İlişki hakkında yardım?

Birlikte çok vakit geçirdiğim ve gerçekten sevdiğim biri, bana ciddi şekilde mesafe koydu ve artık neredeyse hiç konuşmuyoruz. Önceden çok iyi anlaşıyorduk, birlikte sabahlara kadar çalışıyorduk, okul çıkışı aynı yolu kullanıp uzun uzun sohbet ediyorduk. Hatta bazen ufak tatlı atışmalarımız, birbirimize özel esprilerimiz vardı. Ama ben hiçbir zaman ona duygusal anlamda net bir adım atmadım. Belki de içinde bir şeyler bekliyordu ve ben emin olamadım utandım. Ara tatilde ona ders notlarıyla ilgili çok yüzeysel ve soğuk bir mesaj attım. O kadar samimi olduğumuz biriyle böyle bir şey yazmam çok saçmaydı ama o an üzerinde düşünmeden yazmıştım. Ve o mesajdan sonra her şey değiştiğini düşünoyrum Ara tatilden sonra birdenbire mesafe koydu, gruplardan beni biraz dışlamaya başladı ve eskisi gibi sıcak davranmıyor. Hatta bir kaç gün önce beni Instagram'dan takipten çıkardı. Sanki bir mesaj vermek ister gibi ama ne olduğunu çözemiyorum. Kendi hatamı da kabul ediyorum, belki de daha önce ona karşı bir adım atmalıydım utandım çekindim.

İlişki hakkında yardım?