Erkeklere ufak bir bilgi;
Bir kadın öfkeleniyor, trip atıyor ve şikayet ediyorsa deli gibi seviyordur. Susan ve umursamayan kadından korkun çünkü içindeki her şeyi dibine kadar bitirmiştir ve soğumuştur, hem sevgiyi hem öfkeyi.

Erkeklere ufak bir bilgi;
Bir kadın öfkeleniyor, trip atıyor ve şikayet ediyorsa deli gibi seviyordur. Susan ve umursamayan kadından korkun çünkü içindeki her şeyi dibine kadar bitirmiştir ve soğumuştur, hem sevgiyi hem öfkeyi.

Genelde kadınların daha duygusal olduğunu söyleselerde , erkeklerin daha duygusal olduklarını sevgiyi bir mantık çerçevesine sokmadan tamamen içten ve doğal olarak sevdiğini düşünüyorum. Buna itiraz edenlerde olacaktır ama bu genetik bir miras bence dişi her zaman seçici olmuştur doğaya baksanız oradada keza öyle , seviyoruz deselerde tek bir kritere asla bakmazlar. bir sürü filtreden geçiyorlar. Evliliklerin maddi ve fiziki yükünün çoğunu erkekler çekmiştir tarih boyunca , ama günümüz teknoloji çağında kadınların çalışması ve fiziki yüklerin hafiflemesi ile birlikte evliliklerin ne denli azaldığıda rakamsal olarak ortada , yani bu şu demek eskiden kadınlar filtrelerine 5 algı takarken şimdi 20 algı takıyorlar , buda erkekleri seçmelerini zorlaştırıyor.
burada badboys hemcinsleri es geçmeyeceğim , erkeklerdede var ama bu oran (%20 Erkek ) & (%80 Kadın) en azından benim bakış açımda.
Neyse herkes kafasına uygun birini bulsun tabi tüm kalbim ile istiyorum bunuda. Saygılar.
Yıllardır böyle kandırdınız erkekleri. Deli gibi seven kadın , sevdiği erkeğe saygı duyar. İlgi görmek adına , durup dururken , trip atıp , hesap sorup , tartışma çıkarmaz. Adam işiyle mi ilgilensin , çocukça hareketlerle mi?
Bu da farklı bir bakış açısı ama kadın açısından da düşünmeni tavsiye ederim çok zor olacak ama.
Abicim, hayatımda o kadar çok kadın oldu ki, en sonunda öğrendiğim kadının , erkeğe sevgisini gösterme şekli duyduğu saygıdır. Ben şükür sonunda öyle bir kadın buldum. Çok seviyor , önemsiyor ama trip atmıyor, hesap sormuyor. Ama ben biliyorum çok seviyor. Çünkü ben yoğun çalışırken iş yerime gelip, yaptığı sarmayı getiriyor. Her hafta sonu gelir , benimle derdimi paylaşır, sohbet eder. Bende bir erkek olarak sorumluluklarımı yerine getiririm. Karşılıklı saygı ile ilişkimiz harika diyebilirim. 1 yıla yakındır birbirimize sesimizi yükseltmedik. Fikir ayrılıkları ve tartışmalar olmadı mı? Tabiki oldu. Ama sebepsiz değildi. Konuşarak çözüldü. Size sevgiyi , ilişkiyi başka öğretmişler. Bu yüzden ilişkilerinizde kaos eksik olmuyor ve sonuç toksik ilişki.
Bir kız seviyorsa eğer çok fedakar olur bir kız seviyorsa eğer çok duygusal sevginin arkasında kalır bir kız seviyorsun gözleri sadece sevdiğini görür başka hiçbir şey görmez
Bildiğimi sanıyordum ama daha öğrenecek çok şey varmış😏 ama kesin bildiğim birsey var o da asla sanıldığı kafar meşgul olmadıkları.
🙂❤️
Kesinlikle doğru tespit! Kadınlar genelde ilgi gösterdikleri kişiye öfkelenir çünkü o kişiden bir şey bekliyordur. Sevginin olduğu yerde duygular yoğun yaşanır, bu yüzden tripler ya da şikayetler aslında aynı zamanda “umursama” göstergesidir. Amaaa eğer bir kadın susmuşsa, işte o zaman işler cidden karışıktır. Suskunluk, artık konuşmaya, anlatmaya değer görmediği anlamına gelebilir. Oldukça tehlikeli bir eşik, dikkatli olun beyler! 💔🔥
Cevap
46Cevap
Her şeyi biliyorum bir erkek ne ister bir erkek ne düşünür bir erkeğin amacı nedir kadın hakkında da her şeyi biliyorum erkek hakkında da o yüzden şu zamana kadar flörtlerimde ne istiyorsam aldım istediğim Bir çok kişiyle flört ettim
Biraz öğrendik biz de acı tecrübelerle kendime güvenirim yani 😇
Merhaba,
İyiliği hak etmediklerini!
Kadınların çok hassas oldukları onları anlamanın zaman alacağını biliyorum gadası
Bu görece doğru bir bilgi. Cidden bazı kadınlar naz, trip, öfke gibi davranışlarda bulunabiliyor; ancak bu davranışlar çoğunlukla kaotik ilişki yapılarına meyilli kadınlarca gerçekleşen reaksiyonlar...
Eğer bu şekilde kötü iletisim kurarsanız akıllı erkeklerin uzak durma olasılığı oldukça yüksek çünkü bu ilişki yapıları bizzat lisans eğitiminde bile psikoloji veya psikiyatri tabanlı eğitim almamış olmasına rağmen bilirkişi gibi ahkam kesen kişiler ve feminizm/maskulizm "cepheleri" aracılığıyla daha da karman çorman edilen bir sosyolojik ayrışmanın etkileridir.
Kısacası dediğiniz doğru, ancak gerçekçi şekilde düşünüldüğü zaman bu tarz reaksiyonlar ile sağlıklı bir iliski kurmanız imkansıza yakın... Bunun yerine olaylara sakince bir gözlemci gibi yaklaşıp güveni ve iletişimi güçlendirmeye odaklanirsanız düzgün bir ilişki kurabilirsiniz.
Buranın aşko kusko mu ne o yapay zekası yerine güçlü iletişimin iliskideki önemi için o3 mini modeli ile chatgpt taraması yaparken en prestijli ve güncel makalelerden sonuçları derlemesini istersen benden çok daha iyi anlatacaktır.
Evet bir bakıma toksik bir davranış. Şu bilgiyi de vereyim hiçbir kadın durduk yere bu tür öfke, kıskançlık, şikayet etme gibi toksik davranışları yapmaz. Karşıdaki erkek onu taktik eder yani davranışları ile bunu kadına yaptırır. Örneğin ilgisizleşir, kötü davranır ve kadında bu durumda o tür toksik davranışları edinir. Etkiye tepki meselesi gibi düşünelim. Bu tür toksik davranışları sağlıklı kafada olan bir kadın bile yapabilir, bunu yaptıran tamamen karşı tarafın tavırlarının toksikliği.
Sorunları direkt anlatmak üzerine düzgün bir iletişim yoksa ortada ve bir tutarsizlik varsa o zaman burada çok nadir durumlar haricinde yine kadın hatalı bir konumda olur... Çünkü trip, naz, öfke gibi şeyler yerine direkt iletişim, stabil rota ve güven zaten sorunu çözmek için çoğu zaman yeterli oluyor. Buna rağmen sorun varsa o zaman kadının haklı olma olasılığı çok daha yüksek.
İki elma düşünelim. Birisi çürüdüğünde bakteriler yanındaki taze elmayı da çürütür. Yani erkek toksik davranışlar sergilemeye başladıysa ilgisizlik gibi, kadında aynı şekilde erkeğe öfkeyle ve soruyla, triple yaklaşır. Aslında bir taraf yapıcı olsa diğer tarafta yapıcı olacak çözüm bu.
Ancak insanlar bir elma değil. Bu örnek bana Adil Yıldırım'ı hatırlattı cringe atak geçirdim 😃 O adam da alakasız örnekler vererek konuyu dağıtıyor ve bence konu hakkında gercekten konuşması gereken psikiyatri profesörleri varken onların gündemde olması doğru değil...
Neyse iki çürüyen elma birbiri ile "doğrudan" etkileşimi olmayan iki ayrı organizma.
Bunu elbette kişisel ve mesleki surecimden dolayı insan psikolojisine akademik ilgi duyan bir bilgisayar mühendisi olarak cevaplıyorum ve bir psikiyatrist en doğru bilgiyi verecektir; fakat burada olaya baktığın zaman insan beyni aslında geçmişin farklı kombinasyonlarını, geleceğin farklı kombinasyonlarını ve günümüzün farklı kombinasyonlarını oldukça kompleks izleyebilme yetisine sahip gelişmiş bir biyolojik doğal zeka sistemidir. Bu sistemde erkek beyni çoğunlukla daha basit yolları bulmaya odaklanırken, kadın beyni ise iki hemisfer arasındaki beyin zarının geçirgenliği daha fazla olduğu için daha kompleks düşünür... Bu yüzden erkek genel olarak analitik ve güç gerektiren konularda avantaja sahipken; kadınlar ise dil, sosyal beceriler ve sanatta genel olarak daha iyi. Bu yüzden ilişki içinde eğer belirsiz tavır sergilerseniz erkegin ilişkideki avantajı nötralize edilmiş olur ve kadın tarafı anlamsızca kafasında kurarken daha sade düşünme eğilimli erkekler için bilhassa yetişkinlikte soğuma nedeni olma potansiyeli yüksektir.
Bu yüzden net yaklaşımlar sergilenirse ilişki ilerleyebilir ancak burada soru detayında talep edilen şey kadın için tek taraflı ve karmaşık hareketlere reaksiyon verilip ilişkinin stres yükünü artırmaya sebep olur
Bu detayları vermeyi çok sevmiyorum çünkü bir psikiyatristin konu hakkında yorum yapmasını daha doğru buluyorum o yüzden tutarlılığı yüksek veriler olsa bile bir kere daha arkasını kontrol edip kritik bir durumda psikiyatriste danismakta fayda var
Karşı cins hakkında bildiklerim, genelde gözlemlediklerimden ve tecrübelerimden öğrendiklerime dayanıyor. Öncelikle herkes gibi onların da kendi iç dünyaları, hassasiyetleri ve hayalleri var. Kadınların duygusal zekalarının daha yüksek olduğu, olaylara empatiyle yaklaştıkları söylenir ve benim de gördüğüm kadarıyla bu çoğunlukla doğru. Çoğu zaman, erkeklerden daha farklı iletişim tarzlarına sahip olduklarını fark ediyorum; yani kelimelerle olduğu kadar, mimikler ve hislerle de çok şey anlatabiliyorlar. Ayrıca, ilişkilerde sevgi ve ilgiye olan yaklaşımlarının erkeklere göre daha derin olduğunu düşünüyorum. Tabii ki bu özellikler kişiden kişiye değişir, ancak genel anlamda, kadınların olaylara daha detaylı bakmaları, duygusal bağ kurmaya daha fazla önem vermeleri ve çoğu zaman daha sabırlı olmaları benim karşılaştığım ortak özellikler arasında.
kadınlara bilgi; eğer sevdiğiniz kişiye sevgi gösterme şekliniz öfkelenmek, şikayet etmek, hafiften zorbalamaksa (bazılarının flört anlayışı bu) eğer o erkeğimiz evinde annesi tarafından da böyle seviliyorsa size dönüp bakmayacaktır. çünkü sevilmediğine inanacaktır. haliyle sizin tam tersiniz olan bi kıza gönlünü kaptıracaktır.
yani karşınızdaki kişiyi eğer doğru okuyabilirseniz o zaman doğru hamleyi yapabilirsiniz. okumak zaman, emek ister. kimsede fazla vakit yok.
Sorundaki fotoğraftaki yakma işi zaten karşı cinle ilgili bakışımı ortaya koyuyor söylerdim de cevabım kaldırılır 😂
Söyle söyle 😅
Nerdeyse herşeyi biliyorum gene de insqnlar beni şaşırtmayı basariyor.. İlginç bir tur..
Güzel filmdi şu görsel :))
Malena güzel filmdi evet
Yönetmenin baya iyi filmleri var bknz Cennet sineması.. Buda iyi sicilya i'gi çekici. :))
Monica var mı filmde?
Cennet sinemasindan mi.. Hayir.. Yönetmenin daha 2. Filmi.. Ama çok başarılı bulunup kült filmlerden biridir.. Monicaya muhtemel o dönemlerde tanımadığı için ulaşamazdi :))
Monica yoksa izlemem 😅
Film monicadan güzel :))
Hiçbir şey Monica'mdan daha güzel olamaz. 😅
Beni ne kadar seviyorsunu izledin mi? Gerard depardiu ile oynadığı
Ben sadece Malena'yı izledim diğer filmleri sadece duydum ama izlemedim. Duruşuna ve oyunculuğuna hayran olduğum bir insan ve kendisini seviyorum.
Çoğu kadın güzellik algısı üzerine yaşiyor beğenmediği insanlara psikolojik baskı yaparak işinden herşeyine müdahale edip iftira dedikodu yaparak gitmesini sağlıyor ben bunu gördüm bakış saygı eğitim hoşgörü sıfır bence doğru değilmi
Hep şey denir ya; sadık, dürüst, ilgili, çok seven, benden başkasını gözü görmeyen biri olsun hayatımda.. Bunların içi çok dolu değil.. Her şartı sağlayınca bile tatmin olmayan, nankörlük eden çok kadın var..
Ben inanmıyorum sizin duygularınıza hepiniz birçoğunuz sahtekar..
Sütten çıkma ak kaşıksınız tabi siz.
Bizdede var öyleleri ama kadınlarda daha çok
Bu kuralları öğreneli 30 yıl oldu öğretmenim
Bilgi tazelemesi yapmak istedim.
Çok da umrumda neyin bittiği neyin tükendiği. Bittiyse defolup gitsin o zaman vakit harcamasın boşuna.
Sen sor ben söyleyeyim? :D
Annem, Anneannem ve 3 teyzem + 3 halam kadinların arasında büyüdüm :D
Aynı şey erkek için de geçerli. İçinde bitirmiş erkek asla bir daha önemsemez, kadının ne yaptığına karışmaz
Her kadın ayrı cins genel bir şey söyleyemiyorum maalesef
Tek bildiğim, hiç bir şey bilmediğimdir.
Sokrates...
İlgi ister güzeldir bazısı çok hoş kokar bazısı doyumsuzdur. Say say bitmez
Çok haklısın ama erkeğinde tükenme hızını artırıyorsunuz. Bardak dolu damlayana yazık olacak
İnce detaylara önem vermezler. Yüzeysel düşünürler..
50 ayakkabısı olsa da ayakkabısı yoktur 😀😀 bunu biliyorum
Kızların daha ince düşünceli nazik kibar güzel sözlü olduğunu biliyorum
Bize sinirlenen kadını bir türlü bulamadık be vişneli çileğim
Sen beni hatirlamadin
Güzel aklımda bulunsun. bende benimle deli gibi kavga etcek kız bakıyorum bunyuzdenmiş
Tabiki bu bilgi sevgililer için geçerli flörtler için değil
Aynen bence de katılıyorum tabiki kesinlikle olabilir mümkün evet
Bir kadının gülüşünü sevin, değer verin, koruyup kollayın, küçük küçük manevi hediyelerle mutlu edin. Siz bunları yaptıkça göreceksiniz ki o kadın size çoktan aşık olmuştur 😊
Peki bebek gibi sev, düşman gibi şey yap da doğru mu :D
Hayal aleminde yaşıyorlar hayatları genel olarak yalanlar üzerine kurulu gerçeklere değil de kendi yalanlarını kendi doğrularını gerçek sanıp öyle yaşıyorlar, değişmez
Hayal demediğin kadar çok şey
Tek bildiğim hiçbir şey bilmediğim
Evet bunu çok iyi bilirim
Neyi merak ediyorsanız
Bazı şeyleri biliyorum
Çok haklısın birde Aslan Burcu kadınıysa
Sevene şans vermiyorlar bunu biliyorum sadece
Karşı cins karmakarışık o yüzden sıkıntılı
Bir şey bilmiyorum çünkü ilişmiyorum pek.
11 yasindaki kiz icinde gecerlimi
Yil 2007
Hırçınlığı severim ve asla kızmam.
Bunu kadınlara has bir durum mu sanıyorsun
Azcbucuk şeyler
Herşeyi
Bi dedikleri diğerini tutmuyor
Mali da var adamı da
Aklına ne geliyorsa
Her şeyi
Ayakta çişlerini yapamıyorlar
İnsan olan düşmandır