Sorsan hepsi benim gibi temiz ve iyi bir kızı istiyor tamam eyvallah ama bunun karşılığına hiç bir şey veremiyor çoğu erkek çoğu erkeğin daha doğru düzgün bir işi yok arabası yok evi yok falan niye ben bunları istediğimde kötü oluyorum düzgün bir kadınım ki düzgün bir hayat hak ediyorum dimi erkek kadın farklı diyor bu erkekler ee o zaman bunları istemekle hakkım yok mu ayrıca çok gördük fakir erkeklerle evlenen kadınları sonu çoğu zaman şiddet ile bitiyor neden çünkü erkek sinirden stresten karısına yükleniyor normal tabi geçim çok zor bıktım artık bu erkeklerin iki yüzlülüğünden yeminle
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kendi her haltı yıyıp bir şey yasamsmiş kız ıstıyor , kendısı m*ymun gıbı ama Rus manken gibi kız ısteyıp turk kızını kotuluyor😂
Her türk kızı aynı değil bu bir ikide rus kadınlar kaç partner değiştirtiyor onlara sıra gelene kadar haberleri yok ama zavallıların
Evet çok iki yüzlüler bide önlerine gelen her kızla birlikte olurlar sonra ben bakire kız istiuorum derler
O zaten ayrı bir mesele ama konu şu an ben düzgün bir kadınım düzgün bir hayat istiyorum oysa işi gücü evi arabası olması şart bakire kadın almak bu kadar kolay değil işte olmamalı da kimse kusura bakmasın ama öyle
Senin meslek ne
Valla katılıyorum sana neden durduk yere onları seçelim bir şey olması lazım karsiliginda
@Ruhkix ben öğrenciyim şu an inşallah kaptan olacam
Erkekler istiyor ki bakire ve temiz kız bana gelsin ama ben bunun karşılığına bir kuruş bile vermeyeyim
@Ruhkix Erkekler kadınlarının mesleğine bakmaz erkek kadın farklıdır canım
@soran evet bide hani kendileri temiz ve bakır olmuyorlar ona ramen istiyorlar
Dediğim gibi o zate ayrı bir mesele kendileri bakir mi değil kendileri iyi bir karaktere sahip mi değil ee o zaman bari evi ve iyi bir geliri olsun buda mı olmasın mal mıyız enayi miyiz neyiz biz burada halbuki hakkım bu çünkü kaliteli ve düzgün bir kadınım heba olmak istemiyorum işte
Zengin adamin talebi olur kuru kuruya bekareti var diye alıp kadın yapmaz😂
Zaten*
@soran haklısın bende katılıyorum
@Ruhkix geneli bekarete bakıyor sadece
Kac zengin tanidin da konusuyorsun ya
Yorumumu siler misiniz buradan yanlislikl soru soran sanmistim
@Ruhkix Erkeklerin beyini farklı çalışıyor erkeklerin doğası farklı bu bir gerçek canım
@Ruhkix knk bütün çevrem zengin oldugundan biliyor olmayayım
Evet bakireyim ve heba olmak istemiyorum bu yüzden bunun karşılığına bir şeyler bekliyorum tabikide
@soran haklısın ona göre birini bul bence
Öyle de çok zor bacım kime denk gelsem fakir üstelik karakteri yok bari çalışkan biri olsa ilerde iyi bir yere varırız diyorum ama o da yok ya yokta yok
Zengin adamlarin talepleri cok olur bekaret isteyebilirler ama tek kriter o olamaz diyorum bende cunku her kiz zengin istiyor artik fark yaratman gerek bu yalnizca bekaret olsa bir sekilde beraber olup yolu verir kizin akilli olmasi gerek rakip cok
Şu an bir oğlanla tanışıyorum asgari ücret alıyor tamam sorun değil ama resmen bana sende çalışırsın diyor veya ailemle yaşarız gibi imalarda bulundu ayrı eve çıkacağız diyor aynı zamanda ama güvenmiyorum çünkü geçim zor işte
@Ruhkix bir şey soracam da milyarderler den bahsetmiyoruz farkındaysan normal zengin insandan bahsediyoruz nerde rakip çok bir çoğu kız bulamiyor evlilik için
Zengin kriterin doktor mu senin iş adamı mı😂😂😂 hahahah sesli güldüm
@soran sende çalış bir şey olmaz ama ailesiyle yaşanmaz
Bulamaz tabi kiz mi biraktilar ilerde hic kriter bile olmayacak maleaef
@Ruhkix Elbette o dediğin erkeklerde var ama erkeklerin çoğu zenginliğe bakmaz daha çok bekaretine giyimine kuşamına ailene karakterine önem verir
Erkeklerin doğası farklıdır
@Ruhkix zengin kriteri kişiden kişiye değişir ama bizim bahsettiğimiz normal zengin insan tutupta milyarder demiyoruz hani ufak bir şirketi falan olsun arabaları evleri yeter
@Ruhkix Ne alaka ben öyle bir şey mi dedim konuyu nereye gerdin sanırım anlamıyorsun beni ve dediklerimi hatta anlamak bile istemiyorsun
@Ruhkix bence sen erkeksin de neyse
Bu dedigin kriterde ki kisiler ortalikta her bakire bulduguma hallenen sonra bakire bulamiyoruz diye yakinan tipler😂😂 dedigim gibi daha cok ararlar
Bencede erkek çünkü bir kadın böyle saçma sapan konuşmaz
@soran bencede
@Ruhkix Vallah kim ne yaparsa yapsın ben allaha ve adaletine inanıyorum ki zaten genelde hep öyle bitiyor hikayeler kim neye layıksa onu alıyor bunu hep görüyorum ülkenin yarısını götüren erkek bakire kız bulduğunu sanıyor ama yanılıyor sadece bilmiyor zavallım dediğim gibi eninde sonunda herkes hak ettiğini buluyor aksini görmedim bu yaşıma kadar öyle işte
Kaybolun ben evli barkli kadinim sizin gibi cahiller ile munakasa ediyorum😂 zengin adam güzel kız ister düzgün kadın ister yalnızca bakire diye kadını yapmaz bunu anlamaycak bilinctesiniz herkes bir zamanlar bakire idi bir lütufta degil
Umarım çapul birini bulursun ya bakire diye zengin adam ariyormuş😂 yazık
@Ruhkix senle ugrasmayacam biz ne dersek tersini diyeceksin birde kadın olduğunu düşünmüyorum ondan kaynaklı uğraşmaya gerek yok o yüzden iyi günler
Daha da dusunme senin yasin kadar yasanmisligim vardir benim emin ol bide bana ogretiyor😂
@Ruhkix Abi sal burayı ya erkek olduğun o kadarı belli ki senlik bir durum yok ben burada kızlarla dertleşiyorum
Dogrulari soyluyorum caninizi neden acitti😂 yorumumu siler misiniz ya soran sil bi zahmet
@Ruhkix Canımı acıtan bir durum yok çünkü saçmalıyorsun buradaki sorulara bakınca zaten anlaşılıyorlar çoğu erkeğin nelere dikkat ettiği çoğu erkek bakire ve iyi olsun istiyor gerçek bu
Ama işte bakire ve iyi bir kızı öyle bedavaya alamazsınız buda bir gerçek
Tamam böyle devam edin ne diyim simdi sizi alacak olan dusunsun alirlarsa tabi😂😂😂
Gercekten o kdar cahilsiniz ki hayret ile okuyorum yorumlari
@Ruhkix Evet gerçekleri söylediğim için cahilim aynen aynen
Hayatta hicbir sey yasamamis gormemis evliligin sadece kadında bekaret ile erkekte maddiyat üzerinde döndügünü sanacak kadar cahilsiniz
Zengin bir adam bulursanız ya da herhangi bir insan ile evlenirseniz bu son dedigimi net anlayacaksiniz