Canınız sıkıldığında ya da yalnız kalıp hüzünlendiğinizde arayacak kimseniz var midur?

Bir diziden soru çıkarmışımdır yine..
Canınız sıkıldığında ya da yalnız kalıp hüzünlendiğinizde arayacak kimseniz var midur?

Bir diziden soru çıkarmışımdır yine..
Genelde böyle zamanlarda yalnız kalmayı tercih ediyorum. Zihnimi dinlemek o an bana en iyi gelen şey. Ama illaki ihtiyaç duyuyorsam, evet elbette var öyle dostlarım 🌸
Bütün arkadaş çevrem ile olan bağımı yitirdim, olması gerekiyordu. Bunun altında yatan önemli bir “sebep-sonuç” prensibi var. Biraz düşününce insan aslında her şeyin kendi yararına olduğunu görebiliyor
Var her an benle Ve hüve hayyun la yemût
Allah'tan bahsediyorsanız arkadaş dedim. Yaratıcımız her daim bizimle olsa da "arkadaşımız değil, Rabb'imiz
Yuce rabbimi ben hem yaratıcım hemde arkadaşım en kötü anımda o vardı insanlara derdimi anllattim vesvese döneminde dalga geçtiler Allah anlattim üstünü örttü dostum o arkadaşım da o beni yaratandan da o
Teşekkürler eic için
evet var hatta her yerden saldırır görüşemediğimiz zaman bu sabah mesela sensiz hayat tıpkı böyle ters zıt diye mesaj atmış instadan sonra wp seni seviyorum civcivim özledim demiş 😀 bu kız var ya
Cevap
16Cevap
Yalnız kalınca arayacak arkadaşım var ya da yazacak :D @Coraline-0
❤❤❤
Bu konularda biraz ihtiyatlı biriyim. O yüzden yalnız kaldığımda uslu uslu otururum ya da kek falan yaparım 🤭
Oyuna veriyorum kendimi ya da diziye filme. Öyle süreli konuştuğum birisi yok. Okul bitti, arkadaşlık da bitti.
Var ama aramam o beni hisseder arar.. onu çok seviyorum
Var evet iyi ki varlar 😀 eğer müsait olursan seni de ararım
Açıkçası vardır ancak yalnız bile kalsam hiçbir arkadaşımı aramam öyle.
Az ama öz arkadaşlarım var şükür, insanları uzun yolda tanırsın derler ya, uzun yola çıkıp günlerce kamp yaptığım dostlarım var iyi ki
Var çok şükür oda birazdan sorunu bulup gelir zaten..
MaaşAllahı var dostluğunuzun 😍 nazar değmesin
Hayır yok. Arkadaşım var ama genelde kendi kendime hüznümü yaşayıp. Kendi kendime üzülüyorum. Geçiyor sonra
Var ama yalnız kalmayı tercih ederim bazı durumlarda.
Var olmaz mı. Ama genelde aramaya üşeniyorum.
Yok beni kimse anlamaz zaten anlamayana da derdimi anlatmam...
Kimseye ihtiyac duymuyorum
Ama arayacak arklqrim var.
Varda zaten arada yanlız kalmayıda tercih ederim.
Vardı... Hala var mı bilmiyorum
Çok şükür var 💜
Manitam var onun dışında 2 arkadaşım ve kardeşim de bazen iş görüyor gkkgf
Herkesin vardır.
Sanmıyorum
İnan yoksa bu işte bir gariplik vardır kişi hatayı kendinde aramalı ❗️
Onlar beni sürekli arıyor zaten sag olsunlar 😂
Var 3 5 minnoş arkadaşım.
Çok şükür var ya 2-3 tane sır küpleri mübarek
Var ama yalnız kalmayı daha çok severim.
o düzeyde bir arkadaşım yok
Hayır hiç arkadaşım yok
Evet var..
Hayır yok senin?
Var
Evet var çok şükür
Hee vardur da
Var ama aramam
Varr🥰
Yok kş
Evet 3 tane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?