Bunu sade kızlar problem ediyor gibi görünüyor ama erkeklerde de var mı böyle bir problem

Bunu sade kızlar problem ediyor gibi görünüyor ama erkeklerde de var mı böyle bir problem
Bu sitede sorularında yalnızlıktan, üzüntüden dem vuran biriyle kısa bi sohbetimiz olmuştu, kendi tipsizliğine bakmadan, henüz beni görmeden boyum 160 diye olmaz bu iş ama yine de göreyim seni dedi :D ya üstelik gayet alımlı zarif güzel de bir kızım :D tabi foto atmadım beni görmedi. Allah rızası için acıyıp konuştuğum ucubenin boy takıntısı varmış özetle sjsjsjs
Senin boyuna tüküreyim deseydin ucubeye bak sen
Kendisi 180 de kilolu tipsiz biriydi. Ben tipe bakan biri değilim insaniyet namına konuştum, yüz verdik deliye geldi s*ctı halıya 😂
Sırf bu takıntıyı gereksiz bulduğum için bu soruyu sordum ve görüyorum ki harbiden çok gereksiz bi takıntı olmuş insanlara
Hiç böyle bi takıntım olmadı, benden kısa olmaması tercihimdi tabi. Çok şükür böyle bi sorunumuz da yok balımla @S1F1R-B1R ❤️ sarıldığımda kalbinin sesini duyacak kadar olsun yeter benim için ❤️ kendisi beni 1.50 hayal etmiş olsa da 😀😀😀😀
Allah mutluluğunuzu daim etsin
Aminnn
@S1F1R-B1R 😀😀😀 sen bu kadar uzun muydun yaaa 😀😀😀😀😀
Ne yani erkek kadından kısa olduğu zaman bunu sorun etmez mi. d
Neden etsin bunu anlamıyorum
Kendini kötü hisseder ister istemez
Valla ben anlwşıyorsam hiç problem etmem
Teşekkürler
👍👍
Evet sadece kızlarda var
Cevap
5Cevap
Genelleme yapmayalım ama daha çok kadınlar bunu takıntı haline getiriyor
Evet kesinlikle benden uzun olmalı. Hiç kısa biriyle birlikte olmadım. Ben 1.68'im yanımda yürüyen kişinin benden uzun olmasını isterim. Takintiysa evet bu konuda böyle düşünüyorum.
Erkeklerde de var ya bence 190 boyundaki 150 ile olmak ister mi? 🫠
Açık konuşayım mı çıkarı varsa hiç bir şekilde boyu sorun etmez
@Benzersiz_zevkler 1.55 hemde 180 takintim yok tabikiii. Hatta kötü durur ama büyük konuşuyorum gidip aşık olmam inş
Ne çıkarı olacak
Bi erkeğin bi kızdan ne gibi çıkarı olabilir bi düşün bakalım
Sadece o amacla mi bakar diyosun
Evlenmek için bakanı bu devirde görmedim ben
Ee demek ki erkekler de daha çok boy takintisi var
Aksine yok onlara veren olsun yeter
Knkaaa onu mu diyoruz. Verenle herkes olur zaten. Ben ciddi bir ilişki diyorummm
Kanka kaç tane ciddi ilişki deyip evlenen gördün ya o bile yalan senle ciddi düşünüyorum diye kandırıyorlar
Haklısın amaa f*ck olmaktan iyidir shshsj
O ne ya o bana insani bir davranış gibi gelmiyor adamın canı istedi eee senin istemiyor nolucak arzu yok duygu yok neyse sinirlenmek istemiyorum akşam akşam 🤨
Iste ben o yüzden en azindan ortada iliski olmasi bile güzel diyorum. Günümüz de iliski durumu karışık herkesin
Karışık mı Arap saçı gibi ya birinden ayrılıyor ertesi günü başkasıyla mübarek hazırda mı bekliyorsunuz bi acını yaşa yasını tut
Açıkçası hiç boy takımtım olması hayatımda ki çoğu erkek benden uzun zaten bizde kısa yok :ddd
Eeee haliyle 1.85 üzeri kızlar takıntı yapar.
genelde öyle gibi evet
ama bende boy takıntısı yok
Takan erkek de var nadiren de olsa.. Denk geldim
Erkeğin boyundan bahsediyoruz ama tam olarak nedir abi , bir açıklasan falan hani...
Zahmet olur mu?
Herhangi bir cinsin boyundan bahsetmiyoruz sadece ilişkide şu boydan aşağısı olmaz demisin
Bazı erkekler 160 diye tutturuyor. Bu arada benim boyum 175 uzun erkek istemekte haksız mıyım
175 te istesin bi zahmet ama 150 olup 180 altı kendini erkekten saymasın diyeni de gördük
Bende var , diğerlerini bilemem
En az kaç olmalı
Evet yaa yanında topuklu giyebilirim
Abart değilse sorun olmaz
Hayır sadece kızlarda yok
Çoğunlukla kızlarda
Kızlarda var genellikle
Kesinlikle 180 üstü diye başlıyorlar
Benim yok
İlk defa bunu takıntı yapmayan kız ile karşılaştım
Saçma çünkü takılacak o kadar şey varken..
Valla on numara tespit oldu gerçekten
Herkeste var
Evet var
Galiba
Erkeklerde de var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?