Bitmiş bir ilişki yeniden olur mu?

3 yıl önce oyundan tanıştığım aynı şehirde evime yakın birisiyle tanıştım ve sevgili olduk çocuktuk bende ergen kafası vardı ama o olgundu bi sekilde ayrıldım anneme yalvardı resmen ağladı beni çok istedi 1 hafta önce bu kafama düştü aşırı pişmanlık duygusu yaşadım ve alel acele onu bulmaya çalıştım ve buldum o ilk doğal olarak bana sitem etti trip attı sinirlendi felan ama git yazma demedi ikimizinde ayrıldıktan sonra sevgilileri oldu şimdi konuşuyoruz ben yazdım ben özür diledim ben onu sevdiğimi itiraf ettim ama o sevmek istiyorum diyor beni hemen kıskanmaya bile başladı ama seviyormusun beni dediğimde sevmek istiyorum henüz sevmiyorum diyor özledim ben seni diyorum ona sorduğumda galiba diyor eskiden saf bi kalbi vardı ben şu anda onun tam anlamıyla nasıl bir kafa yapısına ulaştı bilmiyorum fikrim yok askerde şu anda telefonu alındı sesli tuşludan iletişim kuruyoruz bana normal arkadaş gibi davranıyor ama gitmeme de izin vermiyor bu ne demek oluyor sizce benimle ciddimi dalga mı geçiyor zaman mı geçiriyor bir türlü anlamış değilim:(
Bitmiş bir ilişki yeniden olur mu?