Merhaba arkadaşlar dinen ve etik olarak sizce anne ile oğul arasındaki mahremiyet nasıl olmalıdır benim erkek arkadaşım annesiyle fazla samimi ve açıkçası çok rahatsız oluyorum annesinin sırtını keseliyormuş ve bu adam 22 yaşında yani bana o kadar saçma absürt geliyor ki sizce
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
sınırlar olmalı tabi ki de. Öyle bir ilişki olmaz. ayrıl direk
Öyle mi diyorsun
Anne oğulda olsa sınırlar olmalı kesinlikle anne öyle alıştırmıştır devam ediyordur bazı annelerinde bu hoşuna gittiği için devam ettiriyor
Hayır bir annenin bu durum nasıl hoşuna gidebilir onu da anlamıyorum bide nispet eder gibi biz görüntülü konuşurken bağırarak çağırıyor
Öyle anneler varki buradan yazmak istemem oğluna neler yaptırıyor.
Anne yapamıyorsa sorun olmaz yapacak başka kimsede yoksa
Sağlıklı her insan kendi yapabilir bence kendisi de gayet sağlıklı kocası yapsın niye oğluna yaptırıyorsa
O zaman iş değişir ikisi tek sandım biraz açık yazaydın keşke kim böyle yapıyor
Ne yapmalıyım peki yani 3 yıllık ilişkim hayatımın şokunu yaşadım
Sevgilinmi bu kişi babasıda var mı
Evet sevgilim babası da var
Hatta kendisi böyle ailede yapıldığını falan söyledi anneannesi de sevgilime yapmış falan
Baba bir şey demiyormu belki kötü düşünmüyorlardır
Demiyor demek ki böyle yetişmişler değişik
Anne baba öyle büyütmüş bence ensestlik yok ama pek doğru değil
Olur bence aga samimiyse neden olmasın rnsest yapcak değil ya maq
Ya aq senin sevgilin babasını keselese hoşuna gider mi
Evet
Bu kadarı olmaz. Öyle bir ilişki olmaz. Erkek de olsa annesinden bile etkilenir. Sözümü çarpıtmayın sakın. Böyle bir mahremiyet İslam'da yok ve olmamalı
Bende öyle düşünüyorum etkilenmese bile ahlaki olarak hiç doğru bulmuyorum bende sonuçta bende babamın sırtını keselemiyorum yapmam da
Olmaması gereken bir şey. Hasta olur çok kötü olur. Yarı giyinik şekilde olma ihtimali var ama normal şartlarda öyle bir durum olmaması gerekir
Annesi yatalak olursa da o bakarsa ne yapacaksın ablacım sen
O sağlık durumu bambaşka bir şey öyle bi durumda tabi ki fakat sağlıklı bir insan neden böyle bir şey ister elin kolun var yani
annemi de keselememe laf edecek bi kız olsa hayatımda anında çıkarırdım kusura bakma da anne>sevgili
Aynen annenle çocuk doğurursun artık şu anneci erkeklerden nefret ediyorum ymein ederim bi olgunlaşın ya bide erkek olacaksınız
ya sevgili dediğin hatta eş dediğin bugnü var yarın yok ama annenin hem sevgisi koşulsuz hem sonsuz güvenilir anne biriciktir
Annen senin çocuğun olduğu için hayatında olacak ama o da ölüp gidecek senden önce fakat karın seni sen olduğun için seçen tek kişi
karım beni ben olduğum için değil beni ne olduğum için seviyor. kadınların sevgisi çıkarcıdır.
Annen de çıkarcıdır para kazanmayınca onlara bakmayınca onlarla ilgilenmedikçe seni de sevmeyecekler emin ol
öyle bile olsa anne bebeklikten yetişkin olana kadar emek veriyor sevgili veya eş ise emek falan vermiyor ben 25 yaşındayken hayatıma giren kıza tutup beni o yaşa kadar getiren kadından değerli demem yani
Sen evlenme de başka bir kızın başını yakma cidden
Anne içgüdüsel olarak zaten çocuk doğruyorsa bakmak zorundadır bunu bir lutuf olarak görmen de bilmiyorum tabi ki çok değerli fakat bir çocuğunu dünyaya getiriyorsan zahmet olmazsa bakacak zaten anne baba da öyle
evlenmeyi düşünmüyorum zaten ama hayatımdkai kızlar nedense hep evliliğe sokmaya çalışıyor
tamam da konu şu ben 25 yaşında şu an iyi para kazanan bir erkeğim bugün tanıştığım kızlar resmen bana 0 emek verdiler + geçmişleri de erkek dolu ben böyle bir pozisyonda zaten kendilerini tercih etmiyorum yani başını yakarsın diyorsun ya kızların kızlar asıl benim başımı yakmaya çalışıyor evlilikle
Bu durumda olmanın sebebi de annen çünkü öyle alışmışsın muhtemelen de kendisi başka biri olsa hayatında sınır bilmeyecek kıskanacak 25 yaşına gelmiş maddi durumu yerine gelmiş bir “adamın” kendisinde bir sorun yoksa zaten sevgilisi olur evlenme yolunda olurdu kadınlar kutsaldır siz sadece sorumluluk almayacak kadar acizsiniz kusura bakmayın
Geçmişleri erkek dolu çünkü geç kalmışsın
Aile kuramamanın evlilik istememenin sebebi de annen ve emin ol annesini karısından daha önemli gören biri zaten evlilik sürdüremez bir aile kuramaz yani kendi kuracağın aileyi eşini daha önde tutamayacaksan geldiğin aileyi önde tutacaksan zaten olmaz evlilik istememenin sebebi de bu böyle yetişmişsin
25 yaş mı geç? 18 de mi evlenecektim? mantığın çok bozuk bence ve tabiki doğduğum aileyi önde tutacağım çünkü bana emeği veren bu aile bugün mühendissem iyi kazanıyorsam ailem sayesinde
bence günümüzde evlenmeye değer kadın sayısı az eski kalite kalmadı 70-80 nesli sondu 90 da bozuldu nesil. evlenmek zorunda da değilim hayatımı mahvedeceğime evlenmem daha iyi. boşanmadır şudur budur rezil olacağıma paramı ezerim hayatımı yaşarım
25 yaşına gelmiş ve bu şekilde düşündüğüne göre evet geç senin yaşına gelmiş bir insan bu şekilde düşünüyorsa tabi geç her anlamda
Erkeklerin kalitesine göre de artık artık kalitesi davul bile dengi dengine
Kadın*
yaşın kaç senin? bide geç değil 19-20 lik kızlar genelde düzgün oluyor o yaşlarda bulucam sanırım
Annem değil de bir defa teyzemi yaptım valla her ne kadar şey olsa insan şey oluyor
Ciddi misin peki kadın yaşlı falan değil mi yani nasıl etkilenebiliyorsunuz
Burdan yazamam ban yerim istersen gizliden çıkayım 2dk
Uzak dur arkana bile bakmadan kaç ya tövbe tövbe
olabilir annesi sonucta
Annesi diye duşta o şekilde görmek normal mi görüyorsun sevgilin de abisinin veya babasının sırtını keseleyebilir o zamann 😃
ironiyi anlamadn dimi
Bu konuda anlatacaklarım çok
Şakadır o şaka
Keşke olsa
O kadar porrro ızledim midem bulanmadı. su düşünce iğrenç geldi bana
Duzeldi mi
Dengeli
Derken
Sınırsız
Sıkıntılı bir durum
Ne yapmalıyım
Annesinin Heran gibi bir /50 engel vs büyük bir sağlık sorunu yoksa ve o bunu yapıyorsa durum kötü
3 yıllık ilişki kafam çok karışık