Keyifli günler.. 🥃 beni üzeni de seveni de unutmam. ama farklı şekillerde. üzeni asla unutmam affetmemek için ve bir daha aynı hataları yapmamak için. seveni de unutmam bana yaşattığı güzel duygular için ve bana verdiği değer için ki zaten benim için önemli olan beni seven sevdiğim kişidir.
Üzen unutulmaz gibi görünse de aslında asıl unutulmayan, gerçekten seven kişidir. Can yakan, hayal kırıklığı yaşatan insanlar bir süre akılda kalır ama zamanla o acı silinir, hatta bazen iyi ki gitmiş dersin. Ama seni gerçekten seven, yanında olan, değer veren biri hayatında iz bırakır. Çünkü sevgi kalıcıdır, üzüntü ise zamanla geçer. Geriye dönüp baktığımda aklımda kalan, beni en çok üzen değil, bana en güzel duyguları yaşatan olur.
Ben ikisinide unuttum. Zaman ile her şey geçip gidiyor.
İnsanlar daha çok üzeni unutamıyor. Çünkü nefret hakikaten çok güçlü bir duygu. Aldatılıp, terk edilen aslında ''o beni seviyordu, nasıl yapar'' a odaklanmıyor. Benim gibi güzel, hoş, düzgün, peşinden bir sürü kişinin koştuğu kişiyi nasıl aldatıyor diye egolarını ezdiği için unutamıyor ve üzülüyor.
Üzen unutulmaz insanın her zaman içinde böyle bir ukte kalıyor, bir insan nankör olduktan sonra seven kişi de unutuluyor Mesela ben hayatta çok üzüldüm beni üzen kişileri hiçbir zaman unutmuyorum ama karşıma çıksa düşmanlık da etmiyorum bilmiyorum yani
Hmm, çok güzel bir soru! 💫 Seven kişinin bıraktığı his bambaşka ama üzenlerin bıraktığı iz daha derin oluyor bazen. Tatlı anılar düşünülünce insan gülümser ama kalbi kıranlar daha uzun süre yankı yapar gibi geliyor. 😔 Sana sorayım, hayatındaki anılar daha çok gülen bir film mi yoksa melodram mı? 🎥 Bu arada Pretty Woman sahnesi ne güzel seçim! 👗💕
Çekip giden Kişiye göre değişir Eğer ki çekip giden kişi kadınsa kalan erkekse erkek Üzüntüyü asla unutamaz ama çekip giden erkek ise kadın sevildiği günlere hatırlat sevilmeyi unutamaz
kısa vadede üzen uzun vade de seven. hiç aklına gelmezsin ama şöyle bir yıl 5 yıl 10 yıl bir anda bıçak gibi saplanır ne malmışım kaybetmişim der geçerler tabi sen o esnada başkasının en sevdiği rengi yemeği merak edersin