Güncellemeler
1 yıl
Bir de bana utanmadan yüzsüz gibi o üniforma üstünde görmek istiyorum diyor resmen benimle dalga geçiyor. Ha bir de şu da var bana destek çıkmıyor ama ailesinin yanına gidiyor ya da kendine bir şeyler harcıyor bana gelince bir şey yapmıyor artık sizce bu ilişkinin ömrü bitmeye mi gidiyor böyle devam ederse ben yapamam çünkü
Güncellemeler
1 yıl
Ben özellikle ailesine gitme dememe rağmen babası bir kalk gel dediği için gidiyor benim yanıma bir kere geldi diye sürekli borçtayım harçtayım yüzüme yüzüme vuruyor böyle canımı çok kötü sıktı onunla bir süre konuşmak da istemiyorum şu an. Geldi karşısına geçirdi sorunumuz ne dedi muhatap bile olmadım çünkü şu an çok sinirliyim sizce ben haksız mıyım? Yorumlarınızı bekliyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba,
Çeyiz kadınındır, kadına aittir!
Zorunda olup olmaması, evleneceğin kişiye bağlı olarak değişir farklılık gösterir!
ATM mi lazım sana ATM filan mı istiyorsun 😅
Ben artık çabalamak istemiyorum çünkü çok yoruldum
Yüzüğü atacağım en son böyle devam ederse
Yoran erkekler sevilir kardeşim 😅hak ediyorsunuz
Ben bunu hak etmiyorum ben kendi kariyerime odaklanırım uğraşamam bana 2 kuruşun hesabını yapıp ailesini önemseyen birini
Daim olsun yorgunluğun oh oh ne güzel 😅🌸😅
Malsın herhalde ya da oruç kafana vurmuş boş yapma git zaten canım sıkkın
Daha da mutlu oluyorum sizin gibi üzülen kadınları görünce oh canıma deysin 😅🌸😅
Benimde canım yandı ondan 😅 üzülmüyorum artık eskiden üzülürdüm ama kadın milleti hak ediyor diye düşünüyorum artık sevenler üzülüyor yormayanlar da üzülüyor
Sart degil. Sacma sapan adetler. Biriyle evlenmeye karar verirsen, benim durumum bu dersin, isine gelirse
Ben artık ağlayacağım gerçekten yoruldum hem bana oku diyor hem bana diyor işte çeyiz parası falan hepsini kadın tarafı olarak benim vermem gerekiyor benim ailem destek çıkmıyor artık o yüzüğü istemiyorum resmen yapamam çünkü
O nişandan sonra işte benim yapabileceğim şeyleri bilerek yapmayacağım çünkü bugün sözlendim adam bana yardım etmiyor ailesi bir çağırdı gidiyor ben gitme dememe rağmen iki keredir gidiyor bana bir kere geldi diye borcun harcını meselesini yapıp bana para vermedi ha ben bunda da değilim bu arada ama benden beklentiye giriyor kalkıp ailem arkamda durmayacak ben o kadar sıkıntıya gireceğim okuyorum ne yapacağım cidden
Bu nişan atmaya kadar gidebilir çünkü bu kadar şey yetmiyormuş gibi bana diyor ki oku işte hayalim bu ne aile var ne sözlendim adam arkamda var kalkmış bana sorumluluk yüklüyorlar sadece bide gelmiş mutluymuş gibi sana bunlar yakışır yakışır işte mesleğini yap o üniformayı giy falan tepem attı resmen kalbini kırmamak için konuşmuyorum şu an yanlış karşısında konuşmaya çalışıyor benimle boş boş konuşuyor yüzüne kapatmak gibi yapmadım ama şu an mesafemi koruyorum sessiz olmam ikimiz için de daha iyi diye düşündüm ama ilişkiyi bitirmeye sonlandırmayı düşünüyorum galiba zaman böyle devam ederse çünkü benden çok ailesini düşünüyor şu an babasının yanına gittikten sonra benim hakkımda konuştuktan sonra çocuk değişti
Zorundasın. İki tarafında alması gereken ihtiyaçlar vardır. Kızın çeyizi ise kız tarafına aittir, erkek tarafı onlara karışmaz.
Değilsin
Yani ben bunu yapmasam da o köpek gibi bunları almak zorunda değil mi
O kadar sinirliyim ki şu an hiçbir şey yapmayacağım artık bu ilişki için çabalamak da istemiyorum
Yani iki taraf da birşeyler katmalı ilişkiye
Ben yaparım yapmasına da ben öğrenciyim bana diyor ki okuyacaksın ben bakarım diye adam gibi orada konuşuyordu o zaman ben okulumu eğitimimi bırakıp onun çeyizlerini toparlayayım ama o bana ne dedi okuyacaksın dedi ben hem okuyup hem bunları yapmak zorunda değilim o zaman değil mi?
Yani ikisine birden yetişemezsin, bence aranızdaki sevgi de bitmis gibi
Bide gelmiş dalga geçer gibi bana diyor ki sana yakışır üniformanı giy falan filan pardon da hangi şartlarda? Ben şu an o kadar yıprandım ki hani bana böyle söylenerek bir imkan veriyorsa maddi olarak istemiyorum ben kendi başımın çaresine bakarım ama evlilik için gücüm yok bana destek çıkmayacaksa şu anda itibaren kendime kariyerime bakarım evlenmek istemiyorum
Haklısın bir şey diyemedim
Ben yüzüğü atacağım zaten böyle devam ederse hiç umurumda değil artık
Bir de şu andan itibaren bana bakamıyorsa ileride beni rezil eder böyle biriyle olmaz
Ben cimri paranın hesabını yapan biriyle yapamam
Bak zevkine göre takıl ne evliliği ya