Sevgilimle ayrıldım. Her konuda güvendiğim tek insandı şimi ne yapıcağımı bilmiyorum?

6 senedir beraberiz ve uzak mesafe de olsa benim en yakın arkadaşım ve sevgilimdi. Her konuyu konuşabildiğim ve güvendiğim tek insandı. Fazla arkadaşım yok daha doğrusu olumsuz şeyler yaşadım fazla kimseye sır falan anlatmıyorum o yüzden. Sevgilimle her konuyu konusabiliyordum. Çok sinirli biri olmaya başladı ve ufak şeyde bana kızıyor. İyi olmadığımı bildiği halde devam etti ve normalde susup tamam diyen biriyim. Ayrılalım dedi ve bende günlerce dil dökmeme rağmen 2 gün önce hak verdim iletişimi kestik. Kendimi yalnız ve kırılgan hissediyorum. Bir şey oluyor gidecek kimsem yok. Hijyenden tut cinselliğe kadar sevgilimle rahat konuşabiliyordum her konuda terslemiyordu dinliyordu o da rahat anlatıyordu. Barışmak istemiyor. Ailesi beni biliyor hatta annesiyle haftalık mesajlaşıyoruz. Annesiyle görüşmemi istemiyordu başta ama en son ne yaparsan yap dedi. Yazmam istemiyorsan diye yazdığımda cevap vermedi. Sizce geri çekilmem mi gerekiyor? Annesi de cok tatlı biri annemin sağlık sorunları vardı dua edip arada halini soruyor ve sevgilime de yanında ol sana ihtiyacı vardır diye uyarmış. Annesi zaten direkt beni kabul etmiş isteyelim hemen demiş ama işte annem sağlık durumu iyi değildi diye ben söyleyemedim erteledik o işleri. Ailemde yine bi sağlık konusu oldu ve beni çok üzdü ve bu sefer kimseyle konuşamıyorum. Sizce benim ne yapmam gerekiyor?

Sevgilimle ayrıldım. Her konuda güvendiğim tek insandı şimi ne yapıcağımı bilmiyorum?