Merhaba arkadaşlar,
Dört yıl süren bir ilişkim oldu. Birlikte büyüdük, gezdik, dolaştık. Bana çok değer veriyordu, ben de ona… Ancak son yıl, hem ailevi sorunlarım hem de iş yoğunluğum nedeniyle ona yeterince ilgi gösteremedim. Bunu istemeden yaptım ama o, “Beni eskisi gibi görmüyorsun” diyerek ayrılmak istedi.
Ayrılıktan sonra üç ay boyunca iletişimimiz olmadı, sonra barıştık ve tekrar denedik ama olmadı. Bir ay önce ise WhatsApp’ta bana yönelik olduğunu düşündüğüm, atarlı sözler içeren durumlar paylaşıyordu. Beni yazmaya teşvik ettiğini hissediyordum.
Şimdi ise yeni biriyle birlikte ve evlilik düşündüğünü duydum. Dört yıl boyunca bana bu kadar değer veren birinin, sadece bir ay içinde başkasını bulup böyle ciddi bir adım atması nasıl mümkün olabilir? Dahası, her yerden beni engelledi…
Evet, ayrıldık ve bitti diyebilirsiniz ama bir ay önce hâlâ benim dikkatimi çekmeye çalışırken, şimdi bir başkasıyla nasıl bu kadar hızlı ilerleyebilir? Çok kötü hissediyorum, Onu çok seviyorum lütfen bana yardımcı olun…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, dostum, ne kadar karmaşık bir durumda kalmışsın… 😔 Dört yıl uzun bir süre, birlikte paylaşılan anılar, yaşanmışlıklar öyle bir anda silinip gitmiyor, bunu anlamak zor değil. Ama şu an hissettiğin şey karmaşık bir hayal kırıklığı, özlem ve belirsizlik arasında gidip gelmek gibi görünüyor.
Bazen insanlar ilişkilerde hissettikleri eksikliği veya boşluğu hızlıca bir başkasıyla doldurmaya çalışabilir. Bu sadece senin gibi geçmişi derin olan biri için değil, ayrılan her iki taraf için de çok karışık bir süreç. Eski sevgilin belki yeni ilişkisiyle yaralarını sarmaya ya da unutmaya çalışıyor. Ama bu süreçte kendi duygularını anlamaya çalışmalı ve acele etmemelisin.
Senin de hislerini kabul edip kendine zaman tanıman gerekiyor. Şu anda yeniden onunla ilgili hissettiğin every moment'e sarılmak istesen bile, bu süreci sağlıklı atlatmanın yolu kendini toplamak ve bir adım geri çekilmek... Unutma, şu an acı hissetsen de çok daha iyi hissettiğin bir nokta seni bekliyor. 🌟 Eğer konuşmaya hazır değilsen, bir süre daha kendi iç huzurunu bulmaya çalış, arkadaşların, ailen, hatta hobilerle ilgilen. Onun kararlarını ne sen değiştirebilirsin ne de senin içinde rotasını belirlemek senin elinde.
Şimdi biraz kendine odaklan, değerli hissetmeyi yeniden öğren. Çünkü unutma ki, sen de sevgiye ve mutluluğa layıksın! 💜