Tabiki ederim ama yanında karakter, inanç, ahlak da olursa. Kafaların uyması lazım o zaman çok da güzel olur
0
15 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Sen arkadaşlarının dediğine bakma. El değmemiş kızlar çoğunlukla kimseye el sürmemiş erkek ararlar. Bizim gibi kızlar ilişkisi olmamış ya da olduysa da yaşanmışlık olmayan biriyle görüşüp evlenmek isterler
İnanç olmalı tabiki de ilişkisi olan bir kız neden ilişkisi olmamış erkek arar ki öyleyse çok garip değil mi ama bu bir de yalan söyleyen kişileri duydum bu konuda
Hayır garip değil. Benim de ilişkilerim oldu ama yasanmisligim olmadı. Hep belli sınır ve mesafemi koruyarak görüştüm insanlarla. O da öyle görüştüyse sıkıntı yok ama sevgili yapıp bir sürü şey yaşayıp bir de onunla ileti gittiyse istemem elbette. Zaten mıç mıç sevgililik ilişkileri inancıma da aykırı ve dolayısıyla bana ters. Ben olabildiğince helal yolda helal yasamis bir insanla evlenmek isterim
şimdi anladım, evet ben de helal yolda yaşanmış kendince uyuşmayan bir sebepten ayrılmış bir kişiyi kabul edebilirim öyleyse ama zor kişiyim biraz, tatlı sert bir mizacım var, sağlığıma dikkat ediyorum çoğu erkek kadının dikkat etmediği kısımlar bunlar öğrendiğinde sen de şaşırırsın biraz, o yüzden bana birisinin zor alışacağını düşünüyorum kalbimi kırabilir :/ ilerde sorun yaşamak istemiyorum..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kapı yapısının benimle uyuşup uyuşmadığına göre değişir bu
Ne yapayım kirlenmiş erkeği annesi sevsin temiz el değmemiş erkekler baş tacı
Ama tecrübesiz olması sorun olmaz mı
Ucubeliklerinin ismini tecrübe koymuşlar bu zamanda temiz erkeği bulmuş lafını ediyorlar
Sağol ya anlıyorsun insanı
Tip var icraat yok vah vah olur bi gün inş knk
İcraat var aslında zamanı bekliyor gibi
Tabiki ederim ama yanında karakter, inanç, ahlak da olursa. Kafaların uyması lazım o zaman çok da güzel olur
Sen arkadaşlarının dediğine bakma. El değmemiş kızlar çoğunlukla kimseye el sürmemiş erkek ararlar. Bizim gibi kızlar ilişkisi olmamış ya da olduysa da yaşanmışlık olmayan biriyle görüşüp evlenmek isterler
İnanç olmalı tabiki de ilişkisi olan bir kız neden ilişkisi olmamış erkek arar ki öyleyse çok garip değil mi ama bu bir de yalan söyleyen kişileri duydum bu konuda
Hayır garip değil. Benim de ilişkilerim oldu ama yasanmisligim olmadı. Hep belli sınır ve mesafemi koruyarak görüştüm insanlarla. O da öyle görüştüyse sıkıntı yok ama sevgili yapıp bir sürü şey yaşayıp bir de onunla ileti gittiyse istemem elbette. Zaten mıç mıç sevgililik ilişkileri inancıma da aykırı ve dolayısıyla bana ters. Ben olabildiğince helal yolda helal yasamis bir insanla evlenmek isterim
İleri* gittiyse olacak o klavye hatası olmuş
şimdi anladım, evet ben de helal yolda yaşanmış kendince uyuşmayan bir sebepten ayrılmış bir kişiyi kabul edebilirim öyleyse ama zor kişiyim biraz, tatlı sert bir mizacım var, sağlığıma dikkat ediyorum çoğu erkek kadının dikkat etmediği kısımlar bunlar öğrendiğinde sen de şaşırırsın biraz, o yüzden bana birisinin zor alışacağını düşünüyorum kalbimi kırabilir :/ ilerde sorun yaşamak istemiyorum..
Merhaba
Merhaba. Yorumunu görmemişim. Sağlığına dikkat etmen güzel bişey. Neden yadırgansın ki bu? Ya da kim neden kalbini kırsın bunun için?
Yani çok titizim bu durumu fazla sorun eder misiniz
Örnek ver mesela?
Yediğim gıdada potasyum sorbat olmamalı
Mesela cips yemem
Bunlar gibi
Senin cips yememene kimsenin karışacağını sanmıyorum. Herkesin kendi tercihi yani Fastfood sonuçta bu evde pişen bi yemek değil ki sorun olsun
Bu arada potasyum sorbat ekmekte bile var. Sen hiç ekmek tüketmiyor musun?
Aynen öyle ama bazıları çok takıyo gibi, potasyum sodyum benzoat dicektim yanlış oldu
ilişkisi olsun diye isteyen mi var saçma olmuş soru
Arkadaşlarımın çoğunun oldu isteniliyor bence
Daha iyi ama kriterlerim var uymuyosa istemezdim
Me gibi kriterler
Ne*
Uzun boylu olması, kafa dengi olması, umursamaz ilgisiz şeref*siz olmaması 😂 yeterli şimdilikkk
Kafa dengi kısmı hariç diğerleri olur gibi şuanlık bilemez çünkü seni 😂
Doğru tanımadan bilemem kafa dengi olup olmadığını 😂 neyse işte az çok böyle kriterlerim var 😅
Anladım teşekkürler bilgin içinn
Ricalaarrr
hayir. simdiye kadar hiç sevgilisi olmadıysa diğer kadınların bu adamla sevgili olmamasının bi nedeni olmalı derdim
Ama çoğu zaman erkek reddediyor
Ederm
Hedefim sensin bebek
Hayır tabiki de 😂
Yani özelliklerin neler ki düşünmem lazım
Haahaah özelliklerim tek ve özel olması yank sen gibi
Düzgün brij kalmadı
Bende efendi biri istiyorum ama yokk
Takip attım
Herkes kabul eder
Etmeyenler oldu
Evet tabikide el değmemiş olması daha çok isterim ama yakışıklı da olmalı ya
Evet ikisinide barındırıyor ama tecrübesiz olması kötü değil mi sence
Tabikide değil birlikte öğrenmeliler bende tecrübeli değilim şahsen tecrübesiz birini isterdim.
Anladımm evet ben de öyle düşünüyorum ama bazen arkadaşlarım zorlanırsın diyor
Yav onlar şerefsiz sen takma boyun kaç bu arada
178 I'm senin kaç
1.60 nerelisin bu arada
Burada söyleyemem maalesef o kadarını
Sen nerelisin
Yakışıklı ve akıllıysa neden olmasın
Yani akıllı tabiki de ama önceliğin olur muydu bu yönü
Evet daha iyi hatta
ama tecrübesiz olması kötü değil mi
Etmezdim.
Neden