İlişkiler hakkında yardım?

Ben mi çok detaycı ve zor bir insanım bilmiyorum hep kendimi düzeltmeye çabalıyorum, erkek arkadaşımla biz sosyal medyadan tanıştık ve 7 aydır sevgiliyiz uzak mesafe ilişkisi. İkimiz de olgun ve anlık heves peşinde koşan insanlar değiliz yani ben değilim ve ondan da beklemiyorum. İlk tanıştığımızda bana hemen evlilik ile geldi çok şaşırdım. Yaşımız elveriyor ama maddi durumlarımız elvermiyor. Sonrasında ben tamam moduna girer gibi oldum ama aslında amacım benimde ciddi olduğumu görmesiydi. Sonrasında beni çok üzdü bu konuda. Mesela konu ne zaman açılsa “ya şu hareketin beni soğuttu “ gibi. Birde ben hemen sinirleniyorum fakat boşuna sinirlenmem yani 1. Bir şey anlatıyorsam dinlenilmek isterim haliyle aksi taktirde sinirlenirim 2. En sevmediğim şey erkek arkadaşlarıyla buluşabilir ama buluştuğunda beni arıyor soruyor da hani geçiştiriyor ben bundan hoşlanmıyorum. Bakın ben konserde bile sırf gönlü ferah olsun diye ararım görüntülü. Arkadaşlarımlayken de ararım onu hiç boşlamam. Beni çok kıran bir şey dedi , “arkadaşımın da sevgilisi var onlar normal insan gibi konuşuyor tartışmıyor “ birde beni suçluyor mesela şey diye arkadaşlarımla buluşursam sana vakit ayıramam sonra durum ortada çıkmıyorum buyüzden diyor. Ya ben kabul çok hassas duygusal bir insanım ama bebeğim gibi özenle dikkatle seviyorum. İnanın hani yanıma gelince dizime yatıyor saçlarını okşuyorum yanaklarını seviyorum gününü , hayatını sıkıntılarını anlatmasını istiyorum. Güzel bşr kızım yani hep öyle diyorlar o önce inanmadı benim onu sevebileceğime, maddi sıkıntıları vardı ama benimde var herkesin var. Ben onu bu şekilde sevdim. Ben ondan ekstra bir şey istemedim istemem de beraber olur modunda birisiyim. Fakat bana böyle yapması ve başkasıyla karşılaştırması çok yaraladı ayrılmak istedim sinirlendim çıldırdım. Çok ağladım , astım hastasıyım nefesim daraldı Çünkü çok şey yaptım hiçbirisini mi görmedi yani? Haksız mıyım haksızlık mı yaptım? Abarttım mı ben? Ben onu üzmek istemiyorum hiç böyle bir amacım yok hiç olmadı da …

İlişkiler hakkında yardım?