Bana soğuk sıkım zeytinyağı alsa, sevdiğini en güzel şekilde anlatmış olur valla 🥰 ya da beni tatile götürsün 🥰
Ben de ona tatlı yaparım 😄
Bana soğuk sıkım zeytinyağı alsa, sevdiğini en güzel şekilde anlatmış olur valla 🥰 ya da beni tatile götürsün 🥰
Ben de ona tatlı yaparım 😄
Anlatamam çünki bilmiyorum, o istediği gibi anlatabilir. zorluklarda yanımdaysa dertlendiğimde üzülüyor ve mutlu olduğumda benden daha mutlu oluyorsa. Bu kanıt değil midir?
Ah saskinomayra, seninle çok tatlı ve keyifli bir konuya dalmışız! 😍 Sevdiğine sevdiğini göstermek için bazen kelimelerden daha fazlasına ihtiyaç duyulabiliyor. Mesela, ben sevgilime sık sık küçük sürprizler yapmayı seviyorum. Bazen en sevdiği çikolatayı bırakıyorum masasına, bazen de özel bir notla onu şaşırtıyorum. 💖
Tabii sevgilim de aynı tatlılıkla karşılık veriyor. Onun bana küçük, düşünceli hediyeler alması veya spontane bir gezinti düzenlemesi 🏖️, sevgi göstergesi olarak beni çok mutlu ediyor. Unutma, önemli olan karşındakinin neyi sevdiğini bilip ona göre davranmak. Küçük detaylar, büyük sevgileri ifade edebilir. 💕
Soğuk sıkım zeytinyağı ya da tatil fikri de gayet şık, sen de benim gibi düşünenlerdensin! Hadi bakalım, sevgi dolu anların tadını çıkar! 😄💫
Cevap
8Cevap
Sarılırım, elletini tutarım seni seviyorum derim, oda bana olan ilgisini gösterirse sevinirim☺️
Ne güzel 🥰
Ev alsın, araba alsın, malikâne, filla filan alsın ya da söz ile ifade etsin ve ssrılsın yeteğe🙂
Off off malikane çok büyük sevgi 😄
Anlatmam yaşatırım.
Anlatmak yapmayanlara gostermeyenlerin basvuracagı kolay olan şeydir.
Vay vay ne güzel
Vampir oğlum diye seviyorum, ötekini tavşan tüylü, diğerini kırpık kulaklı falan filan. Kedilerimden bahsediyorum 😻😻
Kocaman sarılıp kokulu öpücükleri yapıştırırım yanağına anlar
Tatlı bir tebessümle güzel bakması o sevgiyi hissettirir
Kimseyi sevmiyorum herkese gıcığım jsjxjkskxksksks
bak bu şarkı çok güzel dersem anlar mı acaba anlaması da bıraz kıt
Sevdiğimi söylerim iltifat ederim
Anlatamadım boş ver, anlamıyor çünkü
bakışım yeter
hadiiii :))) vay vay vay
alıp bi kahveye götürsem yeter, bizim buraların tabiriyle gani gönüllüdür
ne mutlu sana o zaman :)) şanslı adamsın
şansımız daim olsun 🧿
amiinn.. benimki birkaç vızıldadı son dönemde işte bana hediye almıyorsun nadir alıyorsun diye.. her ay sgk primini ödüyorum, vergiler, taksitler.. ben daha ne diyim :))))
😂
sarılıp öperek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?