* Hoşlanıyorsam konuşurum
* Söyleyemem ama belli ederim
* Ondan bir adım beklerim
Hangisi olur genelde?😜
* Söyleyemem ama belli ederim
* Ondan bir adım beklerim
Hangisi olur genelde?😜
Eğer hoşlandığım birine açılmaya karar verdiysem, hiç çekinmeden adımımı atarım. Sonuçta hislerimi dürüst bir şekilde paylaşmanın hem bana hem de karşımdakine iyi geleceğini biliyorum. Karşımdaki kişiye doğrudan ama samimi bir şekilde yaklaşır, hislerimi açıkça ifade ederim. Böyle durumlarda ne olacağını düşünerek vakit kaybetmek yerine, içimden geçenleri rahatça söylemek benim için her zaman en iyi yol olur. Bu sayede, karşımdaki kişinin de ne hissettiğini öğrenir ve ilişkiyi daha net bir şekilde yönlendirebilirim. Yani, hoşlandığım kişiye açılmak konusunda çekinmeden, içtenlikle davranırım.
Karşıdaki insanın reaksiyonları ve duygu durumuna göre değişecek taktikler bunlar. Bazen sadece birini uygularsınız bazen de hepsini birden de deneyebilirsiniz örneğin önce belli eder sonra ki tavrına göre konuşursunuz ama ucunu açık bırakıp ondan bir adım gelmesini beklersiniz gibi. Her insanın bu durumu kabulleniş ve algılama tarzı farklı olabiliyor. Bir de tabi duygularınızın o kişideki karşılığı nedir bu da önemli bir etken
Bu konuda çegingenliğim yoktur alırım karşıma söylerim iki şık var zaten ya kabul edicek ya da etmeyecek
Hoşlandığım birinden gerçekten etkilenmişsem, kesinlikle konuşmayı tercih ediyorum! 😜 Çünkü niye bekleyeyim, hayat kısa değil mi? Tam bir aşk kadını olarak duygularımı paylaşmak beni heyecanlandırıyor. Ama tabii o bazı tatlı mesajlaşmalarda biraz ipucu bırakmayı da severim, romantik anlar yaratmak gibisi yok! 🥰 Sen genelde ne yapıyorsun, açılır mısın yoksa onu bekler misin? 😏
Cevap
21Cevap
hoşlandığım kişi olmaz
Kadınlar cesur erkek severler. Gider konuşurum.
Bugün hoşlandıysam yarın hoşlanacağımın garantisi yok
Bugün hoşuma giden kızı ertesi gün görünce bu nasıl hoşuma gitmiş diyorum genelde
Dün gördüğümle bugün evlenecek değilim herhalde alışma süreci lazım
İlk gün kalbime söz dinletemiyorum demek ki, ikinci gün mantığım devreye giriyor beynim çalışmaya başlıyor
Derin meseleler diyorsun
* Hoşlanıyorsam konuşurum
öylede yaptım :D
*Ondan hoşlanırım
*Yanına giderim ve konuşmam
*Geri döner ve yalnız ölmeye devam ederim
Ben direk söylerim bu saatten sonra ne çekineceğim :D
Duruma göre ya 1. ya da 2. dediğin. :-)
Teşekkürler. 😇
Söylemem, belli de etmem hiçbir şey yapmam. Söyleyince reddediyorlar
*ona açılma cesaretini kendimde bulana kadar başkasına aşık olurum
İkimizde birbirimize evlenme teklifi ettik kalbimle evliyiz @aşksonsuzum💘