Geçmişinizi, daha önceki aşık oldğnz tipleri örnek verebilirsinz, fiziksel ve ruhsal her türlü detay yazarsanız sevinirim, lütfen dslga geçmeyin olayı cinselliğe bağlamayın lütfen, gerçek duygularınızdan bahsediyorum. nasıl bayanlara kapılıp gittiğinizi düşünüyosunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMütevazi,
ağır başlı,
kibirli ve havalı bir görünümü olmayan,
çok aşırı konuşmayan,
iğrenç sesli yüksek kahkahalar atmayan,
bakımlı,
sigara ve diğer kötü alışkanlıkları olmayan
tesettürlü ya da tesettürsüz farketmez (neticede inanç insanın dış görünüşünde değil, içindedir)
dişleri beyaz (bazılarının ki gibi sararmış olması mide bulandırıcı)
Mümkün olduğunca en az lise mezunu (zeki insanları herzaman sevmişimdir)
Dengesizce cevaplar vermeyen, akıllıca konuşan
Erkeklerle laubali davranışları olmayan
Kişiliği oturmuş
böylesi var mı denilince, tabiki var. Zaten anlayamadığım tek şey ; neden kızlar kendilerini bu kadar basitleştiriyorlar?07 Yorumla- +1 yıl
Ben neticede bir erkeğim..
Tabiki onlarca kızla çıkmak, birlikte olmak, ilişkiye girmek isterim. Bu nefsi bir durum. Bunu eminimki birçok kız da erkekler için bu şekilde düşünüyordur. Bu kısmı geçelim...
Peki ya şöyle bir düşünün... Evleneceksiniz.
O kadar çok kızla çıktınız, ilişkileriniz oldu vs. Peki ya evleneceğiniz kızın da bunlar farklı erkeklerle yaşamış olabileceği aklınıza gelmiyor mu? Benim geliyor...
Ozaman ben şunu söylüyorum... Sana özel olan şey güzeldir. Sana özel olan bir şeyin değeri vardır.
Her an elde edebildiğin birşey, asla değerli değildir.
Kızlar ; altın ve demir gibidir.
Altın, herkesin elde edemeyeceği ancak parası olan kişinin alabileceği kıymetli bir taştır.
Demir ise, o kadar ucuzdur ki herkes alır.
Kızlar, altın gibi olmalıdır. Herkesin değil, ona değer veren sevgi veren kişinin olmalıdır.
Ama maalesef şu an baktığımızda, 1 kız belki sadece 1 hafta süren ilişkilerle onlarla erkekle gezip tozuyor. Birlikte olduğu erkekten hakaret küfür herşeyi duyuyor - +1 yıl
ve buna susuyor.
Ailesine henüz eşi dahi olmayan bir erkeğin küfürler etmesini içine sindiriyor.
Henüz yeni tanıştığı erkekle öpüşüp, onun kollarının arasında geziyor. Daha da ileri gidip, oral, anal, vs birçok özelini bununla yaşıyor.
Peki siz kızlara soruyorum ; sence değerin kaldı mı senin? Çünki artık sen, elde edilebilen birisin. Çünki sen, artık o çocuk istediğinde onun istediklerini yapmaya mecbur birisin. Mecbur olmasan bile bu özellerini birçok erkekle yaşadın sen.
Hiç kimse bilmese bile bunu sen kendin biliyorsun. Sen özelini herkesle yaşayıp, herkesin kollarına kucağına yatıp, yanaklarını okşatıp, dudaklarını öptürdün. Herşeyden önce artık farkındaysan kendine karşı bir saygın kalmadı. Çünki paylaşanın çok oldu ve artık altın değil, demir değerindesin. - +1 yıl
Ağzına sağlık diyorum, ama hataları olmuş ve bunlardan dersini almış kızlar için ne diceksn, günümüz, ilişki yaşamamış kızlarn pek bulunmadığı bulunsada ilişki yaşayan erkrğin pek tarzı olmicak kızlar oluyo, illa bişeyler yaşamş oluyo, bunun anlatlması mı hoşuna gider hiç bahsedilmeden o kızla ciddi bir ilişkiye başlamak devam etmek mi
- +1 yıl
Benim tercihim herzaman, yukarıda özelliklerini saymış olduğum kız olmuştur.
Hayatıma da bu şekilde olan sadece 1 kız girdi. Ama ailevi sebeplerden dolayı ilerleyemedi ilişkimiz.
Hayatıma giren diğer 7-8 kız'ın da 7 tanesi ile ilişkiye girdim.
Düşünebiliyormusun. Neredeyse çıktığım tüm kızlar la? Neden yaptın peki diyeceksin?
Bu kızların 6 tanesi kendileri istediler.
Yani maalesef birçok kızın şu an ki durumu. Ama benim aklımda bir değer ihtiva etmiş olan o kadar kızın içerisinde sadece o tek kız. Neden çünki, benim için birliktelikteki en özelini verdi... Vücudu değil, sevgisini. Verilen sevgi kalıcıdır.
Vücut ise, zevki alana kadardır.
En İyi Cevaplar
Öncelikle
Kendi ayakları üzerinde durabilen ve bana hayır diyebilecek biri olmalı
Bana sevdiğini hissettirebilecek biri , her zaman söylemese de , bunu davranışlarından hissetmeliyim
Soğuk kanlı veya telaşlı bir yapısı olabilir
Ama sadakat önemli , sadık bir insanla geleceğe adım atılır çünkü
Mutlaka kendi fikirleri , düşünceleri , savunduğu şeyleri olmalı , ki boyun eğmesin her dediğime evet demesin.
Geçmişi , önemli değil , seviyeli ilişkiler yaşaması tercihim , ama geçmiş geleceği etkilemez benim ilşkimde.02 Yorumla
Cok spesifik bişeyi kişilere soruyorsun, herkes farklı beklentilerde olacaktır muhtemelen ama buıradan kendine nasıl bir çıkarım yapacaksın bilemedim..
Neyse, kadın dediğin bence zeki olur, zeka sahibi insanlar beni etkiler.
Geri kalanı ya kullanılır, ya da kendinden basit erkekleri kullanır ama en iyi anlaşılan insan zeki insandır.19 Yorumla- +1 yıl
Sinir, kriz ani insanlarin kendini korumasiz, yalin davrandigi zamanlardir.
O zamanlar dikkat et ve gozlem yap, sacma konusan, alakasiz cevap veren, uygunsuz fazla tepki veren insan kendini belli eder, bu hayatin her aninda aslinda gorebilirsin, biraz da deneyim gozlrm meselesidir..
vay be yakışıklı kaynıyor burası gene =D
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
26Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. sahsen soyle bisi var ben mesela omrume kadar sevmek istesem yani cok sevsemde sevmessemde tercih ettigimde terkederim hayat benim saglik benim omrum benim hayat benim olduguma gorede kararlar tercihler de size aittir bitirmek isteyen bitirir kabul edilir
03 Yorumla- +1 yıl
yok oyle degil tercih ettiginde bitirmelisin o karsindaki saygiyla kabul etmeli cunku hangi kitapda yaziyorki sen seviyorsan git sevdigini bir omu seve olmaz yani iliskide evlilikte kimse kimseyi zorlayamaz hayat onun karar onundur adam zaten sevmek istese gozunu kirpmadan aldatmaaycak dusun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ilk görüşte aşka inanan biriyim. Zıt karakterli insanların birbirini çektigine inanırım (bu olmadan da "ciddi" bir ilişli olucagını zannetmiyorum). Fiziksel anlam tabiikii her insana göre farklılıklar gösterir. Fakat esmerlere kapılıp gitmişimdir hep :)
01 Yorumla
+1 yılbence aklima hitap eden dünya görüsümüzün yakin oldugu ve birlikte oturup sohbet edebilecegim bir es olsun isterim
fiziksel özelliklerinden cok bunlar ön planda06 Yorumla- +1 yıl
mesele böyle birisinin olmasindan cok.. kafa yapilarin uyusmasi
dünya görüsümüz ayni ien kafalar düsünceler uyusmuyor.
yani bir yerde ariza cikiyor neticede - +1 yıl
farkliliklar iliskiyi alevler.
Ancak suda var.
Farkliliklarin büyük olmasi iliskilerin bitmesine neden oluyor.
Ben birisini tipinden cok görüslerine fikirlerine göre yargiliyorum.. Ancak karsima cikanlar cok cok hayalprest ya da cok hayati ciddiye alan kisiler
yani ikisinin ortasi olmali ki denge mumkun
Belkide ben cok abartiyorum bilmiyorum ama ne olursa olsun insan yüreginde hissetmeli hani konustugu kisiyi - +1 yıl
yani o sicakligi hissetmeden denemek biraz zor geliyor bana acikcasi
+1 yılAn yasanır ve karsilikli frekanslara baglidir bu dediginiz olay. istem disidir Aşk siparis edilemiyor malesef. yurekden geliyor ise olur karsiliklidir dedigim gibi
12 Yorumla- +1 yıl
Ben aşk sanmıştım ama megersem tamamı menfaate dayalı çıktı bu yuzden Inanmıyorum acıkcası aşkın varlıgına. Paran varsa Erkek diyorlar Parasız kaldıgın gundede Adam bile degilsin BEE diyorlar ve bir tekmede onlar atıyorlar... Bunu yasadigim icin artik kendi yolumu kendim ciziyorum. Bu hayat benim dahil olacak olursa hayhay ama oda kendi cabasi ile yurusun elinden tutmak destek olmak gibi seyler beklenmesin. Eee hayat bu Kadin erkek mademki Eşit kendi ayagi uzerinde durup benden beklentisi olmayacak Kadin dediginin...
@erkeksihayvan
@FROZE_
Soru başlığı sizi çağırıyor..010 Yorumlaaçım olm ben :)))
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@erkeksihayvan üzer miyim seni hiç:))
- +1 yıl
:))
+1 yılTesetturlu olmali ya da oda agir olmali taktimi koluna yakismali
06 Yorumla- +1 yıl
Evet bir 5 yil surdu :)
- +1 yıl
Nasip o kadarmis
Hem onun için hem benim için en guzeli buydu - +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılÇirkinler ve mesleği olmayan yazmasın. Asdfsczcj :D
03 Yorumla- +1 yıl
Haklısın tabi. Ben gırgırına yazdım. Sen erkeklerinin kraterlerini istemişsin.
+1 yılaşık olma olayını geçelimde- vakit geçirmek istediğim insan, sempatik anlayışlı ve güvenilir olması önemli bunları taşıyorsa gerisi pek mühim değil
00 Yorumla
+1 yılBana uyum saglamali mesela bayaninda agir basli efendi bir durusu olmasini isterim.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet , ama benden bir kademe asagi olmali gereksiz konusmamali ozunu budaktan sozunu dudaktanda esirgememeli..
+1 yılN ask kaduna sevmek adama yakisisir. bir kadin erkege asik degilse at cope...
05 Yorumla- +1 yıl
bak guzelim erkek sever kadin asik olursa hersey guzel olur kadin asik degilse yatak muhabbwti guzel olmaz ask yataktir sevgi yuvadir...
- +1 yıl
sevgi gercekten neydi sevgi emekti. biri senin icin caba gosteriyorsa surekli bu sevgisindendir...
+1 yılKendi ayakları üstünde durabilen güzel kızlar hep tercihim oldu bugüne kadar
02 Yorumla- +1 yıl
İki tarafında kaybedecek bir şeyi olmayınca birbirinden daha kolay vazgeçebiliyorlar :/
Yaş gurubum olsaydın, sana güzel bir paragraf yazardm:)
06 Yorumla- +1 yıl
Iyi bakalm...
Bence ilşkide her şey karşılklıdır ve samimiyete dayalıdır. Isteklerim güzel, çekici kız diyor ama tecrübelerim fazla güzel olmayan kızların kendini daha çok geliştirdiği. Odun olmamalı, Sporla ilgili olmalı, Sanat karşı soğuk bakmamalı, biraz deli dolu olmalı. Kısaca boş bir insan olmamalı. İlgi, alaka ve sadakatten zaten bahsetmiyorm bile. Bir insan eşini aldatıyosa ben suçu önce karşı tarafta ararım kısaca. Zaman geçirmekten zevk alınmalı, saate bakma ihtiyacı hissetmemeliyim. Beraberken anı yaşamk yerine telefonu elinden düşünmeyen sağa sola yazan, face, twitter, instg... gibi şeylerle mutluluğu sürekli kendinden uzakta kişilerde arayan biri olmamalı:) kısaca derlemek gerekirse bunlara dikkat ederim 👍
+1 yılöncelikle dürüst olucak yalan konuşmucak sözünün arkasında olucak ne olursa olsun sevdiğine sadık kalıcak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılBenim hiç sevgilim olmadı ama edelim ahlaklı bayanları severim
02 Yorumla- +1 yıl
Nasip
mesleği olan güzel hanım hanımcık hatunlarla ciddi düşünürüz :)
02 Yorumla
+1 yılYaşlar uyuşsaydı belki etkilemek için yazabilirdim :)
00 YorumlaSipariş alır gibi soru sormussun :)
03 Yorumla- +1 yıl
Görünüme önem vermiyorum diyen herkes yalan söylüyor bence. Şahsen ben genel olarak beyaz ten uzun siyah sac ve iri gözlü kızları nedense diger kizlardan önde görüyorum. Sonra da bu kizlarda duygusallik değil gerçekçilik ariyorum. Yani hayaller aleminde yasayan ve aşırı duygusal olan bir kizla 2 gun dahi yanyana duramam. Kısaca hepsinin ortak özelliği görünüm olarak beyaz ten siyah saç iri goz ve gerçekçi yapida olmalariydi
Namazını kılsın yeter
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. selam hanfendi ben aşık olmam
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı. gülüş dokunuş bakış :D gerisi hikaye
00 YorumlaNe zaman normal olucaksınız.
05 Yorumla- +1 yıl
tamam ölesini arayalım ama yakışıklı kendine güveni de olsn, yakıştrsnlar yanımıza, kötü bişey mi bu, erkekler de güzel hoş kültürlü oldu mu hiç bana yakışıyomu yskışmıyomu diye düşünmüyo, kızı hoş tutayıöm illaki sever diye düşünüyo galiba, öyle olmuyo işte herzaman, bu konulara takık olan bir kız belli özellkler olmadı mı etrafında dön dur yine yetmiceksn
+1 yılGenelde açık ve netim direk soylerim
05 Yorumla- +1 yıl
Hanim kadın olacak diksiyonu düzgün fedakar
- +1 yıl
Uğraşıyorum açıkçası da çok nazlisiniz arkadaş :)
+1 yılBeni de ilgilendiren soru soraydın ya :(
00 YorumlaKültürlü
00 Yorumla
+1 yılUzun boylu olacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılsempatık
02 Yorumla- +1 yıl
samımıyete önem verıyorum bırde gülüşe
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Heyyy yakışıklı, mesleği olan, ağır abi erkekler, nasıl bir bayanla ciddi düşünüyosunuz, aşık oluyosunz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler