Çok güzeller bi süre kaldım Kıbrıs'ta her yerini gezdim. Biraz daha dursam belki sevgili yapardım. Teşekkürler ederim dediğim zaman "Hiç Bişey " derlerdi çok hoşuma giderdi.☺️
Gayet güzel farklı bir aksan farklı kültürler kendini nasıl yetiştirdiğine bağlı kıbrısta kendini kumara alkole vurmamışsa gelenek görenek bilen bir hanımefendiyse gayet güzeldir :D
Böyle kızlar olduğunu bilseydik kıbrısı tekrar almaya gelirdik
0
14 Yorumla
Soran
1 yıl
Göç yaşandı haberin yok mu?
Kıbrıslı ailelerin Anadolu'ya göçü, tarihsel olarak önemli bir olaydır ve özellikle 20. yüzyılın ortalarından sonra Kıbrıs’taki siyasi ve sosyal durumun etkisiyle gerçekleşmiştir. Kıbrıs, Osmanlı İmparatorluğu’nun bir parçası olduktan sonra, 1878 yılında İngiltere'nin yönetimine geçmişti. Bu dönemde hem Türkler hem de Yunanlar, adada bir arada yaşamışlardı. Ancak, 20. yüzyılın ortalarına gelindiğinde Kıbrıs'ta ciddi siyasi gerginlikler ve çatışmalar yaşanmıştı.
Kıbrıslı Türklerin Anadolu’ya Göçünün Sebepleri: 1. *Kıbrıs’taki Siyasi Çatışmalar*: 1950’lerde ve 1960’larda, özellikle *Enosis* (Kıbrıs’ın Yunanistan’a katılması) hareketi ve sonrasında yaşanan *Kıbrıs Türkleri ve Rumları arasındaki çatışmalar*, Kıbrıs’taki Türk nüfusunu zor durumda bırakmıştı. Bu durum, Kıbrıslı Türklerin güvenliğini tehdit etmişti.
2. *1974 Kıbrıs Barış Harekatı ve Sonrası*: 1974 yılında yaşanan *Kıbrıs Barış Harekatı*, Kıbrıs’ın kuzeyinde Türk askeri müdahalesini başlattı. Bunun sonucunda adada ciddi bir ayrımcılık oluştu ve Kıbrıs’ta Türkler ile Rumlar arasında fiziksel sınırlar çizildi. Bu durum, özellikle Kıbrıslı Türklerin çoğunun evlerini terk etmesine neden oldu. Göç, Türkiye'nin güney bölgelerindeki illere doğru gerçekleşti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
karaktere göre değişirr
Konuşmaları çok tatlı ayrıca İngiltere pasaportu varsa tadından yenmez.
Fake çıktı.
https://tr.pinterest.com/pin/811140582909730117/
Karadenizliyim kıbrıslı hiç kız tanımadım ama resimdeki iyiymiş.
Çok güzeller bi süre kaldım Kıbrıs'ta her yerini gezdim. Biraz daha dursam belki sevgili yapardım. Teşekkürler ederim dediğim zaman "Hiç Bişey " derlerdi çok hoşuma giderdi.☺️
Gayet güzel farklı bir aksan farklı kültürler kendini nasıl yetiştirdiğine bağlı kıbrısta kendini kumara alkole vurmamışsa gelenek görenek bilen bir hanımefendiyse gayet güzeldir :D
Böyle kızlar olduğunu bilseydik kıbrısı tekrar almaya gelirdik
Göç yaşandı haberin yok mu?
Kıbrıslı ailelerin Anadolu'ya göçü, tarihsel olarak önemli bir olaydır ve özellikle 20. yüzyılın ortalarından sonra Kıbrıs’taki siyasi ve sosyal durumun etkisiyle gerçekleşmiştir. Kıbrıs, Osmanlı İmparatorluğu’nun bir parçası olduktan sonra, 1878 yılında İngiltere'nin yönetimine geçmişti. Bu dönemde hem Türkler hem de Yunanlar, adada bir arada yaşamışlardı. Ancak, 20. yüzyılın ortalarına gelindiğinde Kıbrıs'ta ciddi siyasi gerginlikler ve çatışmalar yaşanmıştı.
Kıbrıslı Türklerin Anadolu’ya Göçünün Sebepleri:
1. *Kıbrıs’taki Siyasi Çatışmalar*:
1950’lerde ve 1960’larda, özellikle *Enosis* (Kıbrıs’ın Yunanistan’a katılması) hareketi ve sonrasında yaşanan *Kıbrıs Türkleri ve Rumları arasındaki çatışmalar*, Kıbrıs’taki Türk nüfusunu zor durumda bırakmıştı. Bu durum, Kıbrıslı Türklerin güvenliğini tehdit etmişti.
2. *1974 Kıbrıs Barış Harekatı ve Sonrası*:
1974 yılında yaşanan *Kıbrıs Barış Harekatı*, Kıbrıs’ın kuzeyinde Türk askeri müdahalesini başlattı. Bunun sonucunda adada ciddi bir ayrımcılık oluştu ve Kıbrıs’ta Türkler ile Rumlar arasında fiziksel sınırlar çizildi. Bu durum, özellikle Kıbrıslı Türklerin çoğunun evlerini terk etmesine neden oldu. Göç, Türkiye'nin güney bölgelerindeki illere doğru gerçekleşti.
Benim ailemde o gelen ailelerin içinde
şu an nerde yaşıyosun
Antalya, ve adana ya yakın bir ilçe de
Hım alanya gazipaşa 😂
Bilemedin
o zaman antalyayı karıştırma
Sen mersin adana arasındasın
Biraz uzağa gittik Ulukışla taraflarına. Adana yolu üstü
Antalyaya gelip gidiyosundur o zaman arada
Manavgattaydım geçen yaz
Güzeldir ama alanya kemer kalkan tarafı daha güzel
Antalya merkeze ya da diğer tarafa geçseydin bu vücudu mutlaka görürdüm 😂
Anladım
3 hafta önce kıbrıstaydım öyle ahım şahım bi güzellikleri yok şahsen normaller
Hoşlandığım kişinin ne ırkı ne memleketi ile ilgilenmem. Hoşlanıyorsam hoşlanıyorumdur.
Bakımlı görünüşüne önem veren kendini önemseyen sempatik bir kadın olması yeterli benim gözümde.
Karadenizli olarak daha önce hiçbir Kıbrıslı tanımadım
Kız kızdır Farkı ne olsunki, Her insan birbirinden farklıdır.
Konuşma aksanlari çok hoşuma gidiyor
konuşmaları çok tatlı:)
Hiç tanımadım kıbrıslı bir kız
Gaçaman kurtulaman kıprıs polisinden
Gayet iyilerdir
Ateş gibiler yakıcı alev alev
Kurtlac sütlaç karisimi
Bu kıbrıslıysa bişey diyemem
Hiç gitmedim görmedim de
Bal cibi hatunsun uşağum
çok tanıdığım yok ama iyiler diye duydum
Sütlaç gibiler😂😂