Ben kız tarafı çeyizleri olmak zorunda mıyım?

Yani bunu yapmasam benim açımdan sıkıntı olur mu çünkü ben öğrenciyim benim ailem de bana destek çıkmıyor belki çıkarmı o sırada bilmiyorum ama çok stres yapıyorum dersmi çalışayım çeyiz parasını toplayayım ne yapacağımı şaşırdım ve yıprandım benim sözlendiğim adam da bana şu an destek çıkmıyor başlarda böyle böyle deyip ben cidden Bu ilişkiden yıprandım ve sıkılmaya başladım hiçbir şey çabalayasım gelmiyor bütün yükler benim üstümdeymiş gibi hissediyorum ben buna dahil olmayıp uzakta dursam belki bir sonuç olacak ya olmaz kurtulurum bu sorumlulukta ya da baba tarafı işte kocanın yapması gerekmiyor ama bunları, benim benim yapmam illa da şart mı?

Güncellemeler
1 yıl
Bir de bana utanmadan yüzsüz gibi o üniforma üstünde görmek istiyorum diyor resmen benimle dalga geçiyor. Ha bir de şu da var bana destek çıkmıyor ama ailesinin yanına gidiyor ya da kendine bir şeyler harcıyor bana gelince bir şey yapmıyor artık sizce bu ilişkinin ömrü bitmeye mi gidiyor böyle devam ederse ben yapamam çünkü
Güncellemeler
1 yıl
Ben özellikle ailesine gitme dememe rağmen babası bir kalk gel dediği için gidiyor benim yanıma bir kere geldi diye sürekli borçtayım harçtayım yüzüme yüzüme vuruyor böyle canımı çok kötü sıktı onunla bir süre konuşmak da istemiyorum şu an. Geldi karşısına geçirdi sorunumuz ne dedi muhatap bile olmadım çünkü şu an çok sinirliyim sizce ben haksız mıyım? Yorumlarınızı bekliyorum
Ben kız tarafı çeyizleri olmak zorunda mıyım?