Sohbeti nasil ilerletebilirim?

Şimdi bir kız arkadaşım var 3 yıldır hoşlanıyorum. Özellikle son 6 ay da bunu iyice belli ettim. Rahatsız oldu başlarda, istemedi mesafe koydu araya bir süre sonra sınıftan biriyle çıkmıştı bu bende çıktığı günden ayrılana kadar sürekli tartıştım bunla. Ayrıldılar, gene tartıştık yani zehir ettim ilişkiyi öyle söyleyim. Aramız daha son 3 aydır çok iyi eskiler açılmıyor. Her şey normal ben hâlâ hoşlanıyorum. İşte sohbet ediyoz falan bana dedi ki beni kız gibi hissettiriyorsun yanında dedi. Exleri hep top gibilermis ki öylelerde onun göremediklerini görüyordum ben exlerinde. Neyse işte kıza her gün yazmak istiyorum, biraz daha sohbet etme yetenegim olsa yazcam ama Sadece iki üç günde bir yazıyorum konu oldukça çünkü aklıma başka konu gelmiyor. En son yazin yapacagimiz tatil ve sınavlardan sonra yapacağımız piknik hakkinda konuştuk. Biraz da ortamda ki kişileri eleştirdik öyle yani. Daha fazla sohbet etmek istiyorum sadece konu oldukça değil her gün edebileceğim bir şey olmalı. Ne tür konular konuşabilirim?
Sohbeti nasil ilerletebilirim?