Sohbeti nasıl sürdürebilirm?

Selam Arkadaşlar, instagramdan bir kıza yazdım. Ilk günler biraz smalltalk yapdık Kız pek ilgi göstermedi ve geri takip etmedi ama Hikayelerime hep bakıyor. Üçüncü Gün Hikayesinde birşey paylaştı bende komik birşey yazdım birden sohbet patladı. Bana sevgilin varmıydı diye bile sordu. Bütün gün yazıştık 4-5 saat. Iki gün geçti aradan ve çok az yazışıyoruz. Mesela sadece Video yolladi iş yerinden bende aynı video yolladım. Öyle en son 2 video yolladım onları gördü ama birşey yazmadı dünden beri. Sizce yine sohbeti baslatim mi ya da bekleyim mi biraz? Sizce ne mantıklı olur?
Güncellemeler
+1 yıl
Bıraktım kızı. Çok uğraştırıyor. Hayatında yeni birisini istemiyormuş. Bende takibi bıraktık dan sonra Profiline çeki düzen verdi ve fotoğraf paylaştı. Bence yalan söylüyor sadece benden pek hoşlanmadı. Neyse 😂😂
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar Kiz kendilinden bana yazdi. Bi süre yeni birisinle tanismak istemiyorum demisti bana bende takibi birakip sohbeti bitirmistim. Simdi 1 hafta sonra bana yaziyor saclarimi kestirdim sana sadece söylemek istedim (ondan önce ben demistim kisa sac yakisir diye). Biraz yazistik yine sohbet devam gidiyor. Sizce nasil davranmaliyim ona ve onun bana yazmasi ne ifade ediyor?
Sohbeti nasıl sürdürebilirm?