o konularda hiç iyi değilim.. ama illa 1 cevap istiyorsan.. hoşlandığın kişinin ortak 1 yönün olsun ama o ortak yön o hoşlandığın kişinin en çok sevdiği şey olsun ve sende o konuda bilgili ve deneyimli olduğunu bunu ona göster ilgisini çek o zaman o seni merak edip yanına gelecek.. ama gerçekten 1 ortak yönün olmalı.. yoksa senin sevmediğin 1 şeyi onun için sevmeye çalışma yoksa başarısız olun.. ya da önce arkadaş ol sonra onu tanıdıkça fikirlerin değişmezse ve onun da senden hoşlanırsa en önemlisi sevgilisi yoksa belli 1 süre sonra açıl.. ama fazlada 1 meddet umma derim.. ama arkadaş olarak kalsan da 1 şey kaybetmen bence..
Merhaba, Hoşlandığım kişiye açılmam. Kendi kendime uzaktan severim. Fakat açılmak isteyenler için, uzatmanın anlamı yok arkadaşlar. Açık açık konuşun, ya da hal ve hareketleriniz ile belli edin olursa olur..
Eskiden beklerdim ama bir heyecan yok diye dülünüyorum artık söylüyorum en azından ne olucaksa olsun beklemektense sölerim belki boşa beklicem eğer sölersem belki olacağı varsa zaten olur
Karsıma cekerim, bir yerde bulusalım mı derim. Ve, (kahve icerken/yemek yerken vs) senden cok hoşlanıyorum, seninle her konuştugum anda içim titriyor. Içimdekileri sana söylemem için kalbim bana yalvarıyor. Derim :)