Gelecekteki kaynanama bol malzeme veririm ben😅 çünkü manyak bir gelini olacak😅 bol bol çekiştirsin, geri kalmasın kimseden iki gözümün çiçeği 😅

Gelecekteki kaynanama bol malzeme veririm ben😅 çünkü manyak bir gelini olacak😅 bol bol çekiştirsin, geri kalmasın kimseden iki gözümün çiçeği 😅

Hepsi değil ama çoğu bir şekilde gelinleri hakkında konuşuyor. Kimi gerçekten sevgiyle, içten içe takdir ederek bahsederken, kimisi de eleştirmeden duramıyor. Sonuçta oğullarını büyütüp kollayan biri için, hayatına yeni giren bir kadını tamamen benimsemek her zaman kolay olmuyor. Kendi alışkanlıkları, doğruları var, gelinin farklı bir tarzı olunca hemen dillerine dolayabiliyorlar. Ama gerçekten olgun ve anlayışlı kaynanalar da var, gelinini kızı gibi gören, arkasında duran. O yüzden genelleme yapmak doğru değil ama dedikoduya yatkın olanların çoğu bir şekilde çekiştiriyor.
Hayır, tüm kaynanalar gelinlerini çekiştirmez. Kaynana-gelin ilişkileri karmaşık ve çok yönlüdür. Bazı kaynanalar ve gelinler arasında sevgi dolu ve destekleyici ilişkiler kurulurken, diğerlerinde gerginlikler ve çatışmalar yaşanabilir. Kaynanalar, oğullarının hayatındaki rollerini korumak isterken, gelinler de kendi bağımsızlıklarını ve aile içindeki yerlerini sağlamlaştırmaya çalışırlar. Bu durum, rol çatışmalarına ve gerginliklere neden olabilir. Farklı nesillerden gelen kaynanalar ve gelinler, değerler, inançlar ve yaşam tarzları konusunda farklılıklara sahip olabilirler. Bu farklılıklar, yanlış anlamalara ve çatışmalara yol açabilir. Unutmayın, her ilişki gibi kaynana-gelin ilişkisi de zaman, çaba ve anlayış gerektirir.
Ahhaha Benim annemin gelini yok ama 6 tane damadı var, damatların hepsi annemi daha çok seviyor kendi annelerinden.
Annem asla yapmaz bunu, yani eski kız arkadaşlarımı hep sevdi. Kötü veya olumsuz bir davranışları olduğunda gelip bana söylerdi.
Bence hepsi yapmıyor bunu. Ki zaten ben kaynanalık görümcelik yapan insanları anlamış değilim. Evlilik zaten çok zor, geçim şu bu bırakın rahat olsunlar ya.
Cevap
12Cevap
Bence hepsi değil bir çoğu sadece..
çekiştirirler genelde
Bence her insan aynı değildir fakat bizim ülkede bu böyle maalesef
Korkutmayın beni bak. Öyle mi oluyormus 😂.
Kaynanam bunu yaparsa ona saygısızlık etmem. Ama oğlu kanepede uyur 😂.🤭😎
Çekiştiriyor çoğunda haklı oluyorlar uçağında haksız kaldırmayın kaynanadır bu konuşur kaynananın toprağın altında olanı makbuldur zaten.
O kadar da değil ya.
Tabi ki sfsds ilk başlarda olmasada sonradan evet 😅 yoksa ne tadı tuzu kalır azıcıkk kaoss canım sddfsd
Çekiştirirler, hele laf sokmada üstlerine yok
Genellikle hepsi çekiştiriyor.. Ama nadiren de olsa çekiştirmeyen var..
Annem çekiştireceğine savunuyor kendimi evlatlık gibi hissetmeye başladım
Çoğu en masum görüneni bile bence:)) içi fesat olan oğlunun yanında yapar özellikle..
Bu yüzdən Türkiyə'de bir kaynana istemiyorum.
Benim karımı herkes çekiştiremez
Eşimi çekiştirebilirler
Bakalim anlayan cikacak mi
Hepsinin yaptığına eminim.
Benim annem hiçbir zaman abimin eşini çekiştirmedi.
Aksine hep yanında oldu.
Hepsi öyle değil ya.
Birbirimizi yeriz ama kimseye yedirmeyiz inşallah kayınvalidemle böyle oluruz
Ne yönde yaptığı önemli annecimmmm :d
Ucundan kıyından illaki çekiştirir
İstisnalar vardır ama geneli çekiştirir😄
Beni cekistirecegi kesin. Kaynanamin 😂😂
El kızısı tabiki 😂
Çoğu yapıyor bildiğim. Yapmayan nadir
Hayır annem yapmaz 😂
Hepsine ait etmeyelim
Olabilir, mümkündür 😅