeyi teklif edebilir.
Belki de sadece tavrini ölcuyordur00 Yorumla
1 yılParası olmayabilir ama bu buluşmaya bahane değil bence. İlla bir yerde para harcamak zorunda değilsiniz buluşunca.
00 YorumlaLüks mekan olmak zorunda değil orta sınıf bir yere götürebilir. Bahane gibi geldi biraz.
01 Yorumla- Devamını Gör (186)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat