Arkadaşlar ben eşimi anlayamadım ya valla. Daha doğrusu bir erkek olarak erkeklerim gözünden baktığımda hiç anlamıyorum. Biz yuvayı beraber kurduk üniversitede okurken ona para gönderdim, kirasını falan da odemistim. Evlenirken ailesi destek olmadı ailemle birlikte benim de birikmisimle ev dizdik. Ben çalıştım falan. Neyse şimdi bosanacagiz ben bir erkeğin yapacağı cinsten eşyalarımı alıp aile evine geldim. Anlaşmalı boşanma dilekçesinde hiçbir şey istemedim. Lan valla yediremiyorum para göz falan değilim gururuma yediremem ama eşim demiş yıllarca evliliğimiz olmuş şunu bile demedi ya boşanma dilekçesine mehirini ekleyelim o senin hakkın. Yani düşünün evdeki hiç ir şeyi almadım ama hiçbir şeyi. Yuzugumu bile bıraktım ciktim.
Bu davranışını görünce daha da emin oldum bosanmamiz gerektiğinden. Ayrıca kendisi bosanmayalim diyen insan ben aile evine geçince ne aradı ne sordu. Yani kötü dusunmeyeyim kötü dusunmeyeyim diyorum ama ben mi çok salagim. Sonra donunuza kadar her şeyinizi alan kadınlar yıllarca nafaka isteyen kadınlara eski eşiniz olmasına rağmen her şeyi söylersiniz. Sizden bir kuruş hakkı bile olsa istemeyen insana ya hakkıdır deyip bir şey vermek bile istemezsiniz. Bir de eşinizin aile evinde durumunun iyi olmadığını ve uzun süre iyi olmayacağını bile bile hiçbir şey demezsiniz.
Üzülüyorum ya hiç mi sevilmedim kadrim kiymetim bilinmedi yani hiç mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer