Utangaç sakin bir çocuğun benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım aşağı yazdıklarıma bakarsanız iyi anlayacaksınız fikir arıy?

Beğendiğim bir çocuk vardı, ama aramızda onun tarafından bir şey olmayacağını düşündüğüm için hiç o anlamda düşünmüyordum. yemekhanede çalışıyorum o ise yemek yemeye geliyor yani konuşma gibi bir fırsatım olmuyor. Yemek yedikten sonra tepsisini koymaya giderken tak bir baktım bana baktı göz göze geldik ben afalladım biraz. Neyse bir şey yok dedim başkasına bakmıştır gözü çarpmıştır falan dedim boşverdim ama içimde bir kuruntu. Neyse birkaç gün geçti biz molaya çıktık. mola alanımız ortak olduğu için arada denk geliyoruz. Arkadaşlarıyla beraber bizim masanın önündeki masaya oturdular. Bu bana dönük oturdu. Bir baktım arada bana bakıyor gözlerini kaçırıyor falan ben zaten put gibi duruyorum kulaklarım kızarmış falan bir ara göz göE geldik ama öyle utangaç bakıyor ki içim gidiyor falan ben ne yapacağımı şaşırdım ağzımı düz çizgi yapıp gülümsedim sonra hemen gözlerimi kaçırdım. İşte o zaman kıpır kıpır içimde tuhaf şeyler olmaya devam etti dedim aha bana bakıyor hxhxnjxkdjd neyse çok saçma. Bu her yemek yediği zaman sırtı dönük otururmuş, artık yemek dağıtılan tarafa yani bizim tarafa dönük oturuyor mola alanına geldiğinde de bize dönük oturuyor ama bir sorun var ki kaç haftadır benimle gözgöze gelmiyor bakmamaya çalıştığını düşünüyorum ben de utangacım ama bir şeyler hissetmediğimi düşünmesin diye bir şeyleri anlasın diye gözünün içine bakmaya çalışıyorum. Arada gözü değiyor ama Ne yapmaya çalışıyor bu zalımın oğlu şahıs çıkışta da mola alanına geliyorum ama o gelmiyor öyle yıpratıyor ki beni bekle bekle yoruldum. Ayriyetten bugün bir olay oldu arkadaşım mola alanına giderken (mola alanına giderken onların çalıştıkları yerden geçiyoruz) hoşlandığım çocuğu başkasına gülümserken görmüş, bir tane kız ona bir şey söylemiş bu da arkasını dönüp gülmüş sonra önüne dönmüş sonra yine arkasına dönüp gülmüş. Neyse onların yanında çalışanlardan bir tane abi de o kıza az gül az konuş gibi bir şey söylemiş. Ama arkadaşım öyle bir anlattı ki kalbim yanıyormuş paramparça olmuş gibi hissettim. Gözümde bir an ikisi birbirlerindrn hoşlanıyormuş da öyle gülüşüyorlarmış gibi canlandı. Öyle bir kaybetme korkusu bastı ki beni ne düşünüceğimi bilmiyorum. Yardım edin lütfen. Cevap gelmezse yarın da daha uygun bir saatte atıcam tekrar nxnxn 🥺

Utangaç sakin bir çocuğun benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım aşağı yazdıklarıma bakarsanız iyi anlayacaksınız fikir arıy?