DAHA KÖTÜ BİRİ VAR MIDIR?

Eski sevgilimle sosyal medya üzerinden tanıştık. Bir süre sonra sosyal medyadan her önüne gelen kızı eklediğini gördüm ve bu sebepten tartışıp bitirdik. Sonra tekrar karşıma çıktı ve bu defa görüşmeye karar verdik. Bana karşı çok iyiydi kimseden görmediğim ilgiyi sevgiyi gördüm. Ama bu süreçte aynı zamanda aşırı kısıtlayıcı baskılayıcı tavırları vardı. Ama sorun çıkarmadan her şeyi kabul ediyordum çünkü onu çok seviyordum. Onun henüz bir işi yoktu bense kamuda çalışıyorum. Hiçbirini sorun etmedim ki bence sorun edilecek de bir şey değil zaten. Ailesininde maddi sıkıntıları vardı. O yüzden ona maddi olarak tüm desteği ben sağlamaya başladım. Kıyafetleri mutfak giderleri aklınıza ne gelirse. Ve tüm bunları borç batağında yaptım. Yeter ki mutlu olsun yüzü gülsün dedim. Kendimden kısıp ona yardım ediyordum. Devamlı olarak sevdiği yemekleri pişiriyordum ve doymasam bile tabağımdakini de ona veriyordum. Bu süreçte tek bir maddi beklentim olmadı ondan yoldan gelirken bir çiçek koparırdı bana dünyalar benim olurdu boynuna sarılırdım mutluluktan. Beni düşünmüştü çünkü daha ne ister ki insan. Her zaman ona dediğim şey bir odamız olsa eski eşyalarda otursak da mühim değil düğün altın hiçbir şey istemem yüzüğü de gerekirse ben alırım hiç sorun değil sen yanı başımda ol elimi tut benim için kafi. Bunlar laf olsun diye değil gerçekten de yapardım. Eşyaların paranın pulun vereceği mutluluğa inanmıyorum. Ben o eve girdiğimde huzurum varsa daha ne isterim ki. Bana devamlı olarak kızardı sözünün üstüne söz söylememeliymişim kendi fikirlerim olmasına dahi tahammülü yoktu. Bir gün gülerek sohbet ederken ağzıma vurdu kanadı biraz. Aradan iki hafta geçti soğuk soğuk konuşmaya başladı hiçbir sebep yokken. Ve bir gün sebepsiz öfkelendi kollarımı sıktı morardı kollarım. Sinir krizleri geçirdi. Seni öldürürüm gibi bir şeyler dedi. Ve ben seni hiç sevmedim gibi bir çok şey dedi. Ve bitirdi Anlatacak çok şey var biraz bölük pörçük oldu. Ama hala neden böyle oldu anlayamıyorum size bu kadar iyiliği dokunmuş sizi seven birine böyle şeyler yapar mıydınız? Aylar oldu ayrılalı ve ben hala depresyondan çıkamıyorum sürekli ağlıyorum ve hastalanıyorum. Hiçbir şey yokken bir gün öncesinde mutluyken neden böyle yapar insan ve ben hala içten içe onu sevdiğim için yokluğuna bile sadık olmaya çalışıyorum. Büyük aptallık diyebilirsiniz

DAHA KÖTÜ BİRİ VAR MIDIR?