Özellikle boy takıntısı olan erkek ve kızların zeka özürlü olduğunu düşünüyorum sizce?

Böyle tipleri kandırmak ve istediğin gibi yönlendirmek çok kolay. Çünkü sosyal medya nasıl istiyorsa onu yapıyorlar. Sosyal medyaya göre sevgili yapan zeka özürlü tipler bunlar.

Boy kısmını örnek olarak verdim. Çünkü sosyal medyada erkeklerde aranan birinci kriter insan olması değil boyunun uzun olması mevzusu revaçta bu sebepten bunu ele aldım.

Tabiki davul dengi dengine. Orantılı olmayı istemek ayrı bir şey 1.90 dan aşağı olmasın diye ısrar etmek sipariş vermek ayrı bir şey.

Kiloda buna dahil.

Aynı şey erkek içinde geçerli ama kızlarda daha fazla var.

her şey boy veya para veya karizma güzellik olsaydı Hollywood yıldızları sizce boşanır mıydı?

Mutluluk bu kriterlerde değil.

Sırf çevresindeki arkadaşlarina mahcup olmamak ve küçük düşmemek için onların tercihlerine göre sevgili seçen kızlar o kadar çok ki. Bu çocukla sevgili olursam arkadaşlarım benimle dalga geçer diyenleri çok duydum.

Kız arkadaşları sırf çocuğu beğenmediği için ayrılan kızlar var. hatta evliliklerini bozanlar bile var vallahi var.

Sonuç; insan muhabbet edebileceği anlasabilecegi beraber gülüp keyifli vakitler geçirebilecegi insan arıyor.

Siz siz olun insan olanı bulun. Tabiki uyumlu olanı seçmekte lazım.

Özellikle boy takıntısı olan erkek ve kızların zeka özürlü olduğunu düşünüyorum sizce?