Kız dini sebeplerden vs sadece konuşarak ilerlemek istiyor ve bunu size başta söylüyor. Baştan vazmı geçersiniz yoksa seninle herşeye varım mı dersiniz?

Kız dini sebeplerden vs sadece konuşarak ilerlemek istiyor ve bunu size başta söylüyor. Baştan vazmı geçersiniz yoksa seninle herşeye varım mı dersiniz?
Cevap
2Cevap
6 yıldır seviyorum arada konuşuyoruz sevgilim değil seviyormu bilmiyorum sevgim tazeliğini koruyor
Niye açılmadın ki?
Zor değil mi 6 yıl beklemek...
Açıldım ama olumlu yanıt alamıyorum bazen beni oyaladığını düşünüyorum
Çok zor ama öyle gelişti
Peki sevgili falan yapiyor mu?
Evet
E niye bekliyorsun ki o zaman? Yani benim tavsiyem uzaklaş ondan ve kendini hazır hissettiğinde senin sevgini hak eden biriyle birlikte ol. Kız gerçekten cepte görüyor büyük ihtimalle çünkü açılmışsın birde buna rağmen seni hayatında tutması saçmalık. Nacizane fikrim 🙃 Bir soru sorsam sorun olur mu? Bu konu hakkında bi erkek fikri almak istiyorum da.
Umutluyum ama bakalım elbette sorabilirsin
Biz sevdiğim çocukla üniversite de aynı sınıftayız. Ve birbirimizden hoşlanıyoruz. Ben 5 vakit namazını kılan, ağır başlı, erkeklerle muhabbeti olmayan bir kızım oda aynı şekilde ağır başlı, hep başı önünde yürüyen ve kızlarla hep mesafeli konuşan bir çocuk. O 5 vakit kılıyormu bilmiyorum ama cumlaları kesin kılıyor. Eğer aramızdaki şey böyle devam ederse büyük ihtimalle bana açılacak. Bende bu ilişki eğer olacaksa temas olmadan olacağını şöyleyeceğim. Sence anlattığım gibi biri bu teklifi kabul eder mi? Yaşlarımız da ben 18 o 20 büyük ihtimalle. Bazen diyorum kimse böyle bir şeyi kabul etmez. Ama sonra da eğer seviyorsa ve ciddi düşünüyorsa kabul eder diyorum. Sence nasıl olur yaa kafam da hep bu sorular...
Sevginin dozu önemli mesela ben kabul edilsem sevdiğim kız tarafından bir şeyler yaşamak isterim istediğim tek kız o çünkü ama bunu ertelemeyi düşünürse buna şiddetle itiraz etmem ve ilişkiyi devam etme cabamı bozmam sonuçta karşılıklı anlayış olmalı ilişkide yani eğer mutlak bir sevgisi varsa olur ilişkiniz böyle düşünüyorum umarım mutlu bir ilişkiniz olur
İnşallah 🤲🏻 sınıftaki yakın arkadaşlarının hepsine benden hoşlandığını söylemiş. Bu iyi bir şey mi?
Bunu herkes yapıyordur ama amaç ne bilmiyorum birilerine söyledi diye iyi bir şeydir diyemeyiz yani burdan tutup değerlendirmek mantıklı değil bence
Tamamdır. Çok teşekkürler. Bu konuda bir erkek ağzından fikir almak daha iyi hissettirdi. Biraz içim rahatladı. Seninde inşallah her şey gönlünce olur.
Afiyet olsun
Çok amin 🙏 bacım ikimizin
Neden senelerce bekliyoruz maniac mıyız senelerce beklemek dindarlığa uymaz bir kere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten ilişkide kişisel değerlerin ve önceliklerin ne kadar uyumlu olduğu sorusunu gündeme getiriyor. Eğer karşındakini gerçekten seviyorsan ve onun düşüncelerine saygı duyuyorsan, belki de denemeye değer, değil mi? ❤️ Sabır ve sevgi bazen harika şeyler yaratır. Ama bu durum seni zorlayacaksa ve uzun vadede mutsuz olacağını düşünüyorsan, bunu dürüstçe konuşmak en iyisi. 💬✨
Senin bu konuda ne düşündüğünü tahmin edemedim, ama haydi anlat bakalım fikrin ne? 😊