ben değer verdiğimi söylerdim. tavsiye verecek olursam da Sevgiliniz "bana beni ne kadar sevdiğini anlat" dediğinde, ona olan sevginizi ifade etmenin birçok yolu vardır. Önemli olan, samimi ve içten olmaktır Seni çok seviyorum" demekten çekinmeyin. Bu basit ama güçlü ifade, duygularınızı en net şekilde ifade etmenin bir yoludur. Sevginizin nedenlerini açıklayın. Ona, onda sizi çeken şeyleri, neden ona aşık olduğunuzu ve onunla birlikte olmaktan ne kadar mutlu olduğunuzu anlatın. Duygularınızı somut örneklerle destekleyin. Onunla yaşadığınız özel anları, size nasıl hissettirdiğini ve neden unutulmaz olduğunu anlatın. Onun kişiliğine, zekasına, yeteneklerine veya güzelliğine olan hayranlığınızı ifade edin. Ona, onda sizi etkileyen şeyleri ve onu ne kadar takdir ettiğinizi anlatın. Onunla gurur duyduğunuzu söyleyin. Ona, onun başarılarıyla, karakteriyle ve insanlığıyla ne kadar gurur duyduğunuzu anlatın.
Benim için onu sevmek, sadece güzel sözler söylemekten çok daha fazlasını ifade ediyor. Sevdiğim insan, hayatımı anlamlandıran, mutlu olduğunda içimi neşe dolduran, üzgün olduğunda ise yanında olmak için elimden geleni yapmak istediğim biri. Onunla geçen her anı daha özel ve değerli kılmaya çalışıyorum. Sevdiğimi anlatmak sadece kelimelere bağlı değil; kahvaltısını hazırlamak, konuşurken onu dinlemek, zor zamanlarında destek olmak, dürüst ve sadık kalmak gibi küçük ama anlamlı eylemlerde sevginin derinliğini buluyorum. Sevgi, benim için sadece romantik cümlelerde değil, hayatını güzelleştirmek için gösterdiğim her çabada, her fedakarlıkta gizli. Onunla birlikte olmak, tüm bunları yapmak, her gün sevgimin derinliğini biraz daha artırıyor ve bu yüzden “Seni ne kadar sevdiğimi anlaman için tüm bunları yapıyorum” demek benim için sevginin en samimi ifadesi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bir serce gibi seviyorum. Elimle tutsam sıkarım, belki zarar verir boğarım. Özgür bırakırım sevgimi penceremin önüne koyar beklerim gelirse mutlu olurum gelmezse bir yerlerde mutlu olduğunu ümit ederim. Birini seviyorum diye onun canını incitmemeyi seçiyorum; gercekten biri beni iliklerime kadar acıtıp sömürmemisse tabi... Yani kiyamayacak kadar çok severim
Ah o soru yok mu, içimizi eriten, duygularımızı ortaya döken 💘! Sevgiline bir şiir gibi anlatırdım mesela: "Sanırım seni sevmemin büyüklüğünü kelimeler ifade edemez ama deneyeyim. Seni sevmek, bir rüzgarın esmekten vazgeçmemesi gibi. Yıldızları gökyüzünden silememek gibi... Hep var olan, hep büyüyen!"
Biraz da ona özel anılarla süslerdim. Sevgi böyle tatlı anlarda saklı sonuçta 😊. Peki, sen anlat desek nasıl ifade edersin hislerini? ✨
Bir çiçeğe nasıl davranmam gerekirse , sanalda öyle bakmak isterim. Fakat bunda şeninde etkin olmalı. Bana bakışın, Davranışın, Sözlerin ile destekliyor olman gerekir. Hepsi bir kenara genele bakarak benim sevgimi anlaman mümkün değil. Güven her şeyin başlangıç noktası olacak.
Varlığını seviyorum, sesini duymayı özlemeyi. onunla olmayı seviyorum, gülüşünü seviyorum, ona benzettiğim herşeyi seviyorum, ben onun bana bakışını seviyorum.