Surekli eve cagırmasın bir yerlerde bi seyler yapalım istiyorum?

Adil Yıldırım beyefendinin videolarını bir suredir izliyorum sevgilimin sırtlan Olmadıgına eminim ama surekli eve gelmeni istiyor ben dısarda etkinlik yapmak istiyorum uzun suredir dısarda Bi sey yapmıyoruz belki arada Cafe falan Kısa oturma oluyor ailemle yasıyorum gidip gelmek supheli gozlerle bakılmasına sebep oluyor ben sevgilimin isteklerine yetişemiyorum peygamber devesi gibi yaparken olecek. Ben evlendikten sonra istiyorum zorlamıyor ama az olsa daha iyi olur söyleyince istemediğimi sanıyor benim tek isteğim kaliteli zaman gecirmek istiyorum gecen konusunu actum haklısın param yok bu ara hep evdeyiz dedi ben de baskalarıyla çıkıyorsun beni de cıkar ben surekli eve gelmekten sıkıldım eve gelmek sorun degil her dk olması sorun dedim yanlıs anlıyor tamam yaparız faln dedi dun de agzımı aradı iftara gelsen diye ben iftara gelince ne olacak biliyorum aileme hesap veremiyorum katanlıga kalacagım hava eksi bilmem kaç derece arabası yok ki bıraksın ailem eve gelince ne yaptın vs diyorlar max 4 e kadar dısarda olabiliyorum çok zor durumdayım bu niye böyle oldu ne yapmalıyım ilişki kocu falan yok mu ilişkim yeni değil bu arada

Güncellemeler
1 yıl
Acaba ben isteksiz miyim yoksa çok istiyor diye mi sıkıldım keçi boynuzu falan yicem artık
Surekli eve cagırmasın bir yerlerde bi seyler yapalım istiyorum?