Kendisiyle yaklaşık daha 2 aydır sevgiliyiz ama seneye hazır olacağını ozamana kadar birikim vs yapacağını söylüyor ama ben evlilik için henüz çok erken olduğunu söyleyince kavga cikartiyor ayrilmalimiyim napiyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Merhaba canım sevgilinin evlilik konusunda bu kadar aceleci davranması ve seni zorlaması, ilişkiniz için bence ciddi bir sorun işareti. Henüz 2 aylık bir ilişkide evlilik konuşmak ve bu konuda ısrarcı olmak, hem senin hem de ilişkiniz için sağlıklı değil. İşte yapabileceklerin:
1) Sakin ve Açık Bir Şekilde Konuş:
Öncelikle sakinliğini koru ve sevgilinle açıkça konuş.
Evlilik için henüz hazır olmadığını, ilişkinizin daha çok zamana ihtiyacı olduğunu net bir şekilde ifade et.
Evliliğe karşı olmadığını, ancak bunun için acele etmenin doğru olmadığını anlat.
Kendi endişelerini ve düşüncelerini paylaş. Örneğin, Henüz birbirimizi yeterince tanımadığımızı düşünüyorum, Evlilik için daha fazla zaman ve deneyime ihtiyacım var gibi.
2) Sınırlarını Belirle:
Evlilik konusunda seni zorlamasına izin verme.
Bu konuyu şu an konuşmak istemiyorum veya Bu benim kararım ve buna saygı duymanı bekliyorum gibi net ifadelerle sınırlarını çiz.
Sürekli evlilik konusunu açtığında, konuşmayı sonlandırabileceğini veya uzaklaşabileceğini belirt.
3) Ortak Bir Nokta Bulmaya Çalış:
Evlilik konusunu tamamen reddetmek yerine, gelecekle ilgili planlarınızı konuşmayı teklif et.
Örneğin, Birkaç yıl sonra evliliği tekrar düşünebiliriz veya Öncelikle kariyerlerimize odaklanmak istiyorum gibi.
Birlikte hedefler belirleyerek, ortak bir gelecek vizyonu oluşturmaya çalışın.
4) Kendine Zaman Tanı:
Sevgilinin baskısı altında karar verme.
Kendi duygularını ve düşüncelerini anlamak için kendine zaman tanı. Evlilik konusunda acele etmenin, ileride pişmanlığa yol açabileceğini unutma.
5. İlişkinizi Gözden Geçir:
Sevgilinin bu kadar aceleci ve baskıcı davranması, ilişkinizin geleceği hakkında ciddi soruları gündeme getiriyor.
İlişkinizde karşılıklı saygı, anlayış ve güven olup olmadığını değerlendir.
Sevgilinin seni dinlememesi ve kendi isteklerini dayatması, uzun vadede mutlu bir ilişki kurmanızı zorlaştırabilir.
6) Profesyonel Yardım Almayı Düşün:
Eğer sevgilinle aranızdaki iletişim sorunlarını çözemiyorsanız, bir ilişki danışmanından yardım almayı düşünebilirsiniz. Danışman, size sağlıklı iletişim kurma ve sorunlarınızı çözme konusunda yardımcı olabilir.
7) Ayrılığı Değerlendir:
Eğer sevgilin seni dinlemiyor, zorlamaya devam ediyor ve ilişkinizde mutsuzsan, ayrılığı değerlendirmekten çekinme.
Mutsuz bir evliliktense, yalnız olmak daha iyidir.
Kendi mutluluğunu ve geleceğini düşünmek en doğal hakkın.
Önemli Not:
Evlilik, hayatının en önemli kararlarından biri. Bu kararı verirken acele etme ve sadece kendi iç sesini dinle.
Kimsenin seni zorlamasına izin verme ve kendi değerlerinden ödün verme.
Unutma, mutlu ve sağlıklı bir ilişki, karşılıklı saygı, anlayış ve özgür irade üzerine kuruludur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
2 aylık ilişkide evlilik konusu açılması erken ya tamam evlenmek istiyor seviyor falan ama bu konunun bu kadar erken açılması korkutuyor insanı bence ya. Yani 2 aylık ilişkide ne kadar birbirini tanıyabilirsin doğru insan olup olmadığını anlarsın ki hemen evlilik konusunu açıyorsun…
00 Yorumla
1 gün, 1 hafta, 1 ay bile uzun süreyken gelecek senenin planını şimdiden yapmayalım de. Niyetinin ciddi olması beni sevindiriyor, ben de seni seviyorum ama akışına bırakalım şimdilik de. Beraber gezip tozmaya, yemeye, içmeye, birbirimizin daha çok tanımaya vakit ayıralım. Eğer sonraki seneye kadar hala daha içimizdeki sevgi/aşk tazeyse ve evlenme niyetimiz devam ediyorsa, seneye sene başında hazırlıklara başlar nişanı yapar, yaza doğru da evleniriz de.
Böylece sene başına kadar 9 aylık bir süre kazanmış olursun. Bu süre içinde de sen de bir karara varırsın artık.
011 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel açıkladınız. Ama bence yine de bir kadın ekonomik olarak bağımsız olmadan ya da en azından kendine yetecek kadar geliri olmadan bu tarz işlere girişmemeli
- 1 yıl
@Busedemir9898 Türkiye gibi bir ülkede ne ekonomik bağımsızlığı her kadın mı çalışacak. Senin kafa evlilik kafası değil. Evlenince çekilmezsin. Yol yakınken çocuğun başını yakma. Kararsızsında ne yapacağını bilmiyor sun.
- 1 yıl
Haklısın elinden geleni yapıp en azından kendi gelirini sağlamak varken böyle manipülasyonculara boyun eğip hayatı kendimize zindan etmeliyiz. Ayrıca her insanın kendine yetecek kadar ekonomisi olmalı çalışmak sadece erkeklere has bir şey değil. Özellikle de bu zamanda hiç değil.
- 1 yıl
Yaa bırak yaa. Sen ve senin gibiler yüzünden çoğu kız sadece maddi yetersizliklerden dolayı kendine zulmeden eşine mecbur kalıyor. Ben memur olsun demiyorum. Ayrıca memur olsa bile çalışma saatleri aynı. Sadece erkek memur olunca eşi sanki iş saatlerinde onu görebiliyor mu yoksa erkeğin mesaisi bitiyor üstüne tatil ve para alıyor kadının hiçbir zaman mesaisi bitmiyor bir de eşinin şöyle böyle yapmazsan sana para vermem sözleriyle uğraşıyor. Sizin evlilik kafası dediğiniz kafa erkek kadını yönetir mantığı. Oysa evlilik birbirini yönetmek değil. Hayatı birlikte paylaşabilmektir. Evlilik efendi köle ilişkisi değil. 2 kişilik birtakım oyunudur. Siz ve sizin gibiler umarım size haddini bildirebilecek kişilere deliler gibi aşık olursunuz. Eminim ki o zaman hatalı olduğunuzu değişmeniz gerektiğini anlayacaksınız. Tabii erkekliğinize sahip çıkıp o kişiyi sizi dinlemiyor diye sevgi adı altında katletmezseniz.
- 1 yıl
Bu arada siz beni tanımadan direk sen şeylerin böylesin diye beni yargılıyor bile olsanız şunu belirtmek isterim ki ben sizi tanımıyorum dolayısıyla şahsınıza bir sözüm yok. Ben sadece sizin mantığınıza ce düşünce yapmıza yorum yapıyorum. Sizin gibi sende evlilik kafası yok sende gibi ön yargılı yorumlar yapmıyorum.
- 1 yıl
Can Bey maalesef artık hayatın gerçekleri ile yargı dağıtmak aynı şey olmuş
- 1 yıl
@Busedemir9898 Ekonomik özgürlüğünü kazanmak her kadının isteği bu devirde erkeklere güvenmek maalesef çok zor fakat bazen de kadersel şeyler vardır sen ekonomik özgürlüğünü kazanmadan olmaz diye diye insanları reddedersin sonra ekonomik özgürlüğünü eline alırsın o zaman karşına biri çıkmaz. Yani bir şey isterken diğer şeylerin önünü kapamamak gerekiyor.
- 1 yıl
Evet bu yüzden en azından çabaya saygı gösteren birini bulmak gerek. Ekonomik özgürlük yoksa bile sırf parasal üstünlüğü var diye de ezecek biri olup olmadığına da dikkat edilmeli. Öyle herkes yok çekilmez tabii. Ama bazı kişiler cidden çok itici ve profesyonel yalancılar.
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenelim hemen demiyor Niyetim. Ciddi diyor … sen de o vibe ben de yok diyorsun …. İletişimle bu durumları kavga etmeden irdeleseniz zaten ya erkenden nokta koyar ya da daha güçlü şekilde devam edersiniz…
Ama kavga öfke konusu varsa adamda büyük sorun
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy canım ya, bu tatsız bir durum gerçekten. 🙈 Daha sadece 2 aydır sevgilisiniz ve evlilik gibi ciddi bir konuyu hemen bu kadar erken düşünmek belki de ikiniz için de biraz acele olabilir. Onun heyecanını ve isteğini anlıyorum ama sen kendini henüz hazır hissetmiyorsan bunu net bir şekilde ifade etmen gerekiyor. Hem bu kadar kısa sürede birbirinizi tanımak bile zor… 🫂
Kavga etmek çözüm değil, kendi hislerin konusunda dürüst ol. Onunla sakin bir şekilde konuş, "Birbirimizi daha iyi tanımaya ve zaman geçirmeye ihtiyacımız var" gibi ifadelerle derdini anlat. Eğer bu konuda sağlıklı bir iletişim kuramıyorsunuz ve sürekli bir baskı hissediyorsan, uzun vadede bu ilişki seni mutsuz edebilir. Biraz durup ilişkinizi gözden geçir bence... 💭20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılAçık açık söyle yazık hayal kurmasın bari
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBenzer durumu 3 sevgilimle yaşadım. Bu konuyu konuşmak için daha erken dediğim halde evlilik planlarını anlatıyorlardı. Sonuçta benim için 'evlenmiş olmak' saygısızlığa tahammül etmeye değecek kadar önemli bir konu değil.
Haliyle her seferinde ilişkiyi bitirdim çünkü bu kadar önemli bir konuda kendi isteğini bana diretip benim isteklerime saygı duymayacak biri, ileride kim bilir başka hangi önemli konularda benim isteklerime saygısızlık yapacaktı.
Aynısını yapmanı tavsiye ederim. Önemli konular ortak kararla alınmalı, diretmeyle olmaz.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yıl3 ayda bile bir adam kendini net bir şekilde belli edemezken 2 ayda evlilik düşünmek çok gereksiz geldi bana ne bu acale? Biraz tanıyın birbirinizi sonra evlenince Allah korusun kötü bir davranışını yakalarsın kendini suçlarsın ona uyup onu tanımadan erkenden evlendim diye
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.
s 1 yıl2 aylık ilişkide evlilik teklif adamdan hayır gelmez 😀😀
Evlilik bu kadar basit bir sorumluluk değil.
Ayrıca evlendiniz diyelim, 1 aya da çocuk ister bu adam😀
Sana uymayan adamla evlenip hayatını karartmak zorunda değilsin 😀 uyaralım da, sonra bana kimse uyarı yapmadı deme)10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAyrıl kesin manyaktır o. Bnmki 6 günlükken başlamıştı baskıya hadi aileni ara söyle bekliyorum filan. Bir cacık olmaz öylelerinden. Şöyle düşün sen ona uygun biri değilsen o ne yapar sence o bu konu hakkında ne düşünüyor. Bence şu an yaptığı gibi baskı kavga büyük ihtimalle ileride fiziksel ve psikolojik şiddetle çözeceğini düşünüyor. Ayrıca sen de haa neden 2 aylık adama seneye kadar bekleyelim diyorsun seneye kadar bekleyelim demek evet seninle evlenirim demek. Demeliydin ki önce birbirimizi tanıyalım 2 ay tanışmak için çık kısa olmaz. Sen evet demişsin ona da manipülasyon kalmış.
Hala kendini iyileştirememiş ya da hasta olduğunu bile farketmeyen o psikopattan ayrılmak için ne bekliyorsun?24 Yorumla
Cevap sahibi1 yılA pardon o seneye kadar birikim yaparız filan demiş. Bu da şu demek seni garantilemek istiyor. Yani garantilemek değilse hiç uğraşmayalım gibi. Bence güven sorunu var özgüveni eksik o yüzden sana da güvenemiyor gibi. Bence kesin bir dil kullan. Evlilik kararı verilip hazır olmak için beklenmez. Hazır olunca evlilik kararı verilir. Bu ikisi çok farklı ve önemli şeyler. Yine de sen bilirsin.
Cevap sahibi1 yılAyrıca erken deyince bile (yani sırf sözünü kabul etmek yerine karşı durdun diye) kavga çıkaran biriyle gerçekten bir ömür doğru iletişim kurup anlaşabilecek misin? Kendi dediğinin yanlış olma ihtimaline bakıyor mu seninle empati kuruyor mu görünüşe göre hayır. O bir efende sende her şeyi direk kabul edecek köle değilsin (köle olmadığını bildiğine eminim o seni nasıl görüyor bilemedim). Bunu unutma lütfein
Cevap sahibi1 yılUmarım arkadaş için her şey çok iyi olur.
Gizli Üye(25-29)1 yılÇocuk hemen evlenelim dememiş ki seneye demiş. Seneye daha çok var ne olur ne biter Allah bilir
İki ay kısa bir süre ama sevgilin hemen yarın demiyor şartlar iyi giderse tanıyınca belki seversin. Yani demek istediğim birbirinizi kırmaya gerek yok boşuna kavga etmeyin birbirinizi tanımaya uğraşın olmazsa ayrılırsınız...10 Yorumla
1 yılevlilik insani degilsen ayril. cocuk seni sevmis. ciddi olduğunu göstermek istiyor sanirim. zaten 1 sene sonrasina olan bir sey. sanki gel haftaya nikah dairesine gidiyoruz dermis gibi sormuşsun. oyalama bu cocugu bosuna
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılO seni seviyorsa zaten seni zorlamaz veya bunun için seni zorlamaz söyle daha yeni tanıştık ve ben böyle buldum evleneyim havasına girmek istemiyorum birazdaha zaman tanı bize birbirimizi daha iyi tanıyalım daha güzel vakitler geçirelim evlenmenin bir acelersi yok de kendini açıkca ifade et seni anlaması lazım eyer anlamıyorsa kesin evlenmek için sevgili arıyordur bulunca evleniyim diyordur
00 YorumlaEvlilik zorla alınacak bir karar değil. Hazırlık yapacaksa şimdi de yapabilir. Ama iki ay çok kısa bir zaman. Aileinin iliskinden haberi var mı erkek arkadaşın hakkında ne düşünüyorlar bunu da değerlendir. Ciddi işlerde çok yönlü düşünmen lazım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
1 yılMuhtemelen birini kıskandırmak için seninle evlenip ona göstermek istiyordur. Ya da ikinci ihtimal seninle bişiler yaşamak istiyor o yüzden de evliliği kullanarak kandirabilecegini sanıyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı.
1 yıl2 aylık süreçte kimseyi tanıyamazsın daha çok çok erken, her şey denildiği ya da gösterildiği gibi olmuyor. İstemiyorsan istemiyorum de kendini de hiçbir şey için suçlu psikolojisine sokma.
20 Yorumla
1 yılaman ha, evlilik öyle canım istedi diye karar verilecek bir şey değil arkadaşına kanma, hayatının en önemli kararı bu, senelerce beraber olduğun insanı bile tanımıyor olabilirsin evlilikte belli olur mahvolursun
00 Yorumla
1 yılSeneye hazır olacağını söylemiş.. o zaman gelene kadar çok şeyler değişedebilir. Sadece gözlemle bakalım.
30 Yorumla2 ayda birbirinizi hemen tanıyabildiginizi sanmıyorum, ayrıca neden acele ediyor bunun bir açıklaması olmalı. Eğer sen bu fikre sıcak bakmıyorsan evlilik işini ertelenebilir zamanla daha iyi olacaktır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. 2 ay bence erken. Insanlari evlilige götüren beyindeki başka sıvılar da neden olabiliyor. Sonrasini hic dusunmeden. Evlenirken sadece sevdim demeyin, mantik da arayin
10 Yorumla
1 yılBenim de gözüm korkardı açıkçası. Bu kadar aceleci olması acaba bir duygudan veya yaşantıdan mı kaçıyor diye düşündürür. Aklında ki sorular bitmeden o yola girmemen daha iyi olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. 1 sene sonra demiş. zaten akışa bırak nasip bu işler belki o vazgeçecek. Belki de ben ciddi ilişki istiyorum. demek istiyordur. Zamana birakalim filan de
00 Yorumla
1 yılSenin ve onun yaşlarınız kaç?
Her ikiniz de eğitim hayatını bitirip çalışmaya başladınız mı?
Sevgilinin bir aileyi geçindirecek düzeyde ciddi bir işi ve gelir var mı?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yıl2 ayda kimseyi tanıyamazsın. en az bir - bir buçuk yıl zaman geçirmek gerekiyor. Hatta Mümkünse aynı evde bir süre yaşamak gerekiyor. Sonradan bir sürü farklı huylar çıkabiliyor.
00 Yorumla
1 yılDerhal ayrıl bu neyin acelesi yangından mal kaçırıyo sanki
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılMillet ne istediğini bilen erkek ister bulamaz. Bunun karşısına çıkmış ayrılayım diyor
30 Yorumla
1 yıl2 ay evlilik için çok erken 3 ay flört tanışma aşaması zaman bu süre zarfından sonra düşünmek daha sağlıklı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBiraz akışına bırak. Sürekli evlenelim baskısı yapıyorsa düşünceni söyle. Karşılık olarak kavga ediyorsanız ayrıl.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılKimsenin baskısıyla bir karar vermek zorunda değilsin seviyorsa saygı gösterecek mecburen. içinden geldiği gibi davran
00 Yorumla
1 yılBir kusuru vardır kesin. Sen duyup öğrenmeden evliliği yapmak istiyor. Aklınca evlenirse ayrılamaz düşünüyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne zaman hazır olursan ozaman sevgili olmsende ne oyalıyorsun adamı ne güzel ciddi oldugunu anlatmış adam
00 YorumlaSeneye kadar sabret öyle zaten hemen somdi dememiş seneye konuşursun.. seneye kesin yapar diye biseyyok zaten nasip bu işler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAdam gel şimdi evlenelim dememiş, seneye evlilik için hazır olurum demiş. Ne istediğini bilen bir erkek ve seni oyalamıyor, niyetini baştan söylüyor. Şimdi tabii ki erken ama 1 yıl geçtikten sonra yavaş yavaş bu konular konuşulmaya başlanır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl2 aylık ne be, ben de böyle kaldım 🫤, bence dizginleri senin tutman gerekiyor iki ayda kim kimi tanıyabiliyor millet 1 sene tanıdığı kişiyle boşanırken sizinkisi daha 2 ay olmuş şaka gibi geliyor insana okurken.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAçıklamayı şimdi okudum seneye kadarsa iyi o zaman ve haklı da bir sene içerisinde olması konusunda yani kaçırma onu derim çünkü artık bu tür de düşünen erkekler çok sınırlı sayıda kaldık.
1 yılevlenmeyi dusunmuyorum deseydin ya ve hersey icin xok erken engelle gec ya yoluna bak ugrasma onunla
03 Yorumla- 1 yıl
biri beni boyle konularda zorlayacak ve ben sesimi solumu cikartmayacagim he varya namusuma tokat delisi ederim onu ha agzinin ortasina yapistiririm sakat birakirim onu gérizekali lavuk ya
- 1 yıl
yuva kurmak bu kadar kolay degil 2 ayda kim kime alisir ya ilk once taniyacaksin konusacaksin alisacaksin evlenmek icin yuva kurmak icin aradan 4-5 sene gecmesi gerekiyor huyunu suyunu bilmeden ne evlenmesi ya onun derdi evlenmek degil eminimki sapik biri suphelendim simdi
Soran1 yılBencede ya
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBiri sana koşarak geliyorsa kaçtığı bi şey vardır diyorlar, bence haklılar.
10 Yorumla
1 yılsanırım koşarak uzaklaşman gereken bir sapığın var🙃
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence ayril bu ne be 2 ayda evlenmek istemek ne demek evlenincede hemen çocuk yapmak isteyecek benden söylemesi. Ben her zaman acele edenlerden çok korkarım bir sorun mu var diye düşünüyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Niyetin ciddi değilse adamı oyalama, dükkanın önünü kapatma.😂
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMuhtemelen seni sevdiği için değil, karakterini ya da genel olarak hayat tarzını sevdiği için seninle beraber. Evlenmek için kendine aday arıyordu karşısına da sen çıktın.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevmiyorsun ayrıl. Ayrılmalımıyım diye sorduğuna göre her konuda ondan ve sevginizden bağımsız hareket edeceksin yani kısacası onun ve kendinin hayatını mahvetmeden ayrıl.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılZamana bırakın konu açılınca değiştirip başka şeylerden konuşun istemediğinizi anlasın yani
00 Yorumla
1 yılLove bombing yapıyor canım birkaç ay sonra bak nasıl kaçicak senden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılEvet Ayrıl daha iyi olacak senin için.. bence.
00 Yorumla
1 yılÇok çok erken en az bir sene vermeniz lazım ki daha doğru düzgün birbirinizi tanımıyorsunuzdur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle onu ikna et 3 yıl en az beni seviyorsan beklersin seven insan bekler
00 Yorumla
1 yılDirek istemediğini söyle, seni böyle birşeye zorlamaya hakkı yok.
00 Yorumla
1 yılNe guzel iste size de ciddiyet yaramıyor ben de evlenelim diyeni bulmaya çalışıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu yaşa kadar iyi dayanmış sevgilin. 2 ayda ne evlenmesi Allahın aşkına
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Ayrıl gitsin mal mı ne. Hazır degilsen ne olacak yani tabi ki beklemek zorunda
00 Yorumla
1 yılHazir değilim de açikca zamana ihtiyacim var de bu ne acele de
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. valla ayrıl diyemem ama o başka dünyada sevdiğinden değil evlenmek için evleniyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Erkense neyinize sevgili yalnız takılın takılmak isteyen biri olsa evlenmek için hazır hissedersiniz. Bari ayrılda umutlanmasın senden yana
00 Yorumla
1 yılBöyle birisinin niyeti evlenmek mi sence bende bu durumu yaşadım 2 ayda kimseyi tanıyamazsın o seni elinde tutmaya çalışıyor ya ailesi evlen diye zorluyor ya da kendisinin çıkarı dikkatli karar ver daha tanımıyorsun bile onu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHemen bu ay evlenelim dememiş seneye kadar şansın var ses etme dene sez bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAçık açık 2 aylık ilişkiden evlilik olur mu de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNişanlılık da ayrıldı kız kızı öldürdü haberlerde gördük kız 21 yaşındaydı
00 YorumlaZaten 1 seneye anca toparlarim demiş hemen gel evlenek dememiş siz kızlar herşeyde ayrılmayi düşünüyorsunuz 🤫
02 Yorumla
Soran1 yılYinede erken degilmi bu kadar kısa sürede tanıdığı biriyle evlilik dusunmesi
1 yılLan adam sen dalgami geciyorsun de ya bisifen kacio ailesi zorluyor ya da viseyi gizliyor acele acele olcaj visey degil
00 YorumlaErken alınan kararlar sonra erken bitmeye yol açar. Ciddiyetle sole ben kendimi zamana yayamasini falan filn
00 Yorumla
1 yılUmarım başkasını bulursa kurtulur senin gibi bir vasıfsızdan
10 Yorumla
1 yılTamamen ayrılmak yerine ara verin. O süreçte her şey belli olur.
10 Yorumla
1 yılAynısını bende yaşadım 1. ayda yaptı aynısını bana.
10 Yorumla
1 yılZeki adam aslinda hedefi olan birisi bence ayril sen hazir degilsin adamj bos yere oyalama
00 Yorumla
1 yılAcelesi neymiş acaba🤔Ayrılmak niye ki tatlı dille ikna etmeye çalış.
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 2 aylık sevgilim evlilik için zorluyor, henüz ben hazır değilim. Nasıl tepki vermeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler