Dideral 40 mg kullananlar sizde etkiler ne oldu. Ben migren için günde 2 kez kullanıyorum lakin kalbim çok çarpıntı yapıyor normal mi 5 gün sonra nörolojiye randevum var ama dayanamıyorum kalbim çok kötü ve sırtım ağrıyor yarın ekg çekmeye gidicem sizce normal mi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
migrenin daha farklı ve doğal çözümleri var ilk olarak bunları denediniz mi acaba hap kimyasal bir yeri yaparken diğer yeri bozuyor
Nane yağı suya damlatıp çektşm fayda görmedim, migren taşı kullandım, naneli şampuan falan hiç iyi gelmedi papatya çayı kantaron çayı hiç işe yaramadılar bildiğiniz doğal kesin çözüm var mı lütfen ben çok kötüyüm dayanamıyprum hayatımı berbat etti migren😢
beni takip edin ilerleyen süreçte söylediklerimi uygularsanız 3 5 aya kalmaz gözle görülür rahatlama elde edersiniz konusalım sizinle ama söylediğim ürünleri kullanmanız lazım
gözle görülür gelişme elde etmek için paraya kıymanız şart bende de sinüzit var nefes yollarım tıkanıyor sinüzitin ne kadar kötü olduğunu migrenden bilirsiniz kardeş rahatsızlık ikisi de
Sinüzütte var bende onunda ağrısını çekiyorum ameliyat olucam dayanamıyorum artık iyi mi olur kötü mü bilmiyorum siz bana önerin ilaçları
ameliyatı nerde olacaksınız?
şehir neresi
ne kadar zamandır sinüzit ve migren var
hangi sinüsler dolu yanak sinüsleri mi baş bölgesi mi
2 senedir var migren
Sinüzit 3 yıl falan oldu yanak sünüsleri önceden çok fazla ağrı oluyordu gülğnce bile ağrıyı elmacıkların orada hissederdim şimdi baş bölgesi ama sinüzit ağrım migren gibi değil atakları hafif oluyor migrende hastanelik oluyorum iğne yemeden kendime gelemiyorum sayıklama evresine geliyorum mesela yarın okul var Allahtan randevum varda okula gitmiyorum yoksa şu an korkardım çünkü çok fazla ses kalabalık ortam bir sürü parfüm koku karmaşası beni o günün akşamı hastanelik eder sınıftakilere defalarca söylüyorum ama dikkate alan yok cidden iyileşmek istiyorum yaşamımı o kadar kötü etkiliyor ki bu migren 😢
geçmiş olsun diyelim size önerilerim bunlar olacak
www.diyanet.tv/.../migren-rahatsizligi-icin-kur
https://www.gokcekmarket.com/urun/ginkgo-kapsul
bu iki ürünü kullanın 3 4 ay sonra kendinizi ölçün ağrılar ve migreniniz tutacak mı azalma var mı bakarsınız
bende de maksiller sinüsler dolu yani YANAK SİNÜSLERİ ağır ağır düzelmeye başladım
afrika sardunya ve bowsellia ürününü kullanıyorum su an daha iyiyim
Çok geçmiş olsun sizede. Teşekkür ederim 🍀🙏🏻
rica ederim sağolun sizede
İlacın yan etkisi olabilir ama bence bir şeyin yok. Tamamen psikolojik o ağrılar, yinede ekg çektir.
İnşallah psikolojiktir bir de kalple uğraşmayayım
Kardiyolojiye de git knk
Gittim nöroloji kardiyolojiye yönlendirdi yazmadan önce onay verdi 2 hafta sonra kontrol ettir ekg çektir dedi ben iyidim ama 25. gündeyim ve şimdi kötü etkiledi kalbim çok çarpıntı yapıyor yarına randevum var bakayım ne diycek doktor
İyi olur umarım
İnşallah ya daha 18 yaşında nelerle uğraşıyorum sosyal hayat kslmadı migren yüzünden sesli ortama giremiyorum 😢