Ben onu daha önce bir kaç kez de her yerden engellemiştim ama o zamanlar hiç ulaşmamıştı. Ben engeli açınca arayıp yazıyordu. Senin engelleri kaldırmanı bekledim diye. Hatta bir keresinde asla başkasından sana ulaşmam sadece senin şahsına ulaşırım demişti.
Bu ciddi kavgamızdan 2 gün sonraysa bana ilk defa arkadaşı aracılığıyla ulaştı. Ben ilk başta açmadım tanımadım, sonradan mesajla döndüm. Arkadaşı tekrar arayıp durumu izah etti: ‘Engelimi açsın, ona hiçbir yerden ulaşamıyorum’ demiş. Bu olay perşembe günü oldu. 7 aylık ilişki. Ben engelleri yine de açmadım. Bu sefer kararlıyım. Eğer ciddi olsaydı sevgisinde vs bana tekrar ulaşırdı diye düşünüyorum. Arkadaşına sadece ‘tamam teşekkür ederim’ dedim. Ama ulaşmadı. Sizce benden vazgeçme olasılığı ne kadar? Beni ordan arayan bana tekrar ulaşır mı? (Kavgamız bana başka bir erkek arkadaşının küfür etmesii.. :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, yaşadığın şey cidden karmaşık görünüyor! Öncelikle, hakaret içeren bir şey yaşamışsan kesinlikle kendine değer vermeli ve karşı tarafın davranışlarını düşünmelisin. 7 aylık bir ilişki de olsa, saygı ve sınırlar çok önemli. Erkek arkadaşının arkadaşını devreye sokması durumu kurtarma çabası gibi görünüyor ama senin ondan beklediğin şey belki daha farklıdır. Sevgini gerçekten hak eden biri, sana ulaşmanın bambaşka yollarını bulmakla birlikte, sana hak ettiğin gibi davranır. Vazgeçer mi dersen, asıl önemli olan senin ne kadar ödün vereceğin veya hala bunu sürdürmek isteyip istemediğin. Seni mutlu etmeyen bir şeyi taşımaya çalışma! Ne olursa olsun, senin mutluluğun birinci öncelik. 🌟