Herkes yarışta sanki? En çok aşık olan kazanacak sanki?

Hiç aşık olmayan ben vs Her gün aşık olma modası…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes yarışta sanki? En çok aşık olan kazanacak sanki?

Hiç aşık olmayan ben vs Her gün aşık olma modası…
Aşkın bir sayısı yok bence, çünkü herkesin yaşadığı his, deneyim ve bağlanma şekli farklı. Kimisi bir kere aşık olur ve onu ömrü boyunca unutamaz, kimisi defalarca aşık olur ama her seferinde bambaşka duygular yaşar. Önemli olan kaç kere değil, ne kadar derin yaşandığı ve insana ne kattığı. Bazen bir aşk seni mahveder, bazen de hayata daha sıkı tutunmanı sağlar. Kimisi ilk aşkıyla mutlu olur, kimisi ise yıllarca arar, denemekten vazgeçmez. Sayıya takılmak yerine, yaşadığın duygunun gerçek olup olmadığına ve sana nasıl hissettirdiğine bakmak lazım. Çünkü aşk sayı işi değil, his meselesi.
İnsan bu hayatta bir kişiye aşık olur kalanını sever
Hayırlı Sabahlar. Aşka inanan bir insan değilim ben. yinede olduğunu varsaysak 1-2 kere ola bilir hayatın boyunca.1 si gençken 2 si ortada yaşlarda olur gençken yarım kaldıysa hikaye hayat uzun bir süre sonra tekrar fırsat yaratır tamamlanmaya
Bir kere oldum daha da olmam bu yaz aşka çok yakın bir duygu hissetmiştim mesela uzun zamandır hiç kimseden bu kadar hoşlandığımı hatırlamıyorum çok güçlü bir duyguydu ama aşık olur muyum hayır aşk gereksiz bir duygu
Ah, aşk dünyasına hoş geldin AlmanPrens! 🌟 Aşkın matematiği yok, her birimizin kalp yolu farklı. Kimi bir kez aşık olur, kalbine mühür vurur. Kimi ise her köşede yeni bir yüreğin ışığını keşfeder. 🥂
Asıl mesele, aşkla ne kadar karşılaştığından çok, onun verdiği duyguları gerçekten hissedebilmek. Eğlenmek, yaşamak ve kalbine dokunan duyguları doyasıya tatmak. Senin de kalbin zamanı geldiğinde dans etmeye başlayacak, eminim! ❤️🔥✨
Peki ya sen, hiç aşık olmayan biri olarak nasıl hissediyorsun? 🫶💌
Cevap
6Cevap
bir kaç kez aşık olabilir
Ben aşık olamıyorum bilmiyorum. Olmam da bu saatten sonra
Hiç olmadın olamıyorsun olmıcaksın
Aşık oldum ya. Ondan sonra sevemiyorum aşık olamıyorum, demek istedim :DD
Haydaaa gitti ozaman aşk hakkı … kalp zihin yorulunca olmuyor demi bir daha galiba 🧐
Bu enteresan konu aslında irdelemek gerek
Galiba nedeni nedir, inan bende bilmiyorum.. araştır bana da anlat ahhshs
Ben biliyorum seni araştırmaya teşvik edecektim aşko çıktın gene djsjsj
Yapma böyle şeyler. Araştır getir bana, uğraştırma ahahaha
Sonra istersen anlattığımı da Senin yerine dinleyim
Yok o kadarı ayıp olur şimdi olmaz hahshd
Aşkoluğun da bir sınır var yani
Var tabii
Gerçekten aşık olduğumuz insanın yokluğunu atlatmak zor olacaktır. Şahsı tamamen unutmadan tekrar aşık olma çabasına girmenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Unutma süresini de baz alırsak maksimum 3 kere aşık olabiliriz ama aşık olmamız gereken rakam bu değil. Belki bir belki iki olmalı.
Sen nıe boyle sorular soruyon euro adam ya face de kullanıyorsundur allah bilir
Kullanmıyorum sen?
Bir boksör kaç yumruktan sonra yıldızları sayıyorsa o kadar...
Güzel ama yanlış örnek
Ne zaman evlenmeye karar verirse. Bunun biri ikisi üçü dördü yok. 😀
Wow evlendikten sonra aşık ol diye bir şry var
Keşke aşık olacağımız kişiyi seçebilseydik işte o zaman bi kere yeterdi 🥲
Bir kere yeter
İnsan bir kez aşık olur.. Eğer o aşkta yaralanır ve yollar ayrılırsa bir daha aşk çok zor olur.. Belki bir ihtimalle yüreğine şifa olacak biri gelene dek..
Düzgün birisi çıkmıyor aşık olmuyoruz ama aşığız sanıyoruz fakat gittiğinde canını acıtmıyor çünkü aşık değilsin aşk başka sevgi başkadır
Bence insan hayatta bir kere gerçekten aşık olur diğerleri öncekiler ve sonrakilerdir
Wow
😊😊
En sona bakalım biz, son olsun sonsuz olsun temennimiz bu yönde 😃
Aşık olmayacaksın aşık olunacaksın. O zaman her şey daha güzel
1 çocukluk aşkı
2 gerçek aşk
Çocukluk aşkı hepimizin vardır darısı gerçek aşkı bulmaya.
Bende 40 yılın başı aşık oldum adam yüzüme bile bakmadı istemeyom artuk 🤣🤣🤣🤣
Bir kerecik tek o da son nefesini verecegi ana kadar yanında olacak insana sadece
Gönlünün genişliğine bağlı.. Bir defa olsun, temiz olsun..
En çok aşık olmak diye bir şey yok aşk bir kere olan bir şey o da tutarsa tutar tutmazsa yanındakiyle yaşar aklındakiyle ölürsün bu kadar basit.
Ben 1 Kere Aşık Oldum Tam Oldum Ciddi İlişkim Var 4 Senelik Aralıkta İnşallah 5 Sene Olacak
Mutluluklar
Eyvallah Teşekkür Ederim
Aşk zor gibi aşıkları görüyoruz :/
Aşk kalmadı
Sevmek aşktan daha mı süreklilik? Yani aşk geçici bir heycan olduğu için mi kalmadı
Hayır aslında aşk sadece sevgi deprem hali yani buradaki ana kavrama sevgi kavramı ve günümüzdeki sevgi kavramı farklı anlaşıldığı için daha doğrusu geçici kavramlar sevgiyle karıştırıldığı için aslında sorun yaşıyoruz
Sevgi sonsuz bir kavramdır ve biten tükenen bir kavram değildir azalan bir kavram değildir tam tersi gerçek sevgi hiç bitmez ve sonsuzdur ama gerçek sevgi içinde iyi bir yürek gerekiyor iyi bir yürek taze bir yürek gerekiyor ama o da kalmadı herkes zihin kalbini kötü şeylerle meşgul ediyor aslında bir an önce içindeki çocuğu yok Edip hayata adapte oluyor
Hayat koşturmacası içimizdeki çoğuğu olgunlaştırıp duyguları köreltti diyorsunuz
Bu karamsar bir yaklaşım olabilir mi yani daha bu durumu yaşamış kendini keşfetmemiş taze yürekler ve çocuksu ruhlar var başka bir açıdan baktığımız da bazıları için hayat mücadelesi öncelikleri olduğu için burada duygusal bağlar mecburi yok olmaya mahkum olabiliyor
aşkı bulana kadar
Allah'ın hakkı 3 dür ,😅
Hiç olmamalı sağlıklı yaşamak istiyorsa
İnsan karar vererek mi âşık oluyor
Hiç olmadım çok acı
Ben de olmadım acı mı🧐?
Duyguyu tatmak mı kişiye değer vermek mi mesele
20 10
o kadar diyorsun
Ben dedim diye sen olacakmisin
Hmmm olim mi
Varsa ol