Aksini iddia etmeyin öyle. Neden?
Yani neden de aranmaz ama... Açık olmak varken neden işte... kaba da olmayın patavatsız da ama açık ve net olun insanlara.
Aksini iddia etmeyin öyle. Neden?
Yani neden de aranmaz ama... Açık olmak varken neden işte... kaba da olmayın patavatsız da ama açık ve net olun insanlara.
Sen kadınların gözünden yorum yaptın. Bende sana erkeklerin gözünden Türk kızları nasıl kişilerdir onu söyleyim. Hepiniz paragöz olarak yetiştirilip ananız daha ufaklık tan bu konuda sizi yetiştirmeye başlıyor zengin koca bulun diye. Siz zengin ve size köle olup tapacak erkek arıyorsunuz.
Şimdi durum böyle olunca erkekler de size yani Türk kızlarına karşı öyle konuşuyor. Sor bakalım bir erkeğe yabancı kızları ile konuşurken türk kızlarına yaptığı muameleyi yapıyor mu. Siz paraya biat eden nesilsiniz. İstiyorsunuz her şey hazır gelsin bana köle olsun akşam çiçek getirsin. Yok öyle dünya.
İnsanlar kötü değil. Kızlar böyle ayrıca görüşüm alakasız değil sorduğun soruya bir cevap. Erkekler neden böyle diye.
Net olunanın senin nezdinde kaba ya da patavatsız bulunmayacağını kim belirleyecek, sen mi?
İşine gelmeyen her şeye patavatsızlık ya da kabalık diyeceksen, erkeklerle işin olmasın, git kendi hayal dünyanda yaşa yavrum, gerçek dünya sana göre bir yer değil.
Öncelikle öyle biri değilim, ama sevdiğim kız öyle birisi, işine gelince kedi gibi tatlış, işi bitince hayalet oluyorum onun için, gerçekten sinir bozucu bir durum, net olamıyorlar, değişik bir psikoloji
Çünkü gerçekten sevilmeyi ayırt edemiyoruz. Sevildigimizi zannediyoruz Z en ufak ilgi göstergelerini aşkla sevgiyle karıştiryoruz. Halbuki aşık erkek 50 metre öteden belli ediyor kendini ama inanılmayacak şeylere inanmak istediğimizde inancak olur olmaz şeyler yaratıp kenidimiz düşüyoruz sonra yine kendimiz ağlıyoruz
Söylemek istediğini anlıyorum her kıza aynı davranmamalarindan aklı olması gerektigi yerde olan kızları takmamalarindan elinin tersiyle itmelerinden , nerde değer vermeyeck saçma sapan kadınlar var onlari baş tacı etmelerinden bahsediyorsun. Bunun sebebi çok basit. Birincisi erkekler akıllı kadınlardan korkarlar ve uzak dururlar ugrasmazla kendilerinden uzaklaştırırlar. İkinci sebebi de dertleri akıl değil çoğunun derdi menfaatleri, kimden elde edebiliyorlarsa o cikarları onlara dil döküp değer vermeyi seçiyorlar , yani tamamen al gülüm ver gülüm. O yüzden çok takılma farklı bir erkek illa ki bulursun. Tek tük de olsalar varlar hâlâ umut var 😂
Cevap
11Cevap
karakter meselesi
Açık olayım mı? Kızlardan öylesine nefret ediyorum ki türlü itlikler planlayıp duruyorum mesela motorla yol verip tam geçerken üstlerine sürüyorum bazen teker yapıyorum hatta sonra kahve falan taşıyan vea marketten çıkan kisi elleri dolu kapıyı açıyorum sonra bi anda bırakıyorum küt ediyor. Selam bile vermiyorum hiçbirine zaten geçinemiyorum da sadece erkeklerle çok muazzam geçiniyorum onlarca hatta bi davet versem rahat 100 150 kişi gelir. Ama kızlarla selam bile vermiyorum. Kanlarınızı içmekle ilgili fantezilerim var ama asla yapmam merak etmeyin. Küçük itlikler yetiyor
E açık bir insanım ben sahte değilim inanmazsan diğer konularıma da bak. Yani şunu anlatmak istedim herkesin açık açık söylemesi iyi olmaz ve evet alayınıza düşmanım
Kendiminkini de içiyorum votkayla güzel gidiyor:)
Ama ben şundan bahsediyorum: toplumdaki bireylerin sahte maskelerinden yok bende diyorum. Ne kadar kötü biri de olsam gosteriyorum kendimi diyorum
Zevk meselesi:) bazen isime yarıyor sevmedigim insanların önünde yapıyorum biri bayılmıştı hatta kan tutuyordu gördükçe bilerek yapıyordum kaçıyordu benden gördüğü yerde ebehehehehehehehehe
Bana yaptıklarını duysan bi bardak da sen istersin valla.
Yanlışsa yanlış umrumda değil:) istedim ve yaptım
Istediğim de bu zaten;) başka türlü mutlu olunmaz bu hayatta. Kafası kırık deli picin tekiyim kimse bana yaklaşmasın. Zaten arkadaş ne ise yarar ki? Habire arabayla biyerlere bırakırsın motorunu ister verirsin sigarani otlarlar sürekli bozulan eşyalarını tamir ettirirler borç para alırlar kavgaya cagirirlar falan... kızları boş ver selam bile vermiyorum bu platform dışında hiç konuşmuyorum marketteki kasiyerle bile konuşmuyorum
Neyse geceniz de yüzünüz gibi ışıl ışıl olsun hanımefendi şimdi senin soluk borunu ağzımla koparmadan defol!
Bende bu şekilde her kılığa girebiliyorum:) im so mean i make medicine sick!
Sizinle sohbet etmek güzeldi sanki. Teşekkür ederim iyi geceler
1. Mi 2. Mi sonuncusu mu? 1. Ve 2. Normal konuşma tarzım sonuncu yazdığım da size nezaketen teşekkürler ve iyi geceler demem.
Ya ne bilim şu anda En seviyeli tartışmayi veya sohbeti (adına ne denirse) yaşadım galiba bu forumda ama yine de duramıyorum nefret işte naparsin hitler için yahudiler ermeniler için türkler neyse benim için de kizlar o...
Insanlar zaten yeterince kötü değil mi? Kötüye karşı kötü olan iyidir. Bakın daha fazla sizi sıkmak istemiyorum çünkü bu seviye hoşuma gitti. Zorlamaya gerek yok ben böyle geldim böyle giderim. Kimseyle de isim yok burada nefretimi kusup rahatlıyorum yoksa dışarıda insanlara kötü şeyler yapıyorum. Bu aptal düşüncelerle dolu kafam. Bunlari yazarken falan beynim bi an elektriği kesiyor gibi sol alt köşeye doğru hızla git-gel oluyor ama kafam falan sabit tabi gözüm kayıyor gibi ama anlamıyorum. Yani benim elimde değil ben de bu şekilde saklıyorum. Daha uzatmaya gerej duymuyorum. Sorunuz varsa dinlerim. Yoksa iyi geceler dilerim
Bi ara çok sevdim herkezi herşeyi. baktım zarar ediyorum; bıraktım... biliyor musunuz bi şeyleri dusumeye basladim. Yani normalde bu konuları konustugum kişiler beni daha da sinirlendirirdu ama sizle konuştuktan sonra bi şeyleri sorgulamaya basladim. Teşekkürler
Hı şöyle diyim. herkese de iyi olmayın elbet yani herkese melek gibi davranmayın tabii ki. Bunu kim yaparsa yapsın bir kötü onu çabuk zedeleyebilir. Herkese de kötü olunmaz. Herkes aynı değildir. Yani siz ya hep iyi, ya hep kötü olmayın. Gerekene iyi olun fazlasını verip üzülmeyin. Kötülerden uzak durun. Sevgisiz insan yeşeremez. iyi duygular da güzeldir.
Şartlar neyi gerektiriyorsa öyle davranıyorum ister iki yüzlü olsun adı ister başka bi şey beş yüzlü de olurum on beş yüzlü de orası bana kalmış hem tek taraflı kabahat aramak masum değil kızı erkeği aynı bunun.
İşlerine gelmiyor kötü niyet tamamen.
Benim 20 Ayrı yüzüm var bazen iyi bazen kötü bazen değişik, Bazen Kaba, bazen Efendi. Önemli nasıl olduğundur. Kız konusuna gelecek olursakta, beyinlerini Birakmış Alık Avanak olduklarını düşünüyorum bunu söyleyen kızın bile en az 10 tane yüzü vardır bu da S#lakliklarindan Kaynaklanıyor...
Bu soruya gerçek bir cevap bulabilirsen banada yaz mutlaka 😀 bu arada kız erkek farketmiyor geneli böyle maalesef..
Tamam sakin. 😀
Acik ve net oldugum bir hikayeyi paylasiyorum.
Annesi yalan soyledi, ortaya cikardim, kiz benden ayrildi.
Hikaye bu kadar.
oku tekrar sor
Katılıyorum ama olmazlar. İşine nasıl gelirse öyleler
Tüm kozlarını oynamıyorlar. Biz daha açık yalın yaşıyoruz bence hata da yapıyoruz. Kozları tek tek çıkarmak lazım.
Benimde öyle. Erkekler güzel olan hiçbir şeyin kıymetini bilmezler. Ama gelip burada öyle kız yok diye ağlarlar. Sahtekarlar. Gerçektende iğrenç
Kafayı bu meselelere verince sorunlar çözülmüyor daha çok rahatsız eder. Erkekler keyfinde ve gram düşünmüyorlar sen niye düşünesin? Haketmiyorlar. Kendini yıpratma bunlar için
Sabri abi bir sakin ol çözeriz bu ekonomide her türlü insanlarla karşılaşabilirsin sakin ol ama
Vıeyyyyyyyyyy
Ben de çok şey istiyorum ama imkan yok kimse yok
Biraz gülelim bu duruma söylenecek en güzel şey yeni bir krem çıkmış
Ya gece gece sipariş misin sayısal mı senin gibi bir tane olacak biliyor musun böyle başımı ağrıtacak bazen iyi geliyor
Eeeeeeeee
evet ikiyüzlüyüm çünkü bu çıkarlarıma hizmet ediyor.
Ben gayettte 10 numara delikaıyım baskası skmde degil inanmayan varsa ida skmde degil lannnnnnnn
Heekesin iki yüzü vardır
Bazen abartıyorlar ama dediğim gibi hepimiz iki yüzlüyüz
Sohbet etmek ister misin
Olabilir. Nickler de ikiyülülük sonucu. Ama tahmi ettiğin gibidir nickim. Burada ikiyüzlülük değil olanı net ifade ediyorum
Niyet baştan belli olsun da sonra ikiyüzlü çıktın olmasn😂😂😂
Neyi sormaz anlamadım
😂 Bazen soruyorlar😂😂 hayal etmek güzel
kızlardan öğrenmişlerdir
Erkolar yetoo
İkiyüzlü derken neyden bahsediyorsun?
Yalan söylemek iyi değil evet
Kadını erkeği fark etmez hocam
Çünkü insan en doğru kelimelerle konuşursa etrafında bir tane insan kalmaz, insan da buna göre hesap yapıyor, öyle konuşuyor
Korkaklar çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?