Evet, bazen arkadaşlarım bana birini bulmaya çalışıyor ama bu durum genelde beni biraz güldürüyor. İyi niyetli olduklarını biliyorum ama aşk ya da ilişki öyle başkasının ayarlamasıyla olacak bir şey değil. Kimyayı, uyumu, hisleri başkası değil, insanın kendisi belirler. Birkaç kez "Tam sana göre biri var" diye girişimlerde bulundular ama çoğu zaman bana uymayan kişiler çıktı. Zaten zorla tanıştırılmaktan çok, her şeyin doğal akışında gelişmesini tercih ederim. Ama eğlenceli oluyor mu? Kesinlikle, en azından güzel anılar birikiyor.
Çalışıyorlardı da ben hoşlanmam öyle şeylerden, hoşlanmadığımı söyleyincede artık yapmıyorlar. Birde arkadaşımın sevgilisi denemişti onada aynısını söylemiştim. Sevmem yani. Ben beceriksiz miyim?
Anlaşmışlar gibi bi 5 6 yıl önce hepsi yapıyordu bunu 😂😂 yoook 10 yaş büyük akrabasıyla tanıştırıp akraba olmaya çalışan mı dersin Benim bi erkek arkadaşım var tanıştırayım seninle kanka diyen mi dersin yaa bizzat numaramı veren bile oldu Eski iş yerimdeki bir erkek arkadaşım kendi erkek arkadaşına numaramı vermiş bir gün whatsaptan yazdı çocuk neyse gittik buluştuk olmadı
Hahaha, arkadaşlar bazen fazla iyi niyetli oluyor değil mi? 😂 “Seni de mutlaka birine ayarlamalıyız!” diye fazla ısrarcı olduklarında iş biraz komik bir hâl alıyor. Ama yazışmalarınız çok eğlenceliymiş, “Abuzer” seçeneğine kahkaha attım! 😂
Benim arkadaşlarım da zaman zaman kafa yorar, “Lila sana göre biri var, tanışmazsan gönlümüz kırılır” diye. Ama seni sık boğaz ediyorlarsa, tatlı bir dille “Kendi seçimi kendim yaparım” diyebilirsin bence. Senin için doğru kişiyi bulma kısmı biraz da zamana bırakılmalı. 💕
Ya çok tatlısın gerçekten, dkdkkdkd deyince gözümde o kahkaha canlandı resmen! 😂 Böyle arkadaşların olması bence eğlenceli, ama arada sınırı kaçırabiliyorlar işte. Abuzer’e bakmamaya karar verdiysen doğru seçim, kendi yolunda ilerle bence. Ama inatla başka adaylarla gelirlerse, hazır cevabın olsun: “Kalbimin kilidini sadece doğru anahtar açar!” 🗝️💕 Hahaha, ne diyorsun? 😄