Bebek doğurmak bakmak ev isi yapmak evin sorumlulugu bizde sizin korku niye 🤣🤣
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
1 yılBen evlenmek istemiyorum çünkü en ufak hatamda "partnerimin" yıllarca yırtınarak inşa ettiğim hayatıma varıma yoğuma çöküp beni kendi paramdan ve varlığımdan etmesini istemiyorum. Sevgili ilişkileri gibi evlilikler de oyuncak oldu. Birbirine 1 ay tahammül edemeyip soluğu boşanırken alan çiftler biliyorum. Ama benim asıl korkum evlenmek değil, evlenmek için ailemden gelen baskı. Yahu şu yurtdışında bir iş bulabilsem ondan sonra varlığımı unutturacağım, haberleri yok.
Ayrıca, ev işi yapmak ve bebekle ilgilenmek ekstrem şartlar haricinde kadının sorumluluğunda olmak zorunda değil, ki bence her baba günde en az yarım saatini bebeğe ayırmalıdır. İkinizin çocuğu çünkü.
02 Yorumla- 1 yıl
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Evlilikten ödümüzün kopmasının sebebi, aslında işin ciddiyetinden kaynaklanıyor. Öyle bir şey ki, yanlış bir insanı seçersen hayatın komple değişiyor, hatta mahvolabiliyor. Özgürlüğünü kaybetme korkusu, sorumlulukların artması ve en önemlisi yanlış insanla bir ömür geçirmek düşüncesi gerçekten ürkütücü. Bir de günümüzde ilişkilerde sadakat, güven gibi değerler iyice zayıfladığı için, "Ya işler yolunda gitmezse?" sorusu sürekli akılda dönüp duruyor. Boşanma oranlarının artması, kötü evlilik örnekleri, insanların değişebileceği gerçeği gibi şeyler de ekstra bir tedirginlik yaratıyor. Sonuçta kimse hata yapmak istemez, hele ki bu kadar büyük bir konuda.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı.
1 yılHayatımda hiç ilişkim olmadı sevgilim işte ama evliliği uzatmam yıl olarak falan yani çocuk yapmak için belli zamanı beklemeye de zaten gerek yok ama insanlar tuhaf mantık zaten yok parayı iyi yönetirim öyle düşünüyorum zaten alanım bu ama başkası için değil kendim için :)
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılManyak mısın sen ya?
Bu ekonomik şartlarda ne evliliği?
Kendi boğazıma zor bakıyorum, sadece bir nikahla evlenecek hatun varsa öyle evlenirim.
016 Yorumla
Soran1 yılDuğun yapılmasada olur illaki duğun degilki mesele
- 1 yıl
Düğün dediğin sadece düğün salonu çalgı çengi değil. İstenilen ev, araba, altın ve ev eşyası 👍
Birde bu gün düğün olmasada olur denir ama yeri geldiğinde lafı edilir. Bi düğün bile yapmadın olmaz mı sence?
Soran1 yılEv kiralanır kadinda calısıyor. Altında en uygunu alır seven kadın acgozlu olmaz halden anlar.
- 1 yıl
İşte tamda korktuğumuz nokta burası seven kadını bizde seviyorsak ve istediği hayatı ona sunamıyorsak birde gidip çalışmak zorunda kalıyorsa bundan daha korkunçlu bir şey var mı?
Soran1 yılNeden zorunda olsun kadında calisma hayatinda aktif artik
- 1 yıl
Hem ev işleri hem evin sorumluluğu hemde bebek gibi işlerin hepsi kadının üstünde olacak birde gidip para kazanmak için çalışacak öyle mi?
Soran1 yılHayir calisinca isler musterek
- 1 yıl
Pek müşterek olmuyor çünkü bebek sadece anneyi istiyor, temizlik işleri zaten erkeğin becereceği bir iş değil
- 1 yıl
Kadınlar için pisletmesek yeter.
Soran1 yılOrasıda var bir is yaparken heryeri maf ediyorsunuz
- 1 yıl
Aynen öyle erkeğin yaptığı temizlikten hayır mı gelir 😅😂🤣🤣
- 1 yıl
Pisletmesek yeter.
Soran1 yılEv olduktan sonra daha yasanilablir ev olmazda hayat zor kira yuksekse erkeklerde cekiniyor
- 1 yıl
Çok şükür kira sorunum yok.
Soran1 yılEe iyi o cok buyuk artı
- 1 yıl
Ben genel olarak konuşuyorum. Son yazdığım sadece bana özel bir durumdu. Evim var.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
75Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılSorumluluk korkusu özgürlüğün daha kısıtlı olması erkekleri korkutuyor çünkü evlilik ciddi bir müessese..
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Evlilikten değil, ihanet edecek insandan korkulur...220 Yorumla
Soran1 yılIyi kadinlarin neden kiymeti bilinmez hic anlamıyorum
- 1 yıl
Kadınların iyi olduğuna inanmak istemiyorum. 😅
İyiliği hak ettiğine de inanmıyorum..
Maskeli, karakteri makyajlı insanlar...
Müge Anlı, Zahide Yetiş, Esra Erol hep kötülerin sevildiğini gösteriyor. Haberler de aynı şekilde..
İyiler sevilmez...
Soran1 yılHadi ordan hemcinslerime laf ettirmem🤣
Ya siz erkekler kadına gunaydin yazmayi proglem edip ilgi bekliyor diyorsunuz🤣- 1 yıl
Asıl sen hadi oradan 😅
Sence ben onlara benziyor muyum?
youtube.com/shorts/2fhBKXOXobw?si=mSf8yaRYLMKR4QB2
youtube.com/shorts/Z-qdCz5mtHU?si=Njj79BtfLNI9Xc2N
youtube.com/shorts/2pv0Z7utV_w?si=J14zTqcCDfAWZgce
youtube.com/shorts/2yK7IVgHl9g?si=Dkwi2WLjb-b0ST-O
Buradan da belli 😅hepsi ben 😅
Benim kadar ilgilisi yoktur ve olamaz 😅
Soran1 yılYanlıs insan demekki
- 1 yıl
Zahide Yetiş Esra Erol Müge Anlı haberler, hep kötülerin sevildiğini gösteriyor
Kadınlar iyiliği iyi niyeti hak etmiyor
Eskiden elimden gelen her şeyi yapardım 😅
Şimdi sadece işime geleni yaparım. 😅
Soran1 yılInanki erkeklerde haketmiyor ne dogumgunumu kutladi ne baski yaptim sevdim hemde degmicek birini sonuc husran 😀
- 1 yıl
Yanlış insan 😅
Benim ne suçum var ben evde annemle televizyon izliyordum, Kore dizileri izliyorum aşk aşk aşk 😅
Hem ben özel günleri unutmam 😅
İlk kız arkadaşım 17 Eylül 2012 de olmuştu 2. Kötüydü hatırlamıyorum çok kötüydü 3. de 1. Temmuz 2020 😅
İlki oğlak burcu 3. Koç 6 Nisan 😅
Benimde sonuç hüsran 😅 değişmeye karar verdim 😅
2. Kötü de olsa onun için de her şeyi yapmıştım sevmiştim çünkü ilk başta iyi gibiydi rolünü iyi oynamış 😅
Ayrıca benim için her gün özeldir, sadece özel günlerde özel olanları sevmiyorum 😅
Bir saniye sonrasının garantisi yok, her an önemlidir yapılan ve yapılmayan her şey ile gösterir belli eder insan kendini
Soran1 yılYorumlarindan kiymet bilicek birine benziyorsunuz umarim iyi kisiler cikar karsina. En kotusudur dogruya yanlisin denk gelmesi.
- 1 yıl
Hayatıma üç kadın girdi üçü de acıttı be!
Allah belasını versin üçününde, haram zıkkım olsun! 😅
Teşekkür ederim senin güzelliğin...
Kadınlar kıymet bilmeyeni severler örnek a sen 😅
Soran1 yılBen salagım gozum acildi ama 😀
- 1 yıl
Benim de açıldı, bende canım, bütün suç bende affettim, çok şans verdim 😅oooo 😅ama akıllandım fakat çok acıtıyor be
Soran1 yılAh ah bilirim o hissi korkunctur kendine kızarsin ama hislerine yenilirsin
- 1 yıl
Tam olarak öyle 😅 öğrendiğim her şey yakışmış tam tersi olmalı diye düşünüyorum bu da çok saçma sinir ediyor 😅hayat çok saçma insanlar saçma her şey saçma
Soran1 yılCok kısa hayat bos seyleri dert etmekte uzerimize yok
- 1 yıl
Evet hayat kısa ama aşka aşık insandım ben aşksız tadı yok hayatın anlamı da yok boş bomboş 😅 sevgisiz 😅
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı 😅
Bence boş değil 😅
Boş olan insanlar 😅
Soran1 yılValla guzel yazmissin
- 1 yıl
EyvAllah senin güzelliğin 🌸 Mutlu akşamlar dilerim
Soran1 yılCok teselkurler sizede
- 1 yıl
Ricalar ve teşekkürler 😅🌸 konuşacak bir şey kalmadı gibi djdjd
Gizli Üye(30-35)1 yılevlilik sürecine girmiş biri olarak yazıyorum.. evlenmeyin. en düşük standartlarda bile yaşamaya kalksanız zor bu süreçler ki her şeyin ortalama kalitesindekine para ödemeye razı oluyorsunuz.. sonra borçlar tavan yaptığında ailelerden bi taraf illaki daha az destek oluyor.. özellikle kız tarafı.. hadi bunları geçtim. evlenince eşiniz çalışmak istemezse evi siz geçindireceksiniz ve nefret ettiğiniz bi işiniz varsa hayat giderek zindanlaşıyor.
kimi kız tarafı kirada oturmayı kimse kabul etmiyor. ev alın diyorlar..
evlilik erkek için iki kişilik çalışıp kendi için özgürce harcayamamak demek.. şuanki aklım olsa bu sürecin bu kadar pahalı olduğunu bilseydim yahut zamanda yolculuk makinesi felan olsa elimde hiç tanışmadığım ana giderdim. insan sevince gözü görmüyor , hallederim diyor ama eminim hiç bi kız bu kadar şeye katlanıp evlenmek istemezdi.. işin maddi külfeti çok fazla kusura bakmayın. bu saatten sonra da ayrılamam mecbur evleniyorum. ki benim gibi olan çok erkek vardır eminim. biraz cahil cesareti ile evleniyor evlenende.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBosanirken 1 gün bile evli kalsan ömür boyu nafaka. Boşanmada.. dugunde takılan tüm takilar kadının. Kadın anlaşmalı boşanmaya razı gelmezse adamın canını bile alır. Boşanma aşamasında sistem kadından yana. Yeni bosanmis biri olarak bunu iliklerime kadar yasadim. Neyse ki anlaşmalı boşandık. Siz siz olun.. bir gün işler kötüye giderse.. sorunsuz bisanabileceginizi bildigniz bir eş adayı seçin. Bu nasihatimi.. daha çok erkekler alsın. Bundan sonra ya dost hayatı.. ya da imam nikahı.. haricen resmi anlamda işim olmaz. Bence evlilik. bir insanın hayatinda oynayabileceği en büyük kumar.
111 Yorumla
Soran1 yılNafaka olayı eskidendi 5000 nafaka veren adam var cevremde cocuguna 5 bin cocugun nesine yeticek gerisini annesi tamamliyor
Cevap sahibi1 yılÇocuğun tüm masraflarını boşanmış erkek nafakası karşılamak zorunda değil. Ayrıca iki çocuk olduğunu düşün. 5-5 10 bin yapar. Adamın asgari ücretke cakistugini düşün. Adama 12 bin kalır. Adam 12 bin kakan geliri ile ne yapsın. Ne yeni bir hayat kurabilir. Nede kendi yaşayabilir. Çocuk nafakası.. adamın gelirine İranlı olarak kesilir. Asgari ücretle çalışan bir adamin.. neredeyse maaşının yarisini.. çocuk nafakası olarak alamzsin. Kadında calişacak.. ya da ailesi destekleyecek. Başka yolu yok. Nafaka toplamı aylık gelirim % 25 ini geçemez. Yani asgari ucretli çalışan adam bosansa ve iki çocuğu olsa.. çocukların velayeti annede ise. 22.000 liranın 4 te biri olan 5500 TL. iki çocuğa ödenir. yani çocuk başına 2250 TL. Gerisi.. anne çalışacak.. ya da başka maddi destek bulacak. Adamın geliri bir cocuk için 5000 TL. nafaka için uygundur. O kadar veririr. Adamın geliri ile ilgili bu konu.
Soran1 yıl5 bine cocuk bakimi imkansiz zaten dier kismini kadin annesi yani karsiliyor
Cevap sahibi1 yılSenin yaşın nedir? Evlilik yaptın mı hiç?
Soran1 yılHayır yapmadim
Cevap sahibi1 yılhayırlısı inşallah.
Cevap sahibi1 yılDenk olsaydık.. kabul ettiğin taktirde seni tanımak isterdim.
Cevap sahibi1 yılTabiki haklisin. İki taraf içinde önemli. İlerde bir sorun olursa.. problemsiz bosanabileceginiz bir partner ile evlenmek çok kıymetli bir kavram. Erkek için bence daha önemli olmakla birlikte.. elbette kadın içinde önemli.
Soran1 yılAllah iyi olanları iyilerle karsılaatirsin
Cevap sahibi1 yılİnşallah. Amin.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılÇok tehlikeli bişey. 👍🏻 3 sene sonra mutlaka bi maraz çıkıyor , tartışma münakaşa. Ve zamanla araya soğukluk giriyor. Ve her şey birden çöp olabiliyor. Tüm yapılan birikimler , karşılıklı yapılan fedakarlıkların hiç bir anlamı kalmıyor. Sonu ayrılık ve mahkemeler - nafakalar - çocuk bende kalsın , aylık şu kadar verirsin olayları. Hiç değer mi bunlara sağlığından olur valla insan..👍🏻
220 Yorumla
Soran1 yılYalnız ömur gecirmekte cok zor
- 1 yıl
Evet.. ama kavga edip, mümakaşa edip , hakaret yemekten daha iyidir , sakin bir hayat. Hiç mental sağlığından olmadan.. 👍🏻👍🏻
- 1 yıl
En güzeli bir kız ya da işte erkek arkadaşı olması. O zaman birbirlerine daha temkinli oluyorlar.. 👍🏻
Soran1 yılBebek ne olcak
- 1 yıl
Adam soyadını verir zaten. Evlilik cüzdanı sadece formalite onu komidine kaldırıyorsunuz bakmıyorsunuz bi daha bile hatta.. önemli olan kalpteki cüzdan..
- 1 yıl
Ufacık masum bir bebeği kullanıyorlar sonra zaten çok fena hemde evlenince.. çok yazık oluyor o bebeğe işte..
Soran1 yılOyle sey olur mu
- 1 yıl
Çok var böyle 👍🏻 ya da en baştan evlilik sözleşmesi yapmak. Çünkü evler - araba - iş kur kendi adına 50 milyona geliyor bunlar.. ve sonra bi tanesi dahi kalmıyor ortada. İnsan ömrü 70 yıl , bunları sil baştan tekrar yapmanın imkanı yok..
- 1 yıl
Bu kulaklar neler neler duydu yaa 👍🏻😅 evli arkadaşlarımın evliliklerinde 😅 ne belâlar okuyorlar birbirlerine , hiç böyle bir evlilik olabilir mi? 👍🏻
- 1 yıl
Canım cicimli yıllar çabuk geçiyordur tabii ki , zaman hızlı geçiyor çünkü.. 👍🏻 en önemli şey arada ki saygıyı kaybetmemektir aslında..
Soran1 yılPeki siz neden iyi kadinlarin degerini bilmezsiniz
- 1 yıl
Yok , biliyor erkeklerin bazıları bunları 👍🏻 hem de onların herşeyine yardımcı oluyorlar. Sofrayı kurup- kaldırıyorlar direkt bulaşık makinesine koyuyorlar birde sudan geçirip. Salatayı onlar yapıyorlar. Eğer eşinden önce eve geldiyse hatta bi kap yemek bile yapıyorlar. 👍🏻 çünkü hayat müşterektir.. Tv de devamlı maç izleyip , bana su getiir diye mutfağa doğru bağırmanın hiç ama hiç gereği yok. Mümkün mertebe yardımcı olmak en güzeli.. 👍🏻👍🏻
Soran1 yılTabiki öylesi daha güzel
- 1 yıl
Ama yine de olmayınca, olmaz bazen 👍🏻👍🏻
Soran1 yılSakin alinma ama bazi erkekler salata yapsa evin altini uzerine getiriyor utu yapsa evi yakar tabi arada beceriklilerde vardir
- 1 yıl
Bir erkek herşeyi bilecek 👍🏻 ütü yapmasını da, çamaşır yıkamasını da , bir bebeğin altını da değiştirmesini de bunları hiç yapmasa da, çünkü bir an gelir lazım olur bunlar. Eşin hasta olur bunları erkek yapar veya ona yardım olması için yapar 👍🏻 erkek herşeyi bilmeli 😅 gerektiğinde otoriter , gerektiğinde de çok çok ılımlı yani..
Soran1 yılay keske dedgin gibi olsa adamlar yemek iisitmaktan aciz😂
- 1 yıl
Onu da beceremiyorsa yuh artık 😂. Bunlar evde herhangi bir tamiratta yapamıyorlar demek ki 😅
Soran1 yılKeske olsalar harika olurdu😂
- 1 yıl
Var var böyle erkeklerde.. 👍🏻 yok değil yani..
Ben o beylerden değilim 😅, evlenmek ıstiyorum, neden bilmiyorum ama hiç korkmuyorum, 5 ay sonra askerligim var , sonrasinda nasip olursa evlenicem, tek bir sorunum var , gönlümün sultanini henüz bulamadım, Allah a hergun dua ediyorum " Allah im gönlümün sultanini bulabileyim " diye, bulunca 6 ay birbirimizi yakından tanımak için vakit geciririz sonra da inşallah birbirimizi hiç bırakmamak üzere beraber bir yolculuğa çıkacağız...😊😊
010 Yorumla
Soran1 yılAdamsın.
Soran1 yılÖvmedim düsücemi dedim niye sinirlendin söylemedim farzet.
Soran1 yılTamam kardeşim sorun değil
😀
Soran1 yılEsrafullah hiç onemli degil
Soran1 yılDogru yoldasın afferin
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u 1 yılBiz kadınların daha çok korkması lazım hâlbûki. Erkeklere hayatımızı adayıp, onlara hizmetçi gibi yaşamamız bekleniyor. Gel gör ki beyzadeler tek kadına kendini adamaktan ve maddi sorumluluklar almaktan çok korkuyorlar. Metreslerine de yarınlar yokmuşcasına para harcıyorlar. Erkekler de böyle 2 yüzlü işte. Nafakaaa diye ağlarlar. Aldatan erkeğe müstahak.
10 Yorumla Erkek için evlilik yükten başka bir şey değil artık. Kadın bütün gün evde olsa bile o dediklerinle ilgilenmiyor artık. Ben yemek yapmam, ben temizlik yapmam, ben çocuk yapmam diye geçiştirip duruyor. Kadın ben çalışıyorum evde işleri ortak yapacağız diyor kendi maaşını kendine harcıyor. Bu durumda erkek neden gidip evlensin? parasını kazanıp, seks yapan bir erkeğin evlilikle işi yok.
10 Yorumla
1 yılbebeğe bakmak ev işleri yemek temizlik bunlar asla tamamen kadının görevi değildir
22 Yorumla
Soran1 yılGenel olarak soledim kadin calismiyorsa genelde kadin yapiyor ya yoksa calisiyorsa ortak tabiki
- 1 yıl
Elbette aynı ev
Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Evet haklısın, öd kopması değil de şahsen benim uzak durmam, yaş itibariyle biraz nostaljik ve yeni çağa ayak uyduramama nedeniyledir ki, bide boşanmaktan korkuyoruz diyebilirim
00 Yorumla
1 yılEvlilik korkusu degil karı evlenince deccal huylarını ortaya çıkarır da sakladığı bundan pişman olup ayrılırsak bir ömür boyu eşşek gibi nafaka cart curt bu ülkede uğraşılmaz şeyler birde sizlerin yılın 365 günü tripleriniz tavırlarınız olmazlarınız bitmediği için insan özellikle dikkatli davranıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Boşanırken nafakayı kadın ödesin o zaman kim korkuyor öğrenirsin. Tek sermayeniz güzelliğiniz olurken erkeğin mal, nitelik ve zamanı daha değerlidir.
03 Yorumla
Soran1 yılKatılmıyorum boyle birseyi dusunup evlenmiyorsaniz evlilik sozlemesi talep edin.
Soran1 yılTamam olabilir buna bisey diyemem.
1 yılBunların sorumluluğunu alırsan tamamen kendi üstüne o erkek seni taş gibi ezer bence cümlene dikkat et herkes evlilikte eşit sorumluluk almak zorunda kadın önce kendi özdeğerini bilecek
03 Yorumla- 1 yıl
N alaka
1 yılKarı dırdırı ve sürekli ilgi bekleyen birinin evimde olması ayrıca hayatımı paylaşmak istemiyorum benim hayatım kimseye vermem 🤣🤣🤣🤣🤣
023 Yorumla
Soran1 yılNeden dır dır? Sence haksizmi insan kocasindan ilgi beklemesin ozaman kardes kardes ayrı odalarda uyuyun🤣
- 1 yıl
Tek uyumak daha güzel zaten 😄
Soran1 yılEnteresan🤣
- 1 yıl
Bide düşün evden gidicen nereye gidiyorsun? Sanane a w geç geldin niye geç geldin gümrük memuru gibi evime girip çıkarken bile karışıcak bu kim şu kim en güzeli yemeğini kendin yap donunu kendin yıka temizliğini kendin yap rahatlık böyle bişey
Soran1 yılHaķlısın ama anlayısli insanlarda var bende evlilik delisi degilim ama yanlizlik korkunc
- 1 yıl
Yok ya korkunç değil seni terketmeyen tek dostun o
Soran1 yılBen korkuyorum
- 1 yıl
Korkulucak bişey yok şöyle düşün yanlış kötü insanlar olmasından iyidir yalnız olmak hem üzülmüyorsun hiç
Soran1 yılEvlilik delisi biri degilim yoksa sıkıci geleb taraflari cok var ama iste korkuyorum
- 1 yıl
Korktuğunda burdan selam çak ben gideririm korkunu dostum 😉
Soran1 yılAlemsin😂
- 1 yıl
Sende kralsın o zaman bana bakınca alem buysa kral benim dersin 🤣 alemsin diyen biri vardı bana mahsun kırmızıgül beni gördü alem buysa kral benim demişti 😄😄
Soran1 yılGuldurdun sagol😀
- 1 yıl
Yok sen solol sağda iş yok ya 😄 yalnızlığını gideremem ama unuttururum 😉
- 1 yıl
Buna katılıyorum.
Herkes aynı değildir.
Mesela ben her konuda uyum sağlayan anlayış gösteren biriyim. 😃😀 hayatımda hiç kapris yapmadım. - 1 yıl
Bütün kadınlar aynıdır bu konularda 😄 ama sen farklıysan ne mutlu sana 😊
Soran1 yılKiz hakli her kadin kaprisli degil
- 1 yıl
Kadınlar sana yükseldim der erkekler her kadına düşer tabi ben ya da o istisna olsada kaideler bozulmaz 😄
Soran1 yılAyran gönüllü bazıları
- 1 yıl
Çoğu öyle bazıları değil
- 1 yıl
@denizyıldızı28 Anlayışlı biri olman çok güzel ☺️
- 1 yıl
@KalptenKalbe5939 evet öyleyim
- 1 yıl
@denizyıldızı28 ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılsen öyle san evlendiğinde anlarsınız sizde kadın ol erkek ol vıdı vıdı bu işlerin çoğunu zamanla erkeğe yüklersiniz))))))))))))))))))))))))
03 Yorumla
Soran1 yılAman yapmasanız daha iyi bi yumurta kırınca mutfağin anasi agliyor🤣
- 1 yıl
yok ben her şeyi yapabiliyorum ama şu var eşim kendi yapar bana yaptırmaz ama mangal et balık benim iişim salatada))))
Soran1 yılAllah mutlulugunuzu daim etsin
Gizli Üye(25-29)1 yılBen çekingen biri olmasaydım çoktan evlenmiştim. Çünkü kızlar bana karşı çok ilgili şevkatli yaklaşıyor utangaç olduğumdan dolayı bu gidişle olmıycsk gibi
061 Yorumla
Soran1 yılNeden oylesin neden cekiniyorsun?
Cevap sahibi1 yılÇok cesaretli atılgan biriyim konuşmam sohbetim keyiflidir muhabbetim sarar ama hoşuma giden kız gördümü susup başımı eğiyorum nedenini bilmiyorum bazıları içime giriyor konuşurken bnmle ilgilen bana yazıl die yanaşıyorlar ama ben nedense utanıyorum yenemiyorum utangaçlığımı
Soran1 yılPeki ilk adimdan cekiniyon anliyom kiz sana mesaj atip yanasiyorsa neden degerlendirmiyon ilk adım gelmis sana zaten
Cevap sahibi1 yılBenimle canımlı konuşuyorlar çoğunluğu evet doğru ilk adım atan oluyor fark ediyorum ama şöyle mesaj atma falan yok böyle yüz yüze olarak bahsediyorum çekingenlik var atamıyorum olmuyor
Soran1 yılKac yasindasinki
Cevap sahibi1 yıl26 🤭
Soran1 yılBence yapma böyle adım atan varsa hoslanıyorsan karsi cevap ver
Cevap sahibi1 yılKızarıyorum nefesim kesiliyor konuşamıyorum kaçıp gitmek istiyorum heyecanlanıyorm
Soran1 yılHadi be niye soruyorum bılıyormusun benim eski hoslandığım adamda öleydi.
Cevap sahibi1 yılHala aklına geliyor mu o sevdiğin
Soran1 yılYa cok cekingendi sevgili olamadıkki.
Cevap sahibi1 yılŞimdi görsen hemen tavlarsın ama dimi
Soran1 yılYok be utanıp kızarıyor.
Cevap sahibi1 yılBen utangaç kızları çok beğeniyorum kızlar utangaç erkekler hakında iyi düşünmüyor olabilir ama kızlara utangaçlık çok yakışıyor böyle başını falan eğip gözünü kaçırması gülümsemesi çok tatlı sen nasılsın utangaçlık var mı sende
Soran1 yılEe bende cok yirtık degilim acılamadim cocuga
Cevap sahibi1 yılKeşke açsaydın hoşlandığın kişiyi belki odda senden adım beklemiştir
Soran1 yılAma ne yapım utandım cokta istemistim biliyonmu tam evlenilicek erkek reddetse utandım
Cevap sahibi1 yılKaçırdın Gül gibi çocuğu gelmiş burada isyan ediyorsun
Cevap sahibi1 yılSende benim gibi daha çok Bekr gezersin
Soran1 yılAma mesaj atıyorum atmıyor ne yapim daha sık konusalım diyorum tamam diyor ses yok
Cevap sahibi1 yılbenim konuştuğum kızlarda Bna kızıyordu yazmıyorsun diye bende rahatsız etmek istemiyorum diyordum sürekli yazıyorlardı muhtaç görünmek istemiyordum
Soran1 yılPeki ne yapmak lazım?
Cevap sahibi1 yılSenin adına mı
Soran1 yılCekingen adama
Cevap sahibi1 yılBiri bana utanma rahat ol derse psikolojik olarak rahat olurum eminim onlarda olur öyle düşünüyorum ben onu yavaş yavaş açacaksın önce arkadaş gibi anca öyle konuşur
Soran1 yılYa reddederse
Cevap sahibi1 yılReddeden erkek kaldımı imkansız
Soran1 yılBilmiyom korkuyom
Cevap sahibi1 yılGüzel temiz bakımlıysan imkansız bakışlarında güzelse çok zor reddetme şansı sıfır
Soran1 yılGuzelsin derler ama ne biliyim teyzeside istiyordu aramızın olmasını oyle hissediyordum
Cevap sahibi1 yılÇalışıyor musun
Soran1 yılEvet.
Cevap sahibi1 yılYokmu işyerinde kimse böyle yakışıklı uzun boylu romantik erkek
Soran1 yılBaşları bağlı
Cevap sahibi1 yılEvli mi 😂
Soran1 yılSevgilileri var
Cevap sahibi1 yılBiliyorum siz kızlar yaş sorulmasıdan hoşlanmıyorsunuz ama mecburum
Soran1 yıl32 .
Cevap sahibi1 yılEğer bnde 2 sene içinde evlenmezsem yaşıtlarım hepsi evlenecek bnde ortada kalıcam Bna uygun biri kalmıcak sen nie bu kadar geç kaldın erkekler neysede kızlar çabuk evleniyor
Soran1 yılKariyer yapıyorum.
Cevap sahibi1 yılYa yerim senin kariyerini yaş 32 olmuş sen Delimisin
Soran1 yılNe yapayyım teklif almadımsa😂
Cevap sahibi1 yılO erkekleri Allah bildiği gibi yapsın beğendiğin birini gördüğün zaman nasıl davranıyorsun çok mu soğuksun
Soran1 yılYok degilim. Erkek arkadasım olduda ben istemedim onu benim istedigim adamda bana teklif etmedi ne yapayım
Cevap sahibi1 yılSana bişe dicem konumuza geri dönelim olur mu sen bilirsin az çok evli bayanlar hakkında ama
Soran1 yılSor?
Cevap sahibi1 yılEvli bayanlar bana çok asılıyor neden acaba bi fikrin var mı çok var
Soran1 yılOnlara bulasma basına bela alırsın
Cevap sahibi1 yılKocalarından dolayı mı
Soran1 yılTabiki
Soran1 yılÖzelden konusmam buradan yaz mesajım kapalı
Cevap sahibi1 yılO zmn bswer Neden öyle yapıyorlar fikrin var mı
Soran1 yılKocalarından bıkmıslar yeni heyecan arıyorlar
Cevap sahibi1 yılBu kadar mı sadece
Soran1 yılMutsuz oluyorar bazısıda kocası aldatıyor diye nispet yapiyor
Cevap sahibi1 yılBnmle konuşurken sesini çok inceltiyolar çok kibar konuşuylr naif böyle ne bilim farkediyorum ama bişey diyemiyorum kötü oluyorum o an
Soran1 yılBulasma sakın ola
Cevap sahibi1 yılBi tanesi var bnmle konuşurken inleyrk konuşyr ne yapmaya çalışıyor biliyorum ama bayan çok güzel beni baştan çıkarmaya çalışıyor farkediyorum
Cevap sahibi1 yılbenden hoşlanıyor ne düşünüyorsun
Soran1 yılYa sende bekar kadından cekiniyorsun evliyi napcan
Cevap sahibi1 yılYa haklısın ama o dediğim kişi bana karşı çok ilgili hissediyorum çok belli ediyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBiz arayıp bulamiyoruz , siz korkuyorsunuz diyorsunuz
08 Yorumla
Soran1 yılBilmem genelde oyle ya
- 1 yıl
Oylelerini seviyorsunuz diyelim, illa siz ugrasacaksijiz , duzelteceksinjz , annelik yapacaksınız ona, biz size prenses olun deyince isinize gelmiyor
Soran1 yılAslinda bu bazi kadinlarda var bende cok ugrastim zamaninda cokta seviyordum sabirli anlayisli oldum asla baskı yapmadim ozel gunlerde mesaj atmadi sorun yapmadim ama sonuc koca 0
- 1 yıl
Kimse asla değişmiyor ve sende sakin düzeltmeye calisma. Bekarmisjn
Soran1 yılOkadar haklisinki gectr olsa kafam yerine geldi
- 1 yıl
Evlenip mi ayrildin
Soran1 yılYok sevgiliydik
- 1 yıl
Kaç yasindasin
1 yılMaddi sorumluluk almak kolay değil o yüzden herşeye yetemiyorsun bi yerden sonra öyle düşün
01 Yorumla
Soran1 yılMaddi durumu yuksek olanlardada var bu korkuo kabul edin kadinlar daha cesur
1 yılÇoğu tembel, sorumsuz, ve siz öyleleri şımartrığınız için de kımıldsmıyolar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılKızların oldu kopuyor enazindan karşıma çıkanlar oyleydi
00 Yorumla
1 yılBunlara bile yardım edecek insanlara maddiyat gözüyle bakılmasından :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
1 yılValla hiç öyle sizde falan değil kandırmayalım kendimizi 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBirincisi beyler diyip genelleme yapma ben kaç aydır birini evliliğe ikna edemiyorum bi türlü o yüzden genel konuşma lütfen
038 Yorumla
Soran1 yılNiye belki fikir veririm.
Cevap sahibi1 yılUzun hikaye ya
Annesi biraz sorun çıkarıyor buda korkuyor evliliğe sıcak bakmıyor yani baksaydı herkese rağmen yanımda durur bnmle evlenmeyi kabul ederdi
Soran1 yılTamamda kızin sucu yok annesi aklina giriyor
Cevap sahibi1 yıl27 yaşındaki bi kızın eğer biri aklına girebiliyorsa onu sevdiği adama karşı dolduruyorsa zaman o insanın beyni yoktur.
Ha madem anneisni dinliyor o zaman neden benim peşimi bırakmıyor bn ayrıldığım halde niye peşimden geliyor.
Ona kalsa biz evlenmeyelim ama ayrılmayalım da böyle devam edelim kafasında
Soran1 yılSen ona resti cektinmi?
Cevap sahibi1 yılDefalarca ama laf atıyor yazıypr bi şey oluyor gene bi bakıyom konuşuyoz ama barışma yok.
Soran1 yılSen bunu yemege davet et bir yere konus boyle devam etmeyelim istemiyorsan de
Cevap sahibi1 yılBen defalarca anlattım artık anlatmaktan bıktım yemin ederim
Ama bn ne zaman böyle ciddi konuşsam beni ciddiye almıyor ve dediğin gibi defalarca söyleidm bn böyle istemiyorum artık bana diyor sen zaten ayrılmaya meyillisin bilmem ne başlıyor manipüle etmeye
Soran1 yılSende sabırlı ol tatli tatlı konus korkulari var sanırim
Cevap sahibi1 yılTm da ben zaten 1 yıla yakındır sabrediyorum ama kaç aydır da aileler biliyor ama hala onun tarafında bi değişiklik olmadı annesi hala istemiyor Eee benim ailemde beni sıkıştırıyor artık evlen diye
Soran1 yılHaķlısın sende korkuyorda bi yandan baskasinla evlenirsin diye
Cevap sahibi1 yılYa bn şunu bilirim sadece kız erkek fark etmiyor bi. İnsan eğer birini seviyorum diyorsa onun için herşeyi herkesi karşısına almalı bu kadar basit bn onun için herkesi herşeyi karşıma alıyorum o bunun farkında ama kendisine gelince Eee bn seçim yapamam diyor
Soran1 yılKaybetme korkusu olursa is degisebilir
Cevap sahibi1 yılİşte zaten o birazda bu yüzden rahat sen bensiz yapamazsın istediğin kadar ayrıl beni unutamazsın vs diyor
Bende dün dedim yarına kadar ailenle konuş bi karar ver ondan sonra herkes yoluna baksın dedim
Soran1 yılO ne dedi
Cevap sahibi1 yılHala dönüş yapmadı ama benim umudum yok
Kesin gelip gene her zaman ki gibi bahaneler üretcek manipüle etmeye çalışcak eminim
Soran1 yılBaska aday var mı?
Cevap sahibi1 yılYok. Şu an.
benim hayatımda biri varken ben asla kârşı cinsten arkadaş bile edinmem yedekte tutmam yani kimseyi
Soran1 yılYok annen ffelan birisini solemistir erkek anneleri bulur ya aday
Cevap sahibi1 yılHee öyle çok var ya annem sağolsun her gün yeni birini buluyor 😀
Ama bn görücü usülüne karşıyım görücü usülü istemiyorum
Soran1 yılBöylede olmamıs
Cevap sahibi1 yılYıllar böyle diyorum bide görücü usülü evlenirsem var ya bi daha büyük konuşmam
Cevap sahibi1 yılBen kendim tanımak istiyorum görücü usülü olunca iki tarafta ister istemez aileler istediği için ona göre davranıyorlar ilk konuşmalarda vs
Soran1 yılSen evlenmek istiyormusun? Beklemek istemiyorsan yoluna bak
Cevap sahibi1 yılBen evlenmek istiyorum ama bi daha yeni biriyle tanış aşık ol güven vs bunlar kolay şeyler değil ve öyle birini de bulabilecek miyim bide o var
Soran1 yılYa tanısirsin resmine bak aklina yatarsa sans ver aileler taniyorsa birbirini neticede gezmeden tanimadan evlenmicen
Cevap sahibi1 yılİşte bizde öyle olmuyor bizde gidiyorsun tanışmaya ondan sonra kızla erkek birbirleirne evet derlerse bi iki hafta içinde söz yapıyorlar bn iki haftalık tanıdığım insana nasıl güveneyim ya da o bana nasıl güvensin
Soran1 yılÖyle olmaz ya.
Cevap sahibi1 yılİşte bizde öyle aileler öğrenir öğrenmez adı konulsun istiyor kimse kızıyla öyle aylarca gezsin istemez
Cevap sahibi1 yılbenim kız kardeşim nişanlı olduğu halde nişanlısı babamdan izin almadan bi yere gidemiyorlardı 😀😀
Soran1 yılOo öyleside zor daha anlayışli olmak lazim hangi devirdeyiz
Cevap sahibi1 yılYanlış anlama lütfen kimsenin namusuna laf etmem asla
Ama bizde söz konusu namus oldumu baskınlar
Soran1 yılTamamda ne alaka oturup kahve icip yemek yemekle
Cevap sahibi1 yılTm sen şimdi ona bunu bırakta bu hala dönüş yapmadı bana arıyorum açmıyor
Soran1 yılNe zaman aradın
Cevap sahibi1 yılSon yarım saatte 3 defa aradım
Soran1 yılSaat kac nasil baksin
Cevap sahibi1 yılBurdan anlatamam istk atar mısın
Sistem yorumu bile kaldırıyor
1 yılKendimizi niye bir kadınla sınırlandıralım ömür boyu mallıktır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Evlilikten ödü kopmayan da evlenemiyor veya evlenmek istemeyen hatuna denk geliyor 🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
1 yılŞimdi uzun uzun yazardım ama iftara az kaldı.😂 Akşamdan sonra belki 🤔
00 Yorumla Kadınlar feminen olduğu sürece erkekler korkmaz.
Teoride karşı değilim pratikte karşıyım.
Çünkü evlenen erkek 2 0 geride başlıyor
Çünkü kanunen eziliyor. Daha birçok sebep var. Önemli olanlar bunlar.11 YorumlaBu sorumlukları niye kendi üstüne alıyorsun ki direkt? Bence bu partnerden kaynaklı bi durum ya.. ben evlilikten korkmuyorum ama gelecek kişiye bağlı işte..
010 Yorumla
Soran1 yılTabiki erkekte yapmalı ben çalısmayan kadın dilinden yazdım ben calısıyorum lakin çalısmayan hanımlarda var.
Soran1 yılErkegin elinden is gelmiyor bazen bi yemek yapiyor keske yapmasa mutfak harabe 🤣
Soran1 yılOlmasında lavaboyu bile tıkıyorlar nasil beceriyorlarsa 🤣
Soran1 yılBen degil 🤣
Soran1 yıl😀😀😀😀
Gizli Üye(18-24)1 yılO sorumluluğu da almayacak tonla kadın var , küçücük bir boşanma durumunda hakların çoğu kadından yana (yargıtay kararları)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe alakası var para yok kardeşim şerefimizi 2 paralık ettiniz
017 Yorumla
Soran1 yılNasil yani ne demek simdi bu
Cevap sahibi1 yılTepkim size değildir.
l ama ödü kopuyor diyor soruda sizce ekonomi çok mu normal ki evlenelim 5 yıldır evlenmek istiyorum ben ailem hiç destek olmadı
Soran1 yılTamam fuzuli masraflar konsuunda haklisiniz dugun mesela asiri gerekli degil esyalar orta sinif esyalar alinablir
Cevap sahibi1 yılİlk yazdığım yorumda kendimi kaptırdım ailemle kötü şeyler yaşadığımdan öyle yazdım
Ben evliliği seviyorum ama evli değilim ben düzgün görünümlüyüm biraz sevgili gibi görüyorum eşi o yüzden farklı bakıyorum hiperaktifim birde kendi sorumluluğum dışında başkasınada yardım ederim.
Soran1 yılBazen yasadigimiz kotu deneyimler bizi bu hale getirebliyor
Cevap sahibi1 yılGidip kıza benden uzak durmasını söylemiş kız bidaha bakmadı yüzüme
Soran1 yılNiye dediki kim dedi annenmi
Cevap sahibi1 yılEvet taşındım artık ordan kimseyi görmek istemiyorum
Soran1 yılNeden oyle oldu
Cevap sahibi1 yılpsikolojim bozuldu
Cevap sahibi1 yılO kız eşim olucaktı seviyordum ben
Soran1 yılNiye istemediler ole yapti
Cevap sahibi1 yılÇok bir sebebi yok komşumuz onlar 2-3 yıllık ve annem ben istemiyorum diyordu gidip kavga etmiş istemiyo ya işte sonra kavgalıyım dedi öyle kaldı dalga geçiyorlar birde dövecektim sonra konuşmadım
tipsizde değilim ondan sonra daha güzel bir kızla sevgili oldum artık istemiyorum onu
Soran1 yılOyle seymi olur ya kendin karari vereceksin
Cevap sahibi1 yılKızınızı bizden uzak tutun dese annem ne yapabilirim ailesini tanıyoruz babası sonra bana uzak dur diyecek
Cevap sahibi1 yılİyi akşamlar size ben yattım.
Soran1 yılSizede iyi aksamlar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılbakıcı isterim, dadı, isterimler başlarsa bozuşuruz ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİyi kalpli güzel kadınlar nerede takılır bilmiyorum bana denk gelenler benden beter 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKorkmuyorizki nerde kız bul evlenelim tanışalım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
1 yılödü kopan yok sizin lüks hayat merakınıza yetişebilen tyok D
10 Yorumla
1 yılEkonomi belimizi büktü ve kızlar her şey hazır olsun istiyor armut piş ağzıma düş verdiğide bi kuru a. M cık 😂
00 Yorumla
1 yılMaddi açıdan olabilir onlarda çoğunluk
23 Yorumla
Soran1 yılMaddi durumu yerinde olanlarda korkuyor🤣
- 1 yıl
nereye kadar
Kaçsınlar illaki evlenirler bi gün😄
Soran1 yılBazısi bekar öluyor😂😂
Yoo neden kopsun kiii evlenmek için can atıyorum benn
02 Yorumla- 1 yıl
diyorsun ❤
1 yılGeçim sıkıntısı, aldatılma korkusu, halden anlaşılmama?
00 Yorumlaİşte o sorumluluk sizde o evin çekip çevirme seni ve bebeğide çekip çevirmekte o sorumluluk bizde
00 YorumlaSorumluluk altına girmek korkutuyor galiba..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılNafaka yükleniyor xd
08 Yorumla
Soran1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣 aman 5 bin nafaka veren adam var
- 1 yıl
🤣🤣niye versin yatırım yapsa 30 yıl sonra zengin olur
Soran1 yılIyide cocuk varsa niye kendi baksın kendi tek basinami yaptı
- 1 yıl
Çocuk varsa çocuğa vermeli hatta çocuğun vilayetini almalı
Soran1 yılKendinize bakamiyorsunuz cocugami bakcaksiniz🤣
- 1 yıl
Belki bakanı vardır öyle deme xd
Soran1 yılÇcokk nadir🤣🤣
- 1 yıl
Nadir element gibi xd
1 yılNerde beben doğuran bakan temizlik yapan kadın?
04 Yorumla
Soran1 yılVarda kıymet bilmiyorsunuz sanki🤣
- 1 yıl
Bırak ya herkes erkek gibi olmuş. Çalışıp kazandığıyla keyif yapma derdinde aile olmak isteyen Yok.
Soran1 yılSizde altta kalmıyorsunuz daldan dala
- 1 yıl
tutunacak dal var sanki :)
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar korkutuyor 😂
01 Yorumla
Soran1 yılIyi kadınları üzün sonra korkuyor
1 yılBenim evlenecek param yok 😂
02 Yorumla
Soran1 yılImkani olanlarda ayni
- 1 yıl
Derseki ben senin için herşeyi yaparım o zaman düşünürüm 😂
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Saydiklarinin hepsinin sonu var ama teibin yok
02 Yorumla
Soran1 yılAnlamadim cumleni
1 yılKadınlar daimi çekilmiyorsunuz vır vır vır
014 Yorumla
Soran1 yılHic dirdir yapmadim hep anlayis sabir dogumgunumu bile kutlamadi tek laf etmedim tam bir canım kabul🤣
- 1 yıl
Sende öküze denk gelmişsin🤪
Soran1 yılAptal olan benim iste ama sevdik napalim
- 1 yıl
Saglık olsun önümüzdeki maçlara bakıyoruz 😛
Soran1 yılOrasi oyle
- 1 yıl
Boşuna üzülme
Soran1 yılTesekkurler sevilmedikten sonra dunyanin sabrini anlayisini goster nafile 😀
- 1 yıl
Adamına denk gelememişsin sorun bu ondan boşuna bu hale gelme
Soran1 yılGecti bitti ariyor goruselim diye hicbisey kalmadi bende gitsin basit insanlarla hayatina baksin tesekkurler guzel sohbetin icin🤗
- 1 yıl
Rica ederim dogru karar dönsen asıl yanmıştın
Soran1 yılAynen öyle sevdiginden degil benim hayatima biri girmesn yalniz kaliyim diye bencillikten 😀
- 1 yıl
Merak ettim seni üslup şeklin çok iyi🤪
Soran1 yılDalga gecme😂
- 1 yıl
Estf cidden samimiydim
1 yılÖyle ni korkum hiç olmadı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılHiç korkmadım valla hepsinide yapıyorum 😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Neden korkayım sevdikten sonra
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü insanlar her şeyden çok çabuk sıkılıyor
00 Yorumla
1 yılEvlilik zor kardeş 😀
00 Yorumla
1 yılKorkanlara sormak lazım 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılYok yahu 20 yıllık evliyim ne Korkumuz olacak
00 Yorumla Ödüm kopmuyor da buna değecek kadın bulmak zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
1 yılKopmuyor aksine isterim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılGüvenilir insan yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSıkıntılarım var ve çekingen biriyim
02 Yorumla
Soran1 yılNeden cekiniyorsun
Cevap sahibi1 yılSosyal fobi var
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Korku yok ama olmadı daha işte
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNamussuzluk ve veren verene?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadin dırdırı adamin omrunu yiyor 😆 😆 😁
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri