Yeni ayrıldık ve sürekli aktif?

Günlerdir içimi yiyip bitiren bir konu var. İlk sevgilimdi ayrılalı iki hafta oluyor.1.5 yıllık bir iliskiydi ondan çok hoslaniyordum ve benim için çok değerliydi. Bazı dönemlerde bana karşı ilgisiz oluyordu ve bunu neden yaptığını sorduğumda sorunlarımı sana yansıtmak istemediğinden yalnız kalmayı tercih ediyorum derdi ben de anlayış gösterir üstüne gitmezdim. Son zamanlarda naber napiyorsundan başka bir şey konuşmuyorduk çünkü yine mesafeliydi mesajlarima geç bakıyordu ve bu durum canımı sıktı ayrılalım dedim o da hemen kabul etti ve bahane olarak da hiç konuşmuyoruz, ortak zevklerimiz yok, erkeğim ve ilişkide seninle yaşadıklarım bana yetmiyor vs gibi nedenler sundu. Ama sorun ortak zevk olsa ztn 1.5 yıl surmezdi diye düşünüyorum. Her neyse son bı kaç gündür WhatsApp da sürekli cevrimici ona biri olup olmadığını sordum ve olmadığını söylüyor ısrarla ama Instagram'da takip sayısı arttı ayrılır ayrılmaz. Ama numaramı da silmiyor. Sizce biri mi var lütfen ciddi cvp verin düşünmekten deliricem

Yeni ayrıldık ve sürekli aktif?