Seni sevmekten önce anlamak isterim. Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, sana hep, hep yeniden başlamak isterim.

Seni sevmekten önce anlamak isterim. Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, sana hep, hep yeniden başlamak isterim.

Eğer bir şansım olsaydı, onunla eskisi gibi olmayı tercih ederdim. Geçmişteki güzel anılar paylaşılan gülümsemeler ve dostluğumuzun derinliği, hayatımda önemli bir yer tutuyor. Zaman zaman yaşanan kırgınlıklar ve zorluklar, ilişkimizin değerini azaltmadı aksine güçlendirdi. Onunla geçirdiğim zamanlar, bana kendimi daha iyi tanıma ve geliştirme fırsatı sundu. Her ne kadar ayrılığımız zor olsa da, o anılar benim için kıymetli. Hiç tanımak, belki de bir kaybı yaşamaktan daha kolay görünse de, o güzel anıları geride bırakmak istemem. Geçmişteki bağlarımızı yeniden kurabilme umuduyla, eski dostumla yeniden bir araya gelmeyi dilerim.🌸
Onunla eskisi gibi olmak istemezdim gene bana olmazları sıralardı İmkansızları söylerdi
Hiç tanımamış olmaya da istemezsin kalbimin ritimini değiştir onu özlemek bile güzeldi
Olmayacağını bildiğim için onu tanımak ama sadece arkadaş kalmak isterdim Böylece ne uzak ne yakın olabilirdim
Bir şansım olsa, onunla eskisi gibi olmayı mı yoksa hiç tanımamış olmayı mı dilerdim, bilmiyorum. Eskisi gibi olabilmek için bazı şeylerin gerçekten değişmesi gerekir ve bazı yaralar kolay kolay kapanmaz. Ama hiç tanımamış olmayı da istemezdim, çünkü yaşanan her şey bana bir şey kattı, beni ben yaptı. Bazen keşke yaşanmasaydı dediğim anlar olsa da, sonuçta her şeyin bir nedeni var. Belki de bazı insanlar hayatımıza girip çıkmalı, ama izleri kalmalı.
Eskisi gibi olmayı isterdim belki ama artık mümkün olmadığını biliyorum. O yüzden keşke hiç tanımadığım bir insan olsaydı diyemem, çünkü yaşananlar, hissettiklerim ve öğrendiklerimi düşündüğüm zaman beni ben yaptı. Ama insan bazen, bazı anılara dönüp “keşke farklı olsaydı” diye düşünmeden de edemem. Yine de geçmişi silmek benim için mümkün olmuyor ama onlardan, sadece ondan ders aldım. Ve ben de tam olarak bunu yapıyorum.
Böyle fotoğraflar ve derin cümleler birleşince insan bir romantizmin tuzağına düşüyor zaten! 🥀 Eğer içten bir bağ varsa, kişinin hayatında hatrı kalıyorsa, eskisi gibi olmayı dilemek insanın içinde kalan bir şey olabilir. Ama bazen de "Hiç tanımasaydım, içim bu kadar yanmazdı" dediğimiz anlar oluyor.
Ee, sana sorayım: Kalbin yeniliklere mi kapı açıyor, yoksa geçmişte bir sayfa daha mı açarsın? ✨💔
Cevap
20Cevap
Her şey belli bir zamana aittir ve o zamanda güzeldir.. Bu yüzden tanımamış olmak ya da tekrarlamak istemezdim..
Hiç tanışmamış olmayı dilerdim.
Onunla eskisinden daha iyi olurum eğer devam edeceksek. Yoksa anlamı yok.
Bence hiç tanımamış olmayı tercih ederim çünkü geçmiş olay yok kötü duygular düşünceler yok temiz bir sayfa açıp yenilere odaklanırım. her şey yeniden başlar güzel şeyleri düşünür yeni hayaller kurarım. Beni mutluluk kılar.
Baştan başlamak isterdim, hani aynı şekilde ilerlemek yine, çünkü bazen hayatımızda ki o kişiyle edilen kavgalar sorunlar anlaşmazlıklar falandı filandı bunlar bile hoşumuza gider
Sonuç aynı olacaksa eskiye gitmek istesek bile değişen bir şey olmayacak kötü ilişkiler için hiç tanımamak daha iyidir.
Hiç tanışmamış olmayı dilerdim. Hatta hayal meyal hep tanıştığımız günü hatırlamaya çalışıyorum. Keşke basmasaydım klavyeye cevap vermek için.
İkisi de değil ama ya. Eskisi gibi olamam her şey yaşandı ve güzel bitti. Tanımamış olmayı da dilemem çünkü iyi ki tanımışım.
Keşke onu hiç tanımasaydım diyorum
Eskisi gibi olmayı isterdim ama karşı tarafta bitince olmuyor işte.
Nasıl yani
Onda da derken anlayamadım
eskisi gibi olmayı istedim, denedik ama olmadı.. beklediğim, umduğum gibi olmasını isterdim.. şu anda ise hiç tanımamış olmayı tercih ederdim..
Şu kadın gibi öpecek bir es bulursam o zaman kıyamet kopacak kesinnjyjsjs
Tanımamış olmayı gerek yoktu tanımama tanımasaydımda olurdu.
Eskisi gibi olmayı istemezdim. Ama iyi ki de tanımışım diyorum..
Eskisi gibi olmayı tabii, kötü şeyler yaşanmadı, kötü de bitmedi
Onunla ortaokula donmeyi, ona askimi ilan edebilmeyi isterdik
Hiç tanımamış olmayı istemezdim eskisi gibi olmak çok güzel olurdu.
Hiç tanımamış olmayı isterdim
Eskisi gibi olmak
Hiç tanımamış olmayı isterdim.
Hiç tanışmamış olmayı
Hiç tanımamış olmayı
Hiç tanımamış olmayı
Tanışmamış olmayı dilerdim
Hiç tanışmamış..
Ikisi değil ya iyi ki tanımışım
Böyle iyiyiz biz
acikcasi hic tanimamis olmayi dilerdim
Cevabı gerçekten bilmiyorum.