Erkek arkadaşımı öfkeyle engelleyip terk ettim, ertesi gün aradım?

Erkek arkadaşımla tek sorunumuz geçmişte olan iğrenç bir ilişkisinde bana bunu normal bir durum gibi anlatmasiydi ve benimle kıyas konusu yapmasiydi. Ben de kendimi değersiz hissettiren biri olduğu için zaman istedim ama o ya dağınık kafanı ve psikolojini toplar dönersin ya da sen bilirsin, zaman veririm dedi ve bana hakaret eder gibi cümleler yüzünden zaman da istemiyorum o halde hoşçakal diyip bitirdim. Ben engelleyince o da engelledi. Ertesi gün psikolojik olarak travma geçirdim. İntihar düşüncesi , hayal kırıklığı, hala ona olan aşkım. Kendimi durduramayip onu aradım. Açtığında eğer devam edeceksek geçmiş geçmişte kalsın seni çok seviyorum bir anlık öfke ile yaptım dedim. Zamana bırakalım dedi ve hala engellerimi kaldırmadı. Sanki ayrılmam için fırsat bekliyormuş gibi. Psikolojim bozuk deseydin beklerdim ama bir gün müydü sadece istediğin dedi. Sizce çok sevdiğim aşkın peşinden gitmeli miyim. Zamana bırakırsam vazgeçecek diye korkuyorum. Yüz yüze konuşmak için gitsem çok mu aşağılık olurum

Erkek arkadaşımı öfkeyle engelleyip terk ettim, ertesi gün aradım?