İlişkilerde eskisi gibi olabilmek adına ne yapıla bilinir hikayem ektedir :)?

merhaba, öncelikle iş yerinde 6-7 ay önce bir kız ile arkadaşlık kurdum. fakat ilk adımı kız attı numaramı istedi. tanışma macerası başladı ilk zamanlar şakalaşırdık sürekli tatlı tatlı atışarak 🙂 samimiyet oluşturduk aramızda bu şekilde ilk zamanlar baya ilgiydi benimle hareketlerinden tavırlarından yaklaşımından belli ediyordu Hoşlandığını. Bende aynı şekilde ona karşı ilgiliydim kız farkındaydı. Hafta sonları ve iş çıkışları dahi akşamları iletişimdeydik sürekli bu şekilde baya birbirimizi tanıma fırsatı yaşamıştık. Aradan 1 ay geçti iyice güven konusunda güvenini kazanmıştım eski ilişkilerinden bahsetmişti. Sorunlu bir ayrılık yaşadığını ve aynı durumlarını yaşanmasından korktuğundan bahsedip duruyordu. Kısaca flört kıvamında ilerleme evresine evrilmişti durumumuz. Sonrasında buluşma teklifinde bulundu ve buluştuk bir cafe de o gün harika geçmişti ikimiz içinde karşılıklı iltifatlar göz temasları yakınlaşmalar vesaire. Günü bitirdik eve döndük. Kız için her şey on numara geçmişti sorduğum da tekrarı olmalı buluşmayız tekrar demeye getirdi. Her şey iyi hoş giderken kız kendini geri çekti ve soğukluk girdi araya geç cevaplar vermeye başlaması gibi yazışırken bişeyler olduğunun farkındaydım. Bunun üzerine bende kendimi geri çektim 1 hafta boyunca yazmamaya karar verdim. Beni merak edip sürekli çalıştığım yerden geçip gözlemliyordu beni fakat bir kere dahi neyin var diye merak edip sormadı. Daha fazla dayanamayıp 1 hafta sonrasında tekrardan iletişime geçmeye başladım. Bunun üzerine kızın tavrı ne değişti de tekrar yazmaya başladın diyip ters yapmaya başladı. Kırıldığı belliydi. Fakat sonrasında hiç eskisi gibi olamadı iletişimimiz. Yiyip bitiriyordu böyle sonuçlanması olayın. bir çok kişi bizim birbirimize çok yakıştırdığını söylüyordu. Kız ile arkadaşlığı olan bir abla kız ile konuşup sanki benim haberim yokmuş gibi çocukla bir dene istersen. Ben beğeniyorum kişiliğini karakterini en azından denemiş olursun diyip kızın fikrini almaya çalışmış fakat kız yaş olarak benden küçük çok efendi beyefendi bir çocuk ama olmaz diyerek geçiştirmiş. Her gün onu gördükçe kendimi kötü hissediyorum olucakken bişeyleri batırdım. Beni gördüğünde görmezden gelmeye başlar oldu benimle karşılaşmamak için yolunu dahi değiştirir hale geldi bu durumdan dolayı kendimi suçlar hale geldim. Konuşmaya da çekiniyorum. Sülük gibi yapıştı düşüncesine kapılır diye. Eski gibi samimiyetim olmasını ve aradaki buzları eritmek istiyorum fakat adım atmaya çekiniyorum. Dostane tavsiyelerinizi bekliyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Büyük olasılıkla tekrardan yakınlaştığı dönemde ilgisini çeken kişiyi eleyip dönmek Anladığım kadarıyla fakat. Yaşın bahane olduğunun farkındayım çünkü başında bu durumu bilen biri adım atmazdı. Gün boyu aynı ortamdayız fakat çok nadir denk gelebiliyoruz konuşma olasılığımız baya düşük çalışma ortamında acaba ramazandan sonra buluşma teklifinde bulunup davranışlarından ve tavırlarından ötürü konuşmalı mıyım ne yapmamı önerirsin :)
Güncellemeler
1 yıl
Peki tekrardan iletişime geçip davranışları hakkında konuşmayı deneyip eskisi gibi olabilmek adına adım mı atmalıyım yoksa bana verebileceğin tavsiyeler nelerdir
İlişkilerde eskisi gibi olabilmek adına ne yapıla bilinir hikayem ektedir :)?