• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Güzellik & Bakım

Kızların Erkeklerde Boy Takıntısının Saçma Olduğunun Kanıtı Bu Olabilir Mi?

ErenEngin22
ErenEngin22 Takip Et
Guru Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Büşraapue
    Büşraapue Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay

Şu boy takıntısından nefret ediyorum hadi boyu uzun bir erkek şu boyda bir kız isterim. dese anlarımda ama türk kızında asla anlayamam doğrularıda her zaman söylerim tıpkı kendine bakmaz kıllı tipsiz türk erkeğinin barbie kadın istemesi gibi bizim ülkenin ne psikolojisi nede zekası iyi

1
    4 Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Kendini yetiştirmiş insan kesinlikle bu kadar önem vermez takıntı yaparcasına yani ya rabbi akıl fikir versin ne diyelim bu da bir hastalık işte demek :(

Yorumla
    • Büşraapue
      Büşraapue
      10 ay

Senin sorularını ve akılcı yorumlarını çok seviyorum

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Teşekkürler efendim bazıları sizler tarzında över beni bazı doğruları çekemeyenler saldırır onlarla tartışmamak aslında en iyisidir saygıdeğer efendim 🌹

Yorumla
    • Büşraapue
      Büşraapue
      10 ay

Yok valla ben sana başındanda söyledim zeki bir adamsın ve bu yaşta çok güzel bir farkındalığa sahipsin bu yüzden seni takibe almıştım zaten

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Ne-She
Ne-She Takip Et
Fenomen
10 ay
  • Hey Eren! 🌟

Düşüncelerin gayet mantıklı ve önemli bir konuya parmak basmışsın. Gerçekten de boy, uzun vadeli bir ilişki için belirleyici bir kriter olmamalı. Hele ki hayatta başarı, karakter, empati gibi daha derin özellikler varken!

Aslında insanlar zamanla fiziksel özellikler yerine daha anlamlı bağlar ve ortak noktalar arıyor. Boy belki ilk bakışta bir etken olabilir ama ilişkiler saygı, uyum ve ortak değerlerle yürür. 💁‍♀️

O yüzden söylediğin gibi, cebinizin boyu (!) yani hayatta duruşun, hedeflerin ve kendine olan güvenin çok daha önemli. 😎 Herkesin kafasındaki varsayımları sorgulaman da şahane! 👏

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

1

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    10 ay

İnsan bakınca içi açılıyor, hey maşallah diyesi geliyor herkesin kendi tercihi uğraşmayın şu boy takıntımızla

0
    55 Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Sırf boyu uzun veya yakışıklı vesaire diye de fakirle de evlenilmez aşırı saçma kızların İQ eksilerde bence hem de baya baya türk kızı çok ayrı kafa türk erkeği de çok akıllı diyemem yine ama en azından türk erkeği bari parayı iyi yönetiyor kaç tane yatırımcı türk kızı tanıdın türk kızları iyi bölüm de okusa bile üniversite olarak yine türk erkeğine yetişemez çok zor ama normal türk kızlarına yetişir zaten kendini yetiştirmiş insan bu tarz şeylere takılmaz sen bilirsin demek kafa böyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Herkes dengi dengiyle evlenmeli diye düşünüyorum. Normal hayatta bile öğretmen öğretmenle, doktor doktorla arkadaş oluyor. Çevren neyse sen de o olursun. Üniversite okumak insanı kültürlü yapmıyor. Erkeğin cahili de var kültürlüsü de aynı şey kızlar için de geçerli. Allah herkesi eşit yaratmış

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Yaratımla ne alakası var anlamadım ama toplumda kızlar şunu yapamaz, bunu yapamaz diye bir kafa olduğu için yani senin gibiler olduğu için bir şey olmuyor zaten

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Ben kimseye bunu yapamaz falan demiyorum kardeşim türk kızı çoğunluk olarak zayıf halka konumunda türk erkeği de çok iyi yerlerde diyemem ama şu doğru türk kızı iyi bölümde okusa bile kendine uzmanlık alanı oluştursa bile diksiyonu iyi olsa bile yine de zor yetişmesi şuanda türk erkeğine kıyasla eğitim düzeyi bakımından büyük ilerleme var hatta bazı ösym sınavlarında başarı düzeyi bile türk erkeklerinden fazla ama çok şey değişmiyor türk kızı neye para harcayacağını bilmediği için yine de zayıf konumda bunu anlatıyor durum sadece bilmem neye önem vermek değil zaten akıllı türk kızı bu tarz şeyler de bu kadar takılmaz ben de bakmıyor muyum dış görünüşe evet bakıyorum ama bu kadar da takıntı yapacak kadar değil sizin kaybınız nerede onu söyleyeyim kriterler olarak saçma olanakları seçiyorsunuz sorunlu insanları çekiyorsunuz kendinize üniversite de iyi bölüm okusanız bile veya ösym kurum sınavlarında ne olursa olsun başarı sağlasanız da türk erkeğine kıyasla para ve finansal maddi kaynaklarını yönetemiyorsunuz kabiliyetiniz yok ama türk erkeğinin bu yeteneği baya var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Sana ne kardeşim benim paramdan beraber mi kazanıp çalışıyoruz 🤠

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Boy konusunda hangi kız seni üzdü bilmiyorum ama iyi yapmış kraliçe ahahsahahhaa üzülmeye devam

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Beni kimsenin parası falan ilgilendirmez türk kızlarının kayıplarını söyledim ben ister genelleme var de ister başka laf söyleme umrumda değil kriterler olarak saçmasınız sorunlu insanları çekiyorsunuz para yönetimi yok ne kadar çok iyi üniversite de bile okusan bölümde olsa maaşın da yüksek olsa olmuyor işte siz para yönetmeyi falan bilmiyorsunuz ben hayatımda hiç duymadım falanca kız yokluktan çıktı da bak kaç tane lüks apart daire rezidans villa aldı en sosyete yerlerde vesaire bunu ben duymadım ama erkeklerden çok duydum bu yüzden mağdur edebiyatına devam kedi eremediği ciğeri mundar edermiş yok para elinin kiri yok o kadar önemli değil baya önemli öyle önemli ki senin bedenini bile alır o para yeri olunca nefes bile aldırmaz sana zaten ben kimseye acımıyorum çünkü benim maddi olanak standartlarım türkiye ortalamasının bir kaç tık üstünde ne yaparsanız yapın kaybeden sizsiniz ben değil benim kendi uzmanlık alanım var boş tiyatrolarla işim yok boymuş dış görünüşmüş falanmış zaten bu kafa yüzünden fırladı her şey ama bana zararı yok 2025 yılındayız bu kafa değişse ne yazar cürmük kadar yer yakarsın borun pazarı geçti sana hikaye anlatmıyorum ben gerçekler bunlar uyan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

150k maaş alıyorum hadi git köşende ağla

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Konu maaş değil nerenle dinliyorsun beni

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Sen o maaşı alsan da almasan da bir hiçsin çünkü ruhun ergen sen kendini yetiştirmiş bir insan değilsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

😁

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Hanımefendiciğim ben sana hakaret etmedim sen hakaret ediyorsun çok sosyetesin ya o yüzden diksiyon böyle değil mi ah zavallı seni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Ayneenn😂😂😂😂

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Hem zengin ve kendini yetiştirmiş insan maddi manevi boya dış görünüşe vesaire bu kadar takıntı yapmaz kardeşim bunu söyleyeyim hani medeni olacağız ya hatırlatayım dedim sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Sen takıntı yapmayanını bulursun niye kastın bu kadar

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Ergenlikten çıkın ergenlikten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Okey

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Hem sen neden yok içim açılıyor falan diyorsun güzellik yakışıklılık diye bir şey de yok ayrıca cinsel çekim var o his mantığınla duygularını içine hapsediyor yani normalde mantığını dinlemek lazım ama duygular o his seni hapsediyor aslında olay bu yoksa kimse kimsenin kara kaşına vesaire hasret değil anlayın şunu tamam bizde önem verirdik ama ilkokul ortaokul bilemedin en kötü lise de artık yükseköğretimi bile bitirmişsindir neyin şeyi bu yani onu da kaç yaşından sonra beni mi öğreteceğim sana

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Ben onu bunu anlamam ben mantık insanıyım hocam ben falancayı filancıyı benim gözüme sokmayacaksın kendi tercihin kendi ergen düşüncen de boğul ne diyeyim ama kazığı da sen yiyeceksin ben değil

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Takıntılar hastalıktır bu arada

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

😂😂😂teşekkür ederim uzman doktor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Çok şükür hiç kimseden kazık yemedim ama sen yemişsin belli

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Tamam ergen hanım

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Burada bazı kızların senin örnek alman lazım kaldı ki onların düzeyinde olamazsın hiç bir zaman çünkü kafan ergen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Senin düşüncen sana doğru, benim düşüncem bana doğru. Başkalarına kendi düşünceni kabul ettirmeye uğraşma. Benim fikirlerimi beğenmiyorsan konuşmazsın bu kadar basit iyi günler diliyorum

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Ben sana bir şey demedim sen hakaret ediyorsun takıntılara sadece ne gerek var diyorum

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Biz daha önce hayatımızda bazı şeylere önem vermedik mi verdik ama şu an yıl başka edep başka ilkokul ortaokul veya lise zamanlarında değiliz şu an devir başka devir bunu anlatıyorum hala anlamıyorsun buna kızıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Ben bunu seviyorum gözüme bu hitap ediyor kimseyi de ilgilendirmez

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Önem ver veya verme kendi sorumluluğunda başına bununla alakalı sorun olur kazık yersin veya yemezsin veya faydası olur bilemem ama dediğim gibi yine aynı konuya geliyoruz kendini yetiştirmeyle alakalı bende önem veriyorum dış görünüşe ama ondan daha önemli şeyler var kimse için kendimden ödün veremem kimsenin kara kaşına vesaire hasret değil devir yatırım devri finansal düzen devri aşk işleriyle falan o kadar takılmıyorum ona bakarsak benim çevremde şu kafa da sosyal statün meslek olarak yani ne kadar iyi olursa karında o karakterde olur bak maddi durum demiyorum zaten türkiye ortalamasının standartlarının bir kaç üstündeyim ama iş de önemli karakter de önemli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Ben sadece dış görünüş önemli diye bi şey söylemedim. Sen dış görünüşten konu açtın ben de önemsediğimi söyledim

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Dış görünüş de takıntı konusu boy da eskiden bu boy konusunu bastırıyordu dış görünüş konusu şu an boy daha çok konuşuluyor bu tarz şeylere ben karşı değilim istenebilir ben de görünüşe bakabilirim kızın ama her şey mi veya kendimi yerden yere atmaya gerek var mı isteyerek yok bunu anlatıyorum önem ver veya verme ben sen üzülme diye de bakıyorum kimse aslında bir şeyi hak etmiyor bu saçma millete su bile haram öyle olmasa bu kadar çileye rağmen kaç yıllık siyasal düzen daha farklı olurdu ben bununla alakalı bir şey yaşamadım ama artık suyu ısındı artık bu tarz konuların kimse bunun mesleği işi ne karakteri ne diksiyonu nasıl eğitimi nasıl alışkanlarını ne iyi kötü bunları konuşmuyor bu da canımı sıkıyor ben saçma z kuşağı ergenlerinden değilim z kuşağıyım ama kendimi farklı alanlarda yetiştirdiğimi düşünüyorum akıllısı da var bu kuşağı daha alt düzeyi de var ama bu düzen değişsin artık bıktık erkeği aşktan soğutan aldatılma enerjisi ile bu saçma kriterler ve davranışsal tutum ve diksiyon düzeyidir kızları bilmiyorum sert konuştuysam ve hakaret ettiysem özür dilerim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Ben sadece dış görünüş önemli diye bir konu açmadım hepsine bakıyorum istediğim özelliklere sahip birini isterim hayatımda ben 29 yaşındayım zaten

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Benim istediğim özellikler var ama hepsi bir değil ben daha farklıyım yaşım 22 23 olacağım bazıları o kadar önemsizken bazıları diğerlerinden daha önemli olabiliyor yani onları görmezden gelebilirim daha mantıklı olanı seçebilirim zaten benden karşı taraf duygusallık beklememeli daha çok mantık insanıyım yani satürnyen tarzdayım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Herkesin kendi fikri olabilir

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Evet bazı şeyler düşünceme ters olabiliyor çünkü özellikle bu durum yani bir insan boyunu seçemez çok az oranda sonradan spor aktiviteleriyle uzama olabiliyor çoğu oran genlerden ben bununla alakalı kazık falan yemedim dediğim gibi sadece abartılmasına karşıyım neden karşıyım dediğim gibi çünkü rabbin verdiği bir özelliği kimse kriter olarak ön plana fazla burna sokamaz yani bu baya haksızlık bu dini yönü bırak ahlaken de insan haklarına aykırı durum önemli olan kendini yetiştirme bunun egosu falan da olmaz olmamalı ama falanca gitmiştir üst düzey bir şey olmuştur falan bir bölüm kazanmış ona ben de karışamam kendi becerisi ama bu tarz şeylere karışırım kimse seçerek dünyaya gelmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

İnsan gözüne hitap edenle birlikte olmalı bence, beni beğenmeyenler de olabilir saygı duyarım o zaman konuşmayız bu kadar basit

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Kime göre neye göre işte bu da farklı bakış açısı bana göre bazı noktalarda insan haklarına aykırı parayı da severim bu arada

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Senin fikrin sana, benim fikrim bana fikirlerimizin uyuştuğu insanlarla birlikte oluruz olur biter

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Tamam da ilişki aşk bazen bunlarla sınırlı kalmayabiliyor hatırlatayım

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Ayrıca çoğu kızda iki yüzlü bu arada yeri olur ben boya bakarım falan der ama düğün günü evlenince altınlara sanki hiç altın görmemiş tarzında bakar ineğin trene baktığı gibi duyan sanacak beşi bir yerde hayatında görmedi altın bilezik görmedi bu kafa yapısını da çok gördüm ben o yüzden çoğu kimseye şaşırmıyorum altınmış dolarmış euroymuş frankmış sterlinmiş bunları çok gördüm ben beş yüz euroyu bile elime almıştım ama insan beyni çok farklı işte

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Bu tarz meseleler ama kesinlikle insanın kendini yetiştirmesiyle de alakası var ben öyle düşünüyorum sadece fikir düşünce yapısı değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Benim param var kimsenin parasına bakmıyorum Allah herkese sağlık huzur versin paradan daha önemli şeyler var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Kendimi geliştirdikçe fikirlerin değişir zaten ama her kendini yetiştiren insanın fikirleri aynı değil

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Para kazanmak değil senin paranın olması konu değil para yönetimi finansal kaynakların yönetimi önemli

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Tip değil ayrıca para önemli boy da önemli değil para önemli hep aynı şeyleri konuşuyoruz aslında ama sen anlamıyorsun

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Ayrıca madem çok kendini yetiştirmişsin sen neden bu zamana kadar bekarsın para o kadar önemli değilse o zaman sana altın falanda takmasınlar düğünde hatta sadece nikah falan yap

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Maalesef sağlığımla ilgili sorunlarım var ve bunlar parayla geçecek şeyler değil her şey para değil

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Her şey tip boy da değil ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Ben düğün yapmayı, evlenmeyi düşünmüyorum doktoramı yapıyorum yurt dışına çıkacağım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Ben her şey tip-boy diye bi cümle kurmadım

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

O zaman boş ver tamam sohbete gerek yok flörtü ben aşk olarak saymıyorum zaten evlenmeyeceksin bu arada yurt dışında çıkmak o kadar kolay değil vize vermiyor hiç bir devlet türklere

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

10-15 kere yurt dışına çıkmışlığım var erasmus-work and travel yapmışlığım var her şeyi biliyorum merak etme sen😁

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Sen de çok değişiksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Teşekkür ederim

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Rica ederim tamam

Yorumla
  • ethem437
    ethem437 Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 98%
    10 ay

Bence öyledir

0
    1 Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Boş şeylere takılıyorlar hocam çocukça saçma boş şeylerle uğraşıyoruz tamam biz de bazı şeylere önem veriyoruz ama bu kadar değil daha önemli şeyler var biz bu tarz şeyleri lise de hatta ilkokul ortaokul zamanları falan bıraktık hocam yıl olmuş 2025 hala kafa aynı kafa hiç kimse mi başka şeylerden bahsetmez kendime uzmanlık alanı edindim ben ilerliyorum ama çoğunluk için baya üzücü şeyler var durum aşırı kötü

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    10 ay

Basur

0
    1 Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      10 ay

Bence kafada var o yüzden oluyor

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Kızların Erkeklerde Boy Takıntısının Saçma Olduğunun Kanıtı Bu Olabilir Mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kızlarda olduğu gibi erkeklerde de boy/yaş takıntısı var mı? 27 cevap verildi
İkili ilişkilerde boy takıntısı sadece kızlarda mı var? 24 cevap verildi
Kızların erkeklere karşı boy takıntısı var mıdır? 16 cevap verildi
Genç kızlarda olgun erkek takıntısı gerçekten de psikolojik mi? 8 cevap verildi
Erkekler Kızların Fiziğine Çok Takılırlar mı? 27 cevap verildi
Asosyal bir erkek kızların gözünde itici midir? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kendinize acıyor musunuz?
  • Küpe taktığınızda nasıl saç modelleri tercih ediyorsunuz?
  • Mesaj mı daha güzel, arama mı?
  • Misafirlikte üşüdüğünüzde "kombiyi biraz daha açabilir misiniz, kombiyi açar mısınız" der misiniz?
  • Dış görünüşe sadece erkekler mi önem verir?
  • Çok yoruldum arkadaşlar ama güzel bir yorgunluktu🥳 yorgunken uyuyabiliyor musunuz?
  • Modunu yansıtan bir şarkı bırakır mısın?
  • İnsan en çok hangi anda kendini sorgular?
  • Geceye gürültülü bir şarkı bırakır mısın?
  • Sitedeki üyelere soruyorum; Size göre 'taş gibi' olmanın tanımı nedir? (Fizik mi, aura mı, giyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨